Şimdi Ara

Partikül filtresi tıkalı araç muayeneden geçer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 dizel otomatik Toyota auris var sürekli partikül filtresi tıkanıyor, yetkili servise götürdüm çıkarıp kimyasalla temizledik açtık dediler 1 ay sonra yine tıkandı, özel servise götürdüm sprey sıkıp birşeyler yaptılar açıldı ama yine tıkandı, ara ara yüksek devirde kullanın diyorlar ben sürekli yüksek devirde kullanıyorum yine de tıkanıyor, mazotu Shell'den alıyorum diğerlerini de denedim sonuç yine tıkanıyor, enjektör temizleyici falan kullandım fayda etmedi, tıkanınca da araç kağnı gibi oluyor, gitmiyor, geriye iki seçenek kalıyor ya çıkma filtre bulacak, ya iptal ettirecez.

Aracı muayeneye götüreceğim arkadaşlar motor ışığı da yanıyor, bu haliyle geçer mi ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Muayeneye gitmeden önce yüksek devir düşük vites 30-40 km kadar yol yap hocam sonra emisyon ölçümüne girersin bi problem olmaz

İkincisi temiz yakıt almaya çalış dpfnin tıkanmasına neden olan en büyük etmenlerden biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Muayeneye gitmeden önce yüksek devir düşük vites 30-40 km kadar yol yap hocam sonra emisyon ölçümüne girersin bi problem olmaz

İkincisi temiz yakıt almaya çalış dpfnin tıkanmasına neden olan en büyük etmenlerden biri

Yüksek devirde 100 km gittim bana mısın demedi, filtre tıkalı haliyle muayeneden geçer mi arkadaşlar bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muayene ile ilgisi yok hocam emisyonda problem çıkabilir sanayide de ölçüm yapan egzozcular var onlara gidip baktırabilirsiniz

• Egsoz muayenesini tüvtürkde değil de dışarda yaptırın öyle gidin, muayenede tıkalı dpfye falan bakmazlar ilgilenmezler, sorun yaşamazsınız.

Eğer kronik olarak dpf'niz tıkanıyorsa söktürün gitsin muayeneden muayeneye taktırırsınız.
  • Cok teşekkürler arkadaşlar, filtre sürekli tıkanıyor, en sonunda söktüreceğim başka yapacak birsey kalmadı.

• benim bilidğim kadarıyla partikilün içini boşaltırıyosunuz yani dışındaki kutu duruyor sanki varmış gibi duruyor ozaman sorun olmuyormuş ama yazılım ile iptal ediliyor diyolar
    emisyonuda ankaradaysanız keçiörende irfan baştuğ caddesinde renault yetkili servisinin yanında biyer yapıyor hiç bakmıyolar hepsi geçiyor orda yaptırabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugun bı yere ugadım artık sıstem degıstı dpfsiz arac gecmıyor muayeneden dedı. E dedim o zmn halka da komur dagıtmasınlar yanı 1 paket sigarada daha fazla emısyon vardır cılkını cıkartmanın alemı yok. Napcaz antalyada gecebılecek yerler varsa bana pm atınız arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.