Şimdi Ara

Pasaport Kaydı Harcını Geri Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. İphone 5 cihazımın pasaport kaydı geçici olduğu için mesaj gelmeden telefonum kapandı. Kuzenimin pasaportuna kaydettirmek için Harcı yatırdım. Passaport'u bos olmasına ragmen kendisi yurt dışı çıkış girişlerde kart kullandığı için bunu kabul etmiyorlar.Hostes olduğu içinde passaport yerine kart kullanılıyor ve passaport'ada kaşe vurulmuyor. Yani onun passaportuna kaydettiremiyorum. Yatırdığımız 115 TL harc ta boşa gitmiş oldu. Onu geri alabilme şansımız varmı ?



  • Vergi dairesine dilekce ile basvurun geri alirsiniz. Yalniz kimin tcsine yattiysa parayi o geri alabilir onun basvurmasi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jdoruk

    Merhaba arkadaslar. İphone 5 cihazımın pasaport kaydı geçici olduğu için mesaj gelmeden telefonum kapandı. Kuzenimin pasaportuna kaydettirmek için Harcı yatırdım. Passaport'u bos olmasına ragmen kendisi yurt dışı çıkış girişlerde kart kullandığı için bunu kabul etmiyorlar.Hostes olduğu içinde passaport yerine kart kullanılıyor ve passaport'ada kaşe vurulmuyor. Yani onun passaportuna kaydettiremiyorum. Yatırdığımız 115 TL harc ta boşa gitmiş oldu. Onu geri alabilme şansımız varmı ?

    Eğer pasaportunun boş olduğundan eminseniz e-devlet şifresiyle kendinizde (Kuzeninizin e-devlet şifresi) yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ilçedeki emniyetten yurda giriş çıkış yaptığınıza dair belgeyle yine operatörlerden yaptırabilirsiniz. Operatörler pasaportta giriş-çıkış kaşesi yok diye yapmamışlardır ama Kıbrıs ve Gürcistana'a pasaportsuz giriş çıkış yapanların yaptıkları kaydı da örnek alabilirsiniz




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.