selam arkadaşlar ilk oynadığınız ps3 oyunu hangisiydi :D dün ps3 aldım heroes diye bitane movie oyunuydu aldığıma alıcağıma pişman oldum dilerim alıcağım oyunlarda böyle değildir ^^
Movie oyunu? Move diyecektiniz herhalde? Neyse ilk oynadigim oyun spiderman 3 galiba cok kucuktum hatirlamiyorum.
hızlı yazarken biraz yanlış yazıyom kusura bakma sence kesin almam gereken oyun hangisidir ilk olarak
spiderman 3 veya transformers da olabilir, neyse soruna gelecek olursak Bir sürü oyun var hangisini önereceğimi bilemedim. Mesela Metal Gear Solid, Uncharted, Heavy Rain, God of War, infamous, killzone ve red dead redemption serileri olabilir ama sen hangi tarzdaki oyunları seversin?
quote:
Orijinalden alıntı: U_R_DIED
quote:
Orijinalden alıntı: UnHappyKing
quote:
Orijinalden alıntı: U_R_DIED
quote:
Orijinalden alıntı: UnHappyKing
selam arkadaşlar ilk oynadığınız ps3 oyunu hangisiydi :D dün ps3 aldım heroes diye bitane movie oyunuydu aldığıma alıcağıma pişman oldum dilerim alıcağım oyunlarda böyle değildir ^^
Movie oyunu? Move diyecektiniz herhalde? Neyse ilk oynadigim oyun spiderman 3 galiba cok kucuktum hatirlamiyorum.
hızlı yazarken biraz yanlış yazıyom kusura bakma sence kesin almam gereken oyun hangisidir ilk olarak
spiderman 3 veya transformers da olabilir, neyse soruna gelecek olursak Bir sürü oyun var hangisini önereceğimi bilemedim. Mesela Metal Gear Solid, Uncharted, Heavy Rain, God of War, infamous, killzone ve red dead redemption serileri olabilir ama sen hangi tarzdaki oyunları seversin?
böyle aksiyonlu doğa üstü güc denilcek ve ilelerlemeli oyunları bide silah oyunlarını severim
ben de dün 6 saat diyende bf3 ü indirdim oyunun single modu güzel olmuş, birazda multi sine bakabildim,bc ile aynı görünüyor daha önce de dediğim gibi oyunun talihsizliği mw3 arefesinde çıkmış olması bence. Bir aksilik olmazsa,söylentilere göre mw3 bu hafta gelir diyorlar bakacağız. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi,beni izlemeye devam edin panpalar
ben de dün 6 saat diyende bf3 ü indirdim oyunun single modu güzel olmuş, birazda multi sine bakabildim,bc ile aynı görünüyor daha önce de dediğim gibi oyunun talihsizliği mw3 arefesinde çıkmış olması bence. Bir aksilik olmazsa,söylentilere göre mw3 bu hafta gelir diyorlar bakacağız. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi,beni izlemeye devam edin panpalar
saygılarımla
bu hafta gelirse süper olur Harun abi. senden haber bekliyoruz ben başka yere bakmıyorum zaten.
Dün oyuna girdim sen 13dk önce çıkmışsın. bir iki el atıp çıktım sarmadı. sonra dedim GT5 taklayım az ulan 45dk update sürdü. neyse onada fazla takılmadım zaten sezonluk etkinliklerde bir kaç yarış kazanıp yattım. MW3 moduna girdik sayılır.
grafik olarak değişiklik bekliyor musunuz ?
mw2 nin yeni haritalı versiyonu mu olacak acaba göreceğiz...
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
nerden bekliosun ilkay ?
GG den aldım ya..
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
grafik olarak değişiklik bekliyor musunuz ?
mw2 nin yeni haritalı versiyonu mu olacak acaba göreceğiz...
Nuri, hakketten sende iyiden iyiye mw3 moduna girdin haa, artık gelmiyorsun akşamları yahu dün akşam sadece bahti ile ben vardık,TDM yaptık, dağıttık ortalığı,bahti aynı eski günlerdeki gibiydi coştukça coştu
taylanım, valla kardeş benim gördüğüm kadarıyla mw3 ün grafiklerinin mw2 den pek farkı yoktur gibi, bize farklı gelecek olan yanı bir kaç tane yeni oyun modu,katılırsak clan sistemi ve oyunun yeni haritaları olacak işte
saygılarımla
mw3 ü beklerkene BF3 iyi gidiyor..Kardeşlik saolsun kardeşlerim var olsun
Arkadaslar mw3 de bu sekil bir organizasyon düzenleyecegim DH li mw3 cüler ile.
Bu bizimde cok işimize yarayacak hemen hemen hergün maçlar yapacak türk dostlar olacak karsımızda...