Şimdi Ara

Partner Tepee'den vazgeçme ve kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Peugeot Partner Tepee 1.6 115Hp Allure , Beyaz renk, Emniyet Paket ve Usb donanımı olan aracı Van Sevimli otomotivden 53.500Tl karşılığında aldım sayılır. Araçta cam tavan ve navigasyon sistemi hariç herşey var. Zaten bu ikisini de gerek cam tavanın kapanmaması ve gerek navigasyon sisteminin genel görünüş itibariyle hoşuma gitmemesinden kendim özellikle istemedim. Fakat dün Renault bayisinden arkadaşın sipariş verdiği yeni clio 0.9 tce aracına bakmaya gittiğimizde satış temsilcisi kafamı karıştırdı ve bana aynı fiyata Yeni Duster Laureate 4x2 - 1.5 dCi 90 bg, look paket ve arka park sensörü verebileceğini söyledi.

Yeni evliyim ve yaşım 24. Memlekete gelirken giderken birçok eşya koyabileceğimi, 1-2 sene sonra satarken fazla zarar etmeyeceğimi, yakıt yönünden genel olarak az yaktığını düşünerek bu aracı almayı düşündüm. Önceki aracım 1.3 Hyundai GLS ve araçta abs bile yoktu artık 2 kişi olduğumuz için biraz da güvenlik gerekliydi açıkçası.

Şimdi bu aracı almakla iyi mi yaptım kötü mü, yoksa hemen köprüden önceki son çıkışı kullanıp dustera mı dönsem bilemedim. Sizlerden değerli görüşlerinizi alabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 12 Temmuz 2014; 0:35:30 >

• Bence duster al. Pazarlikla birkaç donanim daha eklerler belki bastirirsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destur

• Hocam dacia duster dediğiniz donanım ile 52.550 TL geliyor. Bence biraz daha indirilmeli ya da Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Deri Direksiyon Simidi ve Vites Topuzu alın 53.000 verin. Pazarlık yapmayı unutmayın. Benim tercihim duster dan yana olur.
  • Duster ama üstteki arkadaşın dediği gibi donanımlar ekleyip 53.000 verin verirlerse alın derim ben.
  • Bizde kangoo var ruhsatta kamyonet olarak geçiyor. Bu yüzden her sene muayeneye girmek zorunda, köprüde yasak, hız sınırı da kamyonet için. Pejo'da böyle ise bence duster al zaten 1.5 dci o motorun yakıt tüketimi, sessizliği güzel.

• Ikisi de değil.. Partner şık araç, ama ticari olması her şeyi berbat ediyor. Duster ise güvenli bir araç değil. EuroNCAP eski kıstaslara göre bile 3 yıldızda kaldı. Çok yük taşıyacak mısınız? Bir iki tatil için o kadar hacmi her gün taşımak, bir kez daha düşünülmesi gereken bir durum. Hem iki kişiymişsiniz, çok lazım olursa arka koltukları yatırırsınız..

O paraya, verileni daha çok hakeden araçlar var. Şahsen sıfır almak yerine bir iki yaşında, daha dolu, karizmatik ve güvenli araçlar alınabilir bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla benim de içimden geçen Duster ama, Partner'i alsanız bile içinizde "Keşke" kalacak gibime geliyor. Bununla birlikte Partner'i almaktan vazgeçerseniz adamlara ayıp etmiş olacağınızı düşünüyorsunuz sanırım.
  • Kaç sene kredi taksidi ödeyeceksin? Daha gençsin. Bu geleceği belirsiz ülkede, uzun yıllar kredi çekip kendine yazık etme. Uzun vadeli kredi çekersen sistemin kölesi olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyatlara 2. El çok kaliteli araçlar bulabilirsin

• Güvenlik kelimesi ile duster aynı cümlede tezatlık belirtmiyorsa zikredilemez.seçiminiz peugeot dan yana olsun hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasından kamyonet geçen ticari aracın her yıl muayenesi, hız sınırlaması vb. eksileri var.

Duster diyorum.
  • Duster en dolu paket değil güvenlik tam değil bildiğim kadarıyla 6 hava yastığı yok ama şu açık partnerden az zarar ettirir.

Bence Yeni Clio Sport Tourer Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start 57.000 TL liste fiyatı var.Fiyat kırıp alın derim.Ne partner ne duster yerini tutar bu aracın.

Dacia Lodgy ve Nissan Note bakın derim.Ama Note hacim olarak yetmez Lodgy güvenlikte.

Seat İbiza 1.6 TDİ reference +esp+perde hava yastıkları+yan hava yastıkları alın.

Ama Duster Laureate paketse mantıklı olabilir.
  • 3 yıl vadeli alıyorum fakat bu tamamen görüntüde olacak. yani ara ödemelerle 1 seden olmadı 1,5 senede bitirmeyi planlıyorum. duster laureate paket olacak. Gerçi kafamın tam karıştığı nokta peugeot bayisinde adamlarla el sıkıştık bi kere şimdi vazgeçmek nasıl olacak. Ayrıca duster kabin içinde peugeot a göre çok kalitesiz bi imaj bıraktı bende.

ben Van'da yaşıyorum. köprü, radar derdim zaten yok. senede 2-3 defa 3000km lik yola çıkıyorum zaten onu da geceleri gidiyorum. kısacası aracın kamyonet olmasının dezavantajlarından hemen hemen hiçbirini yaşamayacakmışım gibi düşünerek bu aracı almaya heveslendim.

yukarıda bir üstadım binek otomobil önermiş. binek almak bana araç hacmi ve yakıt konusunda pek mantıklı gelmedi nedense. malzemeden çalıp ta satılıyormuş gibi hissediyorum binekleri nedense.

böyle bi arabadan vazgeçersem kendimi tutamam ertesi gün gider şeytan kırmızısı cabrio bi araç alırım diye kormuyo da değilim hani. :)

• Destur 4x4 olmadıktan sonra alınmaz.
  • Temmuz 2013 te aldığım sıfır km partner allure tepee ye sadece 2 ay katlanabildim ve 3bin tl zararına sattım.
    1) Aracın araka süspansiyonları çok kötü, devamlı garc gurc sesler geliyor ve serviste herhangi bir çözümü yok.
    2) Aracın yan sürgülü camları devamlı zangır zangır titriyor, servis ilgilenmedi bile.
    3) Yakıt tüketimi normal binek araca göre 2 lt fazla.
    4) 115 hp olmasına rağmen performansı pek hissedemiyorsunuz.
    5) Sadece 5 ileri vites, 6 ileri olmalıydı.
    6) Kamyonet olarak geçen bir araca 53 bin tl vermek resmen deliliktir.

DÖNME ŞANSIN VAR İSE YOL YAKIN İKEN DÖN
  • Hani ikiside parasinin arabasi degil qasqai alirdim ben olsam ikinci el temizinden. Ha illede sidir diyorsan duster al kesinlikle. Partnerden ukemmel zarar edersin ki o tangirtilar sesler cok yakmasi gitmemesi her sene muaynesi vs vs berbat bisey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam duster makyajlımı makyajsızmı?

Bu arada bemde 4x2 1.5 90lık duster sahibiyim soru sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: merdempc

3 yıl vadeli alıyorum fakat bu tamamen görüntüde olacak. yani ara ödemelerle 1 seden olmadı 1,5 senede bitirmeyi planlıyorum. duster laureate paket olacak. Gerçi kafamın tam karıştığı nokta peugeot bayisinde adamlarla el sıkıştık bi kere şimdi vazgeçmek nasıl olacak. Ayrıca duster kabin içinde peugeot a göre çok kalitesiz bi imaj bıraktı bende.

ben Van'da yaşıyorum. köprü, radar derdim zaten yok. senede 2-3 defa 3000km lik yola çıkıyorum zaten onu da geceleri gidiyorum. kısacası aracın kamyonet olmasının dezavantajlarından hemen hemen hiçbirini yaşamayacakmışım gibi düşünerek bu aracı almaya heveslendim.

yukarıda bir üstadım binek otomobil önermiş. binek almak bana araç hacmi ve yakıt konusunda pek mantıklı gelmedi nedense. malzemeden çalıp ta satılıyormuş gibi hissediyorum binekleri nedense.

böyle bi arabadan vazgeçersem kendimi tutamam ertesi gün gider şeytan kırmızısı cabrio bi araç alırım diye kormuyo da değilim hani. :)

Octavia.civic.facus. jetta. İkinci el temiz garantili passatlar insignialar.astralar meganelar,cmaxlar mondeolar.civcik gibi, ordek gibi,seker gibi,lolipop gibi arabalar dururken bu araclara bakisiniz neden ki be kardesim...

• quote:

Orijinalden alıntı: merdempc

3 yıl vadeli alıyorum fakat bu tamamen görüntüde olacak. yani ara ödemelerle 1 seden olmadı 1,5 senede bitirmeyi planlıyorum. duster laureate paket olacak. Gerçi kafamın tam karıştığı nokta peugeot bayisinde adamlarla el sıkıştık bi kere şimdi vazgeçmek nasıl olacak. Ayrıca duster kabin içinde peugeot a göre çok kalitesiz bi imaj bıraktı bende.

Bizde Partneer de anlaşmıştık sonra vazgeçtik gittik Lodgy aldık. Bir şey olmaz alışık adamlar dünyanın parasını kazanıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.