Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UnHappyKing

quote:

Orijinalden alıntı: U_R_DIED

quote:

selam arkadaşlar ilk oynadığınız ps3 oyunu hangisiydi :D dün ps3 aldım heroes diye bitane movie oyunuydu aldığıma alıcağıma pişman oldum dilerim alıcağım oyunlarda böyle değildir ^^

Movie oyunu? Move diyecektiniz herhalde? Neyse ilk oynadigim oyun spiderman 3 galiba cok kucuktum hatirlamiyorum.

hızlı yazarken biraz yanlış yazıyom kusura bakma sence kesin almam gereken oyun hangisidir ilk olarak

spiderman 3 veya transformers da olabilir, neyse soruna gelecek olursak
    Bir sürü oyun var hangisini önereceğimi bilemedim. Mesela Metal Gear Solid, Uncharted, Heavy Rain, God of War, infamous, killzone ve red dead redemption serileri olabilir ama sen hangi tarzdaki oyunları seversin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

selam arkadaşlar ilk oynadığınız ps3 oyunu hangisiydi :D dün ps3 aldım heroes diye bitane movie oyunuydu aldığıma alıcağıma pişman oldum dilerim alıcağım oyunlarda böyle değildir ^^

Movie oyunu? Move diyecektiniz herhalde? Neyse ilk oynadigim oyun spiderman 3 galiba cok kucuktum hatirlamiyorum.

hızlı yazarken biraz yanlış yazıyom kusura bakma sence kesin almam gereken oyun hangisidir ilk olarak

spiderman 3 veya transformers da olabilir, neyse soruna gelecek olursak
    Bir sürü oyun var hangisini önereceğimi bilemedim. Mesela Metal Gear Solid, Uncharted, Heavy Rain, God of War, infamous, killzone ve red dead redemption serileri olabilir ama sen hangi tarzdaki oyunları seversin?

böyle aksiyonlu doğa üstü güc denilcek ve ilelerlemeli oyunları bide silah oyunlarını severim

• günaydın arkadaşlar,
    herkese hayırlı haftalar dilerim

ben de dün 6 saat diyende bf3 ü indirdim
    oyunun single modu güzel olmuş, birazda multi sine bakabildim,bc ile aynı görünüyor
    daha önce de dediğim gibi oyunun talihsizliği mw3 arefesinde çıkmış olması bence.
    Bir aksilik olmazsa,söylentilere göre mw3 bu hafta gelir diyorlar bakacağız.
    Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi,beni izlemeye devam edin panpalar

saygılarımla

• selamın hello panpalar...
  • as merhaba arkadaşlar hayırlı günler
  • Cumaya kadar bekliyorum mw3 ü ben.
  • nerden bekliosun ilkay ?
  • tam bir hafta sonra mw3 beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinerajj

tam bir hafta sonra mw3 beyler

aynen 4 gözle bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

günaydın arkadaşlar,
    herkese hayırlı haftalar dilerim

ben de dün 6 saat diyende bf3 ü indirdim
    oyunun single modu güzel olmuş, birazda multi sine bakabildim,bc ile aynı görünüyor
    daha önce de dediğim gibi oyunun talihsizliği mw3 arefesinde çıkmış olması bence.
    Bir aksilik olmazsa,söylentilere göre mw3 bu hafta gelir diyorlar bakacağız.
    Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi,beni izlemeye devam edin panpalar

saygılarımla

bu hafta gelirse süper olur Harun abi. senden haber bekliyoruz ben başka yere bakmıyorum zaten.

Dün oyuna girdim sen 13dk önce çıkmışsın. bir iki el atıp çıktım sarmadı. sonra dedim GT5 taklayım az ulan 45dk update sürdü. neyse onada fazla takılmadım zaten sezonluk etkinliklerde bir kaç yarış kazanıp yattım. MW3 moduna girdik sayılır.

• grafik olarak değişiklik bekliyor musunuz ?

mw2 nin yeni haritalı versiyonu mu olacak acaba göreceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

nerden bekliosun ilkay ?

GG den aldım ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

grafik olarak değişiklik bekliyor musunuz ?

mw2 nin yeni haritalı versiyonu mu olacak acaba göreceğiz...

Nuri,
    hakketten sende iyiden iyiye mw3 moduna girdin haa,
    artık gelmiyorsun akşamları yahu
    dün akşam sadece bahti ile ben vardık,TDM yaptık, dağıttık ortalığı,bahti aynı eski günlerdeki gibiydi coştukça coştu

taylanım,
    valla kardeş benim gördüğüm kadarıyla mw3 ün grafiklerinin mw2 den pek farkı yoktur gibi,
    bize farklı gelecek olan yanı bir kaç tane yeni oyun modu,katılırsak clan sistemi ve oyunun yeni haritaları olacak işte

saygılarımla

• mw3 ü beklerkene BF3 iyi gidiyor..Kardeşlik saolsun kardeşlerim var olsun
  • Arkadaslar mw3 de bu sekil bir organizasyon düzenleyecegim DH li mw3 cüler ile.

Bu bizimde cok işimize yarayacak hemen hemen hergün maçlar yapacak türk dostlar olacak karsımızda...

http://forum.donanimhaber.com/m_54138292/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

mw3 ü beklerkene BF3 iyi gidiyor..Kardeşlik saolsun kardeşlerim var olsun

Sen de sagol yavrum:)
  • günaydın arkadaşlar herkese iyi günler
  • quote:

günaydın arkadaşlar herkese iyi günler

Günaydın kardeşim
    Herkese Merhabalar..
  • Selamm kızlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Arkadaslar mw3 de bu sekil bir organizasyon düzenleyecegim DH li mw3 cüler ile.

Bu bizimde cok işimize yarayacak hemen hemen hergün maçlar yapacak türk dostlar olacak karsımızda...

http://forum.donanimhaber.com/m_54138292/tm.htm

Brawo güzel konu olmuş İlkay ordan artık bol bol elamanla carpışırız sonuç malum.
  • 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.