Şimdi Ara

Pascal Nouma noktayı koydu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisi sonrası, ırkçılık söylemleri ile ilgili Pascal Nouma yaptığı açıklamalarla noktayı koydu.

Haber1903'e konuşan efsane futbolcu ''Ben Pascal Nouma, 11 senedir Beşiktaş ve Türk halkı ile içiçeyim. Türkiye, dünyada siyah ırkın yaşayacağı en doğru adrestir. Beşiktaş taraftarına ırkçı demek onlara yapılacak en büyük hakarettir. Beni yıllarca desteklediler, en kötü günümde bile yanımda oldular, hatta kendileriyle alakalı olmayan Eto'yu bile koruyan tek taraftar topluluğudur. Ancak tribünleri tahrik etmek için rol yapanlara verilen tepkinin rengi olmaz, bunu kimse ırkçılığa bağlamasın. Dün Gece Eboue'nin yaptıkları taraftarı tahrik etmekten başka birşey değildi. Eğer Beşiktaş taraftarları ırkçı olsalardı yıllardır beni efsane futbolcuları arasında görmezlerdi.'' Diyerek sözlerini tamamladı.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

• quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

Dün oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisi sonrası, ırkçılık söylemleri ile ilgili Pascal Nouma yaptığı açıklamalarla noktayı koydu.

Haber1903'e konuşan efsane futbolcu ''Ben Pascal Nouma, 11 senedir Beşiktaş ve Türk halkı ile içiçeyim. Türkiye, dünyada siyah ırkın yaşayacağı en doğru adrestir. Beşiktaş taraftarına ırkçı demek onlara yapılacak en büyük hakarettir. Beni yıllarca desteklediler, en kötü günümde bile yanımda oldular, hatta kendileriyle alakalı olmayan Eto'yu bile koruyan tek taraftar topluluğudur. Ancak tribünleri tahrik etmek için rol yapanlara verilen tepkinin rengi olmaz, bunu kimse ırkçılığa bağlamasın. Dün Gece Eboue'nin yaptıkları taraftarı tahrik etmekten başka birşey değildi. Eğer Beşiktaş taraftarları ırkçı olsalardı yıllardır beni efsane futbolcuları arasında görmezlerdi.'' Diyerek sözlerini tamamladı.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

İşte bu kadar. Boşuna bağırmıyor bu taraftar helal olsun sana Pascal Nouma diye.

• ORION Cumartesi bizim maçta gole giden adam düşürüldü.Herhangi bir insanın tartışmayacağı pozisyonda bile hakeme laf etti.Mağzur görmek lazım.Ona buna gözlüğünü çıkar der, Fenerbahçe en korkulmayacak takım der, çok net tartışmasız kararlara muhalefet eder.

Ama konuya dönersek Nouma haklı.Bizim ülkede olmaz ırkçılık, kimse de provake etmesin insanları.Bizim ülkede olmaz öyle şeyler.1-2 cahil yaparsa yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

ORION Cumartesi bizim maçta gole giden adam düşürüldü.Herhangi bir insanın tartışmayacağı pozisyonda bile hakeme laf etti.Mağzur görmek lazım.Ona buna gözlüğünü çıkar der, Fenerbahçe en korkulmayacak takım der, çok net tartışmasız kararlara muhalefet eder.

Ama konuya dönersek Nouma haklı.Bizim ülkede olmaz ırkçılık, kimse de provake etmesin insanları.Bizim ülkede olmaz öyle şeyler.1-2 cahil yaparsa yapar.

Her insan muhalefet eder, görüş ayrılıkları olur ama bu hakaret etme hakkı vermez ;)
    Ayrıca mesajını sildirirsen sevinirim, kişisel tartışmanın manası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

ORION Cumartesi bizim maçta gole giden adam düşürüldü.Herhangi bir insanın tartışmayacağı pozisyonda bile hakeme laf etti.Mağzur görmek lazım.Ona buna gözlüğünü çıkar der, Fenerbahçe en korkulmayacak takım der, çok net tartışmasız kararlara muhalefet eder.

Her insan muhalefet eder, görüş ayrılıkları olur ama bu hakaret etme hakkı vermez ;)

Hakaret değil hocam.

Fenerbahçe oldu mu konu düşünmeden yazıyorsun.Sene başında da yaptın aynısını.

Şikayet et dilersen, mesajı yazan da sildirmek istiyor de. Silsinler.Tartışmaya gerek yok.

Ama rica hakem konusunda pozisyonu 2. kez bir izle derim. :)

Orad aherhangi bir insandan kasıt yanlış bir şey değil ha.FOrumda sinirler gergin.Futboldan anlayan insan diyelim ki yorum yaptığına göre anlıyorsun.

• nouma 100 kere karıştırıyo bişey yok melo bi kere karıştırınca auuuv
  • quote:

quote:

quote:

Hakaret değil hocam.

Fenerbahçe oldu mu konu düşünmeden yazıyorsun.Sene başında da yaptın aynısını.

Şikayet et dilersen, mesajı yazan da sildirmek istiyor de. Silsinler.Tartışmaya gerek yok.

Ama rica hakem konusunda pozisyonu 2. kez bir izle derim. :)

Orad aherhangi bir insandan kasıt yanlış bir şey değil ha.FOrumda sinirler gergin.Futboldan anlayan insan diyelim ki yorum yaptığına göre anlıyorsun.

İyi de fikir ayrılıkları forumun her yerinde yaşanıyor, senin görüş ve fikirlerine başkaları ses çıkarmıyor mu?
    Ben pozisyonlara ve kararlara ses çıkarmış olabilirim ama aranızdan hanginize küfrettim? Kişisel tartışmaların yaşanması yanlış ve forumda bu çok yaşanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih`

nouma 100 kere karıştırıyo bişey yok melo bi kere karıştırınca auuuv

İyi de bunun bu konu ile ne alakası var?
  • Eto'o vb. bir çok ırkçılık hadisesinde pankartlar yapan taraftar grubunun ırkçılık yaptığını söylemek ve kendi oyuncusunun yaptıklarını görmezden gelmek onların işi,şaşırmıyorum bu saatten sonra.

Neden Fenerbahçe derbisinde bir Yobo'ya,Bienvenu'ye bunlar yapılmadı ? Çünkü adamlar çıktı sadece topuna baktı.Sadece bilindik Emre yaptı hareketlerini oda türübünden yedi küfürünü her maç olduğu gibi.Onun dışında sahaya yabancı madde atıldı mı ? Bırakın bu Beşiktaş taraftarı ırkçı ayaklarını...Irkçısınız diyen önce kendi taraftarına bakacak.Galatasaray türübünlerinden Balili'ye neler yapıldı var mı hatırlayınız ? Hatırlmazsınız çünkü.
  • Hocam küfür olmaz, sınırsız çizerler zaten.

Uzatmaya gerek yok. İyi akşamlar.
  • quote:

beşiktaş kendine yakışanı yaptı noumayı gönderdi galatasarayda kendine yakışanı ypaacaktır elbette bakalım kendinize neyi yakıştıracaksınız bikaç güne belli olur izleyecez gs takımı meloyu gönderecek veya büyük bir cezamı verecek yoksa amaan bize yakışan bu deyip 2maç ceza verip milleti susturmayamı çalışacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

beşiktaş kendine yakışanı yaptı noumayı gönderdi galatasarayda kendine yakışanı ypaacaktır elbette bakalım kendinize neyi yakıştıracaksınız bikaç güne belli olur izleyecez gs takımı meloyu gönderecek veya büyük bir cezamı verecek yoksa amaan bize yakışan bu deyip 2maç ceza verip milleti susturmayamı çalışacak...

2 maç ceza alır, bu olay da unutulur gider.
  • Bizde daha da sevilir yani zenciler olmaz öyle şey
  • quote:

quote:

quote:

Sanmıyorum ama eğer böyle bişe yaparlarsa demekki kendilerine bunu yakıştırırlar demekki melo takımdan ve takımın adından daha büyük maalesef

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanmıyorum ama eğer böyle bişe yaparlarsa demekki kendilerine bunu yakıştırırlar demekki melo takımdan ve takımın adından daha büyük maalesef

Ben öyle zannediyorum, Ünla Aysal dişini gösterecek çünkü, aynı olaydan ötürü Nouma'ya 7 ay hak mahrumiyeti verilmiş.

• bizim ülkede ne beşiktaş nede başka bir takımın taraftarları ırkçılığı bilmezlerki bu yönde futbolculara saldırsınlar birileri kaba etinden bişeler uyduruyo arkadaş benim tahminin ebouenin komplexlerine esir düşdüğüdür zaten biyerlerden bişeler arayan medyanında böyle saçma sapan şeyler işlerine geliyo
  • Irkçılığın yapılacağı son ülkeyiz. Çünkü geçmişte adam akıllı bir totaliter rejim uygulanmadı ve böyle şeyleri devlet olarak bilmeyiz kesinlikle. Ki geçmişe baktığınızda bir Keita, bir Okocha, bir Amokachi, bir Nonda, bir Niang, bir Nouma'ya ne kadar büyük sevgi beslendiğini görürsünüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.