- Harun abi whatsapp'da bahsettiğin konu yani mw3 ün eline ulaştığı meselesi harbiden doğrumu ?
- Bf3 konusuna gelicek olursak , benim şu an almam mümkün değil , kendimi iyice oyunlara bağlamıyayım , zaten mw3 bana yeter uzun süre
whatssup nedir yau?
dün adem de mesaj attı ama anlamadım :)
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
whatssup nedir yau?
dün adem de mesaj attı ama anlamadım :)
Ücretsiz, sosyal iletişim ağı abi (bbm gibi) . İnternet paketin varsa telefonundanhttp://www.whatsapp.com/ a gir.İndir klanın sayfasını falan açtı Adem abi
selam sevgili dostlar abiler hayırlı cumalar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun beni sorarsanız bende baya düzeldim sayılır hastalığı yavaş yavaş atıyoruz 3 doktor 2 hemşire 3 ezacı değiştirdikten sonra bu aralar fazla takılamıyoruz sizlerle store den red alert 3 challege inirdim ona takılıyorum fırsat uldukça baya zor ve zevkli stradeji oynu cod mdw3 çıkmasını bekliyorum dört gözle grup olayına gelirsek taylanın dediği gibi gurplarda proplem yok hard olur teen olur puhahahhah her türlü
Çok geçmiş olsun Bