partition magic 8.0 kullanarak raid0 yapısındaki harddiskimin 2 bölümünü birleştiriyordum(merge) bu işlemi windowstan ayarladıktan sonra bilgisayar yeniden başlıyor ve windows acılmadan birleştirme işlemi yapılıyor işlem yapılırken sonlandı ve son anda error 4 diye bir hata çıktı şimdi windowsu açıyorum merge etmek istediğim bölüm unpartitioned space şeklinde duruyor içinde çok önemli veriler vardı bi şekilde kurtarmam lazım yardımcı olurmusunuz ??
Bölümleme işlemi yarıda kalmış ve bölümlenmemiş bölüm diye bir hata vermiş. Veri kaybı yaşarsan %100 kurtarman mümkün olmayabilir veri kurtarma programları ile büyük çoğunluğunu kurtarabilirsin.
peki önerebilceğiniz sağlam bi verikurtarma programı var mı piyasadaki en sağlam program hangisidir bende "ontrack easyrecovery" var bununla kurtarmaya çalıştığımda dosya kurtarıyo ama isimler orjinal isimler değil yani kurtarmada bazı prblee oluyor mesela atıyorum eskiden ismi ocak 2006.doc olan dosyayı kurtardı program ama ismi file206.doc ve kurtardığı 100 doc dosyasından sadce 10 15 tanesi gerçenten word document gerisi hatalı ???
Recover My Files ve Easy Recovery var. Birincisini deneyebilirsin. Sonucu buraya da yazarsan başka yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır. Kolay gelsin.
çok vaktim olmadı ama bende olan "ontrack easy recovery" programının advanced recovery seçeneğini kullanarak harddiski taradım bütün klasörleri ve dosyaları buldu ama dediğim gibi çok vaktim olmadı kurtarmak için ama dizin ve dosya yapısını bulduğuna göre kurtaracaktır büyük ihtimalle denediğim zaman buraya cevabını yazarım iyi akşamlar....
advanced recovery ile bulunan klasörleri başarılı gib şekilde kurtardım ama tümünü kurtaramadım bazı kayıplar oldu partition magic kullanırken dikkatli olun arkadaslar...
üzerinde işletim sistmemi olan bölümü başka bölümlerle merge etmemekte fayda var, genelde problem çıkıyor merge işleminde.
üzerinde işletim sistemi yoktu biri bomboş yeni formatlanmış bölüm diğeri de yedek bölüm oyun program iso ları falan vardı... ayrıca daha önce partition magic ile çok farklı bilgisayarlarda çok çeşitli şekilde (işletim sistemi bölümleri dahil) merge ve split işlemi yaptım hiç sorun çıkmamıştı ilk defa böyle birşey geldi başıma...
Birleştirdiğim Local Disk i dosya olarak diğer local diskte görüyorum ama açamıyorum.. Artık klasor halinde duran local diski actıgımda "XX is not accesible. Access is denied" mesajı alıyorum.
Çözümü ile ilgili bilgisi olan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme