Şimdi Ara

pasif kişilik değişmez mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi bazı insanlar çok silik. girdiği ortamda muhabbet kuramazlar vs. bazı insanlarsa herkesle rahatça iletişim kurarlar arkadaş sevgili sıkıntısı vs çekmezler çevreleri geniştir bi masada yemekte 20 kişiye bile birşey anlatıp masaya hakim olurlar.

peki pasifken içedönükken sonradan aktif dışadönük kişiliğe geçmek mümkün değil mi? ben mümkün olduğuna inanmıyorum. mesela utandığınız belli başlı konuları aşabilirsiniz ama kişilik komple değişmez. çünkü gerçek hayatta hiç öyle bir örneğe rastlamadım.

tee ilkokuldan beri bildiğim dışa dönük arkadaşlar 15 yıl sonra hala aynılar aimdi hepsinin çevresi geniş. bildiğim utangaçlar ise hepsi yine hala aynılar sap sap geziyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu foruma degil de baska bi yere sorarsan daha dogru cevaplar alırsın

• Bence olma ihtimali var. Eğer ihtimal ve gönülden istek varsa olmaması için bi neden yok.

• toplumdan kendini soyutlayan her adamı utangaç diye yaftalamak yanlış.
  • 3 yıldır savaşıyorum pasif kişiliğimle, yaklaşık %60-70'lik bir kısmını yok ettim diyebilirim. 2015 sonunda inşallah %100'e ulaşmayı hedefliyorum.
  • Ben 50 kisiyide 1000 kisiyide anlatirim da sevgili yok malesef. Erkeklere calisiyoruz resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: eskifukara

3 yıldır savaşıyorum pasif kişiliğimle, yaklaşık %60-70'lik bir kısmını yok ettim diyebilirim. 2015 sonunda inşallah %100'e ulaşmayı hedefliyorum.

nickle uymuş mesaj. nasıl başardın peki. eskiden yapamadığım şimdi yapabildiğim dediğin büyük değişiklikler neler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pasif gelir nasıl sağlanır ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendede biraz pasiflik var mesela. Yakin kankalarimla her b.ku konusurum ama diger yeni tanistigim insanlarla vs. Hic muhabbet edemem
    Helwkizlarla asla, kiz bana merhaba diyor cevap vermiyorum ustelik hoslandigim kiz
    Tiksindim kendimden vallahi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bu konu dışındaki aynı 2000 . konu.Büyük ihtimalle ergen olduğunuz için duygusal olarak karışık bi döneme girdiğiniz için bunlar oluyor.Ben ortaokulda vede lisenin başlarında ne derse kafa sallıyan siz konuşun ben dinlerim diyen tiplerdendim.Sonra birşey oldu ve zamanla düzeldim gayet iyi muhabbet kurarım kimseyi sıkmam tanınırım.
    yANİ BÜYÜYÜNCE GEÇER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

Bak bu konu dışındaki aynı 2000 . konu.Büyük ihtimalle ergen olduğunuz için duygusal olarak karışık bi döneme girdiğiniz için bunlar oluyor.Ben ortaokulda vede lisenin başlarında ne derse kafa sallıyan siz konuşun ben dinlerim diyen tiplerdendim.Sonra birşey oldu ve zamanla düzeldim gayet iyi muhabbet kurarım kimseyi sıkmam tanınırım.
    yANİ BÜYÜYÜNCE GEÇER.

22 yaşında adamın ergenliğimi olur. üniversitenin bittiği yaştayım. hemen ergen tanısı koymanız önyargılarınız vs çok yanlış. ama şu var bütün sitelerdeki konularımın yarısı özgüven üstüne hep. önemli meseleler benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: PacTyson

quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

Bak bu konu dışındaki aynı 2000 . konu.Büyük ihtimalle ergen olduğunuz için duygusal olarak karışık bi döneme girdiğiniz için bunlar oluyor.Ben ortaokulda vede lisenin başlarında ne derse kafa sallıyan siz konuşun ben dinlerim diyen tiplerdendim.Sonra birşey oldu ve zamanla düzeldim gayet iyi muhabbet kurarım kimseyi sıkmam tanınırım.
    yANİ BÜYÜYÜNCE GEÇER.

22 yaşında adamın ergenliğimi olur. üniversitenin bittiği yaştayım. hemen ergen tanısı koymanız önyargılarınız vs çok yanlış. ama şu var bütün sitelerdeki konularımın yarısı özgüven üstüne hep. önemli meseleler benim için.

Konuyu okumadan şapıştırdım çünkü genelde aynı oluyor.Burda sana kimse yardım edemez çünkü sadece kendin üstesinden gelirsin bu sorunun kardeşim değişir tabikide pasif insan 1 günde bile tam aksi olabnilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: PacTyson

quote:

Orijinalden alıntı: eskifukara

3 yıldır savaşıyorum pasif kişiliğimle, yaklaşık %60-70'lik bir kısmını yok ettim diyebilirim. 2015 sonunda inşallah %100'e ulaşmayı hedefliyorum.

nickle uymuş mesaj. nasıl başardın peki. eskiden yapamadığım şimdi yapabildiğim dediğin büyük değişiklikler neler...

Önceden yapamadığım şu an yapabildiklerim:

* Bir yerlere gittiğimde (örn: alışveriş, market, berber vs.) iletişim kuracağım insanla rahat konuşabilme.
    * Aile içi aktiflik (önceden çok suskundum-akrabalar dahil hiç konuşamazdım)
    * Bir şeyleri kendim başarabileceğime inanma (önceden açıkçası utanırdım bir yere gitmeye ve bir şey yapmaya)
    * İnsan psikolojisini anlama ve bu dünyada sadece kendinin haklı olduğunu veya problemi olduğunu düşünmeme
    * Kızlarla rahat iletişim (tabiki şu an 1-2 hafta tanımam lazım pat diye olmuyor hala)
    * Asosyalliğimin ortadan kalkması

ve daha vardır ama aklıma gelmedi.

Hala eksik gördüğüm:

* Yeni tanışılan bir kız ile rahat konuşamamak (en son 2-3 hafta önce gerilmiştim, farkettim o zaman, ancak 2. konuşmada düzgündü)
    * Bir fikrimi veya ideolojimi iyi savunamamak
    * Kültürel eksiklik (çok eksiklik yok hafiften var, onu da bu sene içerisinde düzelteceğim)
    * Hoşlanmadığım bir insan (örn. küs olduğun bir arkadaş veya gıcık kaptığın bir insan) benimle aynı ortamda bulununca gerilmem

.. sayamadıklarım da vardır. Ancak gerçekten kendini tanıyıp (sorunu keşfedip) üzerine gidebilince birçok şey düzelebiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.