Şimdi Ara

Pasaport çıkartmak hakkında bilgi almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Üniversite öğrencisiyim okul bitmek üzere, son yılım.Okul bittikten sonra abimin yanına gitmek istiyorum gezi olarak.Tayland'da yaşıyor ve ülkenin girişinde hava alanında veriliyormuş orada vize.Pasaport çıkarttırmak istiyorum şimdi den hazır dursun diye.Fakat harç parasından kurtulma gibi bir imkanı var mı.Nasıl olur az çok bilgisi olan arkadaşlar bu konu hakkında biraz bahsedebilirler mi ?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• yeşil pasaport alma şansın varsa al. yoksa harç,pasaport defteri parası falan her türlü yatırman gerekir.kaçışı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykts

yeşil pasaport alma şansın varsa al. yoksa harç,pasaport defteri parası falan her türlü yatırman gerekir.kaçışı yok.

Sanırım yeşil pasoportlarıda devlet memurları ve devlet adamları vs alabiliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: on_line

quote:

Orijinalden alıntı: aykts

yeşil pasaport alma şansın varsa al. yoksa harç,pasaport defteri parası falan her türlü yatırman gerekir.kaçışı yok.

Sanırım yeşil pasoportlarıda devlet memurları ve devlet adamları vs alabiliyordu

doğrudur.en az 3.kademe olma şartıyla alınabilir.Eğer böyle bi şansın yoksa maalesef biraz uğraşman gerekecek.
  • Abin taylandda yaşıyorsa şanslısın çünkü tayland Türk vatandaşlarından vize istemiyor :) Sadece pasaportunla gidiyorsun harç parasından kurtulmanın bir yolu maalesef yok 2013 yılı itibariyle 10 yıllık pasaport + defter parası vs. 513 tl yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenn.

Abin taylandda yaşıyorsa şanslısın çünkü tayland Türk vatandaşlarından vize istemiyor :) Sadece pasaportunla gidiyorsun harç parasından kurtulmanın bir yolu maalesef yok 2013 yılı itibariyle 10 yıllık pasaport + defter parası vs. 513 tl yapıyor

Teşekkür ederim.Kıyıcağız artık paraya 513 Tl verip 10 yıl kurtulcağız sanırım.Ne güzel sevinmiştim öğrenciye harç parası yok sade defter parası var diye sağlık olsun

• ya kimse bilmiyor mu ben de son sınıfım yeşil pasaport çıkarsam okulum bu yaz biterse yazın yurtdışına gidersem kullanabilirmiyim yoksa hemen iptal olur mu öğrencilik bitti diye?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üniversite öğrencileri harçlardan muaftir. Fakat sizin okulunu bu yıl biteceği için bu haktan yararlanamazsınız.Belki 6 aylık pasaport varsa verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinne

ya kimse bilmiyor mu ben de son sınıfım yeşil pasaport çıkarsam okulum bu yaz biterse yazın yurtdışına gidersem kullanabilirmiyim yoksa hemen iptal olur mu öğrencilik bitti diye?

iptal oluyor kardeşim , zaten sen yeşil pasaport çıkartmak için gidince sana mezuniyet yılına kadar olan süre için verirler ancak , yıllar önce lisede almıştım lise 4ün karne gününe kadar vermişlerdi sonra iise yeniletmedim şimdide ünideyim yeniletiyorum ancak son senemin hazirana kadar veriyorlar(bende uzatmak için açıktan da okumayı düşünüyorum extra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karapuma_ -- 26 Şubat 2013; 21:34:45 >
  • hadi ya kötü oldu bu yüksek lisans ya da açıköğretimden devam etmem mi gerek şimdi ya da normal pasaport almam gerek. o zaman da işler sıkıntılı olur vize derdi falan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinne -- 26 Şubat 2013; 21:36:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.