Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Harun abi , bana grafikler biraz daha toparlanmış gibi geldi ne diyosun ?

Ayrıca single mod ile multi arasında muazzam bi fark var bence ..

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=ELDutHA0Rb4&feature=player_embedded#!]

valla tombağım izlediğim videolarda genel bir flu luk vardı (yada ben öyle görüyordum)
    black ops bana öyle geliyordu açıkçası, mw2 deki gibi grafiklerde keskinlik yok gibi.Bu son koyduğun video sanki biraz daha iyi gibi
    (ya da psikolojik olarak öyle geliyor,sen şimdi öyle dedin diye)
    elbette single ile multisinde fark olur ama açıkçası beni ilgilendiren multısindeki grafikleri kardeş

hadi sevinin bakim
    bende şimdi tükkanı aradım "cuma günü gelecek gibi" dediler
    cumaya gelirse gerçekten süper olur bayramda cılkını çıkarırız oyunun

saygılarımla

• cumletten selam la bayramınızı kutlarım gencler ayrıca bu mw3 u elıtelı mı almak daha karlı yoksa normal alıp playstatıon store dan ındırmek mı cevaplarınızı beklıyorum ve tekrar ıyı bayramlar dılıyorum
  • ilkay abi beni de yazsan oraya cook makbule gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinerajj

cumletten selam la bayramınızı kutlarım gencler ayrıca bu mw3 u elıtelı mı almak daha karlı yoksa normal alıp playstatıon store dan ındırmek mı cevaplarınızı beklıyorum ve tekrar ıyı bayramlar dılıyorum

kardeş bayrama daha var yahu
    bu acele niye? hayırdır yoksa bayrama yurt dışına mı kaçıyon yoksa

saygılarımla
  • Harun abi söyle bişey abi valla çok rahat adamın kalkası gelmiyor
    http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-chr-101-kz-tv-koltugu/productDetails.aspx?productId=mbadorechr101kz&categoryId=18021494&SKU=MBADORECHR101KZ#Gorseller

Bu arada mw3 çıkınca hemen demolation moduna dalıp hızlı lvl alalım mw2'de biraz geç uyandık demolation mod için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 2 Kasım 2011; 19:32:14 >
  • quote:

Harun abi , bana grafikler biraz daha toparlanmış gibi geldi ne diyosun ?

Ayrıca single mod ile multi arasında muazzam bi fark var bence ..

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=ELDutHA0Rb4&feature=player_embedded#!]

Tombak kardeş niye tek Harun abine soruyorsun bilirkişimi o biz yorum yapmayalımmı yani.
  • ORTAK PSN KONUSUNDA NE YAPICAZ ? ONA GÖRE ALALIM VEYA BU HESAPLARIMIZLA DEVAM EDELİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Tombak kardeş niye tek Harun abine soruyorsun bilirkişimi o biz yorum yapmayalımmı yani.

Estağfurullah Nuri Kaptan grafik konusuna Harun abiyle ben biraz takmış durumdayız , yani MW2 gibi gelmedi renkler falan B. Ops u çağrıştırdı daha çok..
    Son hali farklı olacak denmişti. Bu da son halinin videosu o yüzden ne düşündüğünü merak ettim.

( Falan filan , bahane mi yok anasını satiim )

• quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

ORTAK PSN KONUSUNDA NE YAPICAZ ? ONA GÖRE ALALIM VEYA BU HESAPLARIMIZLA DEVAM EDELİM

Takıl kafana göre mert :))
  • günaydın arkadaşlar

ahmedim o koltuğu taylanda görmüştüm bende gerçekten çok rahat ve insan oturunca kalkası gelmiyor hakkatten

mert,bu yeni psn alma konusunda bir de şöyle bir problem var kardeşim,
    ademin dediği üzere önceden yapmış olduğun prestijler sayesinde bir takım özellikleri sunuyormuş yeni sistem
    hal böyle olunca eski hesapları bırakıp yeni bir psn hesabı almak biraz düşündürüyor,gerçi tam olarak bu bize ne sağlayacak
    göreceğiz mw3 geldiğinde baktık olmadı gene hep birlikte konuşup yeni psn alabiliriz

saygılarımla

• Yok harun abi unutup kutlayamam diye hemen kutliym dedim ve cumletten selam
  • Beyler mw3 u icinde eliteli mi aliym yoksa eliteyi sonradan mi indiriym
  • Arda elite konusu bizim içinde muallakta şu anda kardeş

beyler ademin koyduğu videoda hiç, bir şey dikkatinizi çektimi? yada benmi yanlış görüyorum?
    silahlar ne kadar hızlı ateş ediyor öyle değilmi?
    yoksa bunlar kendilerine ayarmı çekmişler

saygılarımla
  • Selam herkese , Bölüm sonu canavarı'ndan bi haber paylaşayım ;

Hatırlayacağınız üzere Nintendo, E3 2009'da Wii için Vitality Sensor isminde bir cihaz duyurmuştu. Nabız ve kalp atışlarınızı ölçmek için yapılan Vitality Sensor'ün yapım aşamasında bazı şeyler karışık gitti ve hâla daha net bir bilgi elimizde yok. Nintendo belki de bu cihazı Wii U için saklayadursun, Sony'den bu temaya ait yeni bir patent geldi.

