fiyatı nekadar olur tahminen mw3 daha 2-3 gün önce 800m bayıldım ps3e :D elimde çok nakit yok uçuk bir fiyat olmaz inş
130 tl den aşşağıya bekleme ellit üyeliği hariç
:D ayarlamya calıscam artıkzor gibi ama bakıcaz:D
Bugün whatsapp'da konusu geçti , ben buraya özet geçiyim ;
Black ops çıkmadan önce ortak psn almıştık hatırlarsanız (Sinek-Papazı vs.) . Ve chatte yaşadığımız problemlerden dolayı yalan olmuştu . Bu sefer başta isim olmak şartıyla bişeyler yapabilirmiyiz ? Mesela sonucta chatte 10 karaktere yakın harf çıkıyor.Bizde *****-HaLo tarzı bişey alabiliriz bana göre.Yani chatte kaç karakterin gözüktüğünü biri öğrenip buraya yazabilirse ona göre bişeyler düşünelim.Benim ps yanımda değil malum biliyorsunuz , o yüzden bakamıyorum
Oooyeeaa cümletten slm. İnceden MW3 moduna girdim tv'yi odaya getirdim internet kafede kullanılan sandalyelerdende aldımı olay tamamdır :)
günaydın arkadaşlar herkese iyi günler
Günaydınlar millett... Haftayı yarıladık şükür bayram moduna girmeye başlarız yarından sonra
Yıllardır ULTIMATE TEAM oynarım bu sene ne olduysa ayağa kaldıramadık takımı :) FIFA dan vazgeçicem artık uzatmaları oynuyorum sanırım..
evet kadirim büyük bir heyecanla bekliyoruz mw3 ü , hadi hayırlısı. umarım mw3 te de mw2 deki gibi sürekli online görürüm seni, mw2 de bıktırmıştın beni ,ne zaman girsem hep loby deydin ,habire seninle oyun oynamaktan bıkmıştım yahu
saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: tonimotto
Oooyeeaa cümletten slm. İnceden MW3 moduna girdim tv'yi odaya getirdim internet kafede kullanılan sandalyelerdende aldımı olay tamamdır :)
kafede kullanılan sandalye derken? nasıl bir şey ki o? güzelse bizde alalım kardeş
saygılarımla
Abi hele bir sor niye yaptın diye ?
Çok şükür sağlığımıza kavuştuk sayılır.Allah kimseye kaza bela vermesin inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: uA_Kado
Abi hele bir sor niye yaptın diye ?
Çok şükür sağlığımıza kavuştuk sayılır.Allah kimseye kaza bela vermesin inşallah
kardeş kazayı biliyorum elbette,
neyse, mw3 te hep birlikteyiz,coşacağız inşallah OOOOOOYEEEEEEEEEEEE
saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: ExMarshal
quote:
Orijinalden alıntı: tonimotto
kafede kullanılan sandalye derken? nasıl bir şey ki o? güzelse bizde alalım kardeş
saygılarımla
hani şu ileri geri sallananlardan diyo sanırım harun abi. baya rahat oluyo insanın kalkası gelmiye valla
bakim bayram parası vericeklermi ondan sonra ver elini mw3 :D
evet kadirim büyük bir heyecanla bekliyoruz mw3 ü , hadi hayırlısı. umarım mw3 te de mw2 deki gibi sürekli online görürüm seni, mw2 de bıktırmıştın beni ,ne zaman girsem hep loby deydin ,habire seninle oyun oynamaktan bıkmıştım yahu
saygılarımla
Haketten haa Harun abi Kadirde çok piss COD'cu demi bi oturdumu başına en az 10 saat takılıyor.
Kadir şaka bir yana MW3 de seni daha bol görmek isteriz kardeşim. klanda sevilen bir insansın yani hakkını ver
- UnHappyKing sen bizim topiği çok sevdin anlaşılan hep buralardasın ne güzel. bayram harclığı felan derken sen kaç yaşındasın memleket nire.
- Ahmetdim şu ikeanınkilerden düşünüyorum bende sanırım Taylankoda vardı.
ParS WhatsApp'ta
Son dönemin popüler mobil mesajlaşma servisi WhatsApp artık klan üyeleri içinde hizmet veriyor. Klan için oluşturduğumuz gruba dahil olmak için ;
1- Destekliyorsa eğer telefonunuza uygulamayı yükleyin (iPhone, BlackBerry,Nokia ve diğer Android li telefonlar) 2- Grup kurucusu, zat-ı alime özel mesaj ile katılım isteği ve telefon numaranızı gönderiniz.
Not : Bu servis ,internet üzerinden hizmet vermektedir. mobil cihazınız wi-fi ya da şebeke üzerinden hücresel veri desteği almıyorsa kullanamazsınız. Bu notuda küçücük yazdımki okuyamayında internet faturanız efenim tabiri caizse Cool gibi gelsin.Özel mesajlarınızı bekliyorum.Ayrıca küfüre son !
tombak bu alttaki ufak yazılar olmamış. tv deki gibi hızla geçiş yapması lazım ki okuyamayalım
Harun abi , bana grafikler biraz daha toparlanmış gibi geldi ne diyosun ?
Ayrıca single mod ile multi arasında muazzam bi fark var bence ..