Sony, yeni biyometrik oyun kontrolcülerinin patentini aldı. Playstation 3, Move ve PS Vita için alınan bu patentte, kalp atış hızınız veya nabzınız, oyundaki oynanışı etkileyecek. Patent esnasında Sony örnek olarak şunları vermiş;

- Sitresli olduğunuz anlarda shooter oyunlarında silahınızla nişan almanız daha zorlaşacak. FPS oyunlarındaki sniper silahlarında nefes alma sistemini bırakıp bu teknolojiyle yeni birşeylerin çıkabileceği yazılmış.
    - Oyun esnasında kaslarınızın gerilmesi sizlere fayda sağlayacak. RPG oyunlarında bu tip durumlarda ekstra kalkan bonusunun gelebileceği belirtilmiş.
    - Oyunda canlandıracağınız karakterlerin yüz şekilleri, hareketleri ve hatta sesi bile sizin o andaki biyometrik bilgilerinize göre değişiklik gösterecek. Örneğe göre oyuncu sinirlendiğinde oyundaki karakterimiz sıkıntıya girecek, terleme efektleri gösterecek.
    - Oyun esnasında adrenaliniz yükseldiğinde daha hızlı koşabileceksiniz, daha yukarıya zıplayabilecek ve daha sert yumruklar atabileceksiniz.
    - Oyun esnasında sitresinizin yükseldiği anlarda sağlık barınız daha hızlı dolacak.
    - Oyuncunun gevşemesi veya streslenmesine göre oyundaki atakların hasarı da değişecek.
    - Yine oyuncunun sitresine göre arkaplan müziği, arkaplan sahnesi değişiklik gösterecek. Bunlar sadece bir örnek. Sony'nin planlarında nesnelerin parlaklığının değişmesi, odak noktasının değişmesi gibi seçenekler yer alıyor.
    - ve son olarak, oyuncuların sitres düzeyine göre oyunun zorluğu da şekil alacak. Yani oyuna kendinizi kaptırmışken zor düşmanlar da sizleri bekliyor olacak.

• Bilgi icn saol adem abi ve harun abi umarim beni baskasi cevaplar yinede saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinerajj

Bilgi icn saol adem abi ve harun abi umarim beni baskasi cevaplar yinede saol

Benim verdiğim cevabı beğenmüyormusun arda

tombağım bu sistem single oyunlar için olsa gerek,esas multıye yapacaklar ki o zaman mükemmel olur işte

saygılarımla
  • Abi ne alakasi var saol yazdim iste tamam ozur diliyom bidakine yanina gelip ayaklarina kapancam bu arada bi ara biyerlerde bulusmak isterim boyle iyi abilerimle gercekte tanismak bana gurur vericektir ozellikle senle harun abim :))
  • Okulda iPad kullanimi sayesinde artik daha fazla forumdayim oyeeee
  • quote:

Selam herkese , Bölüm sonu canavarı'ndan bi haber paylaşayım ;

Hatırlayacağınız üzere Nintendo, E3 2009'da Wii için Vitality Sensor isminde bir cihaz duyurmuştu. Nabız ve kalp atışlarınızı ölçmek için yapılan Vitality Sensor'ün yapım aşamasında bazı şeyler karışık gitti ve hâla daha net bir bilgi elimizde yok. Nintendo belki de bu cihazı Wii U için saklayadursun, Sony'den bu temaya ait yeni bir patent geldi.

Sony, yeni biyometrik oyun kontrolcülerinin patentini aldı. Playstation 3, Move ve PS Vita için alınan bu patentte, kalp atış hızınız veya nabzınız, oyundaki oynanışı etkileyecek. Patent esnasında Sony örnek olarak şunları vermiş;

- Sitresli olduğunuz anlarda shooter oyunlarında silahınızla nişan almanız daha zorlaşacak. FPS oyunlarındaki sniper silahlarında nefes alma sistemini bırakıp bu teknolojiyle yeni birşeylerin çıkabileceği yazılmış.
    - Oyun esnasında kaslarınızın gerilmesi sizlere fayda sağlayacak. RPG oyunlarında bu tip durumlarda ekstra kalkan bonusunun gelebileceği belirtilmiş.
    - Oyunda canlandıracağınız karakterlerin yüz şekilleri, hareketleri ve hatta sesi bile sizin o andaki biyometrik bilgilerinize göre değişiklik gösterecek. Örneğe göre oyuncu sinirlendiğinde oyundaki karakterimiz sıkıntıya girecek, terleme efektleri gösterecek.
    - Oyun esnasında adrenaliniz yükseldiğinde daha hızlı koşabileceksiniz, daha yukarıya zıplayabilecek ve daha sert yumruklar atabileceksiniz.
    - Oyun esnasında sitresinizin yükseldiği anlarda sağlık barınız daha hızlı dolacak.
    - Oyuncunun gevşemesi veya streslenmesine göre oyundaki atakların hasarı da değişecek.
    - Yine oyuncunun sitresine göre arkaplan müziği, arkaplan sahnesi değişiklik gösterecek. Bunlar sadece bir örnek. Sony'nin planlarında nesnelerin parlaklığının değişmesi, odak noktasının değişmesi gibi seçenekler yer alıyor.
    - ve son olarak, oyuncuların sitres düzeyine göre oyunun zorluğu da şekil alacak. Yani oyuna kendinizi kaptırmışken zor düşmanlar da sizleri bekliyor olacak.

Ohooo o zaman hiç bana göre olmayacak devamlı stress altındaymışım gibi çalışıyor kalbim zatenbu şartlarda bir oyunu bitirmem yıllar alabilir

• 
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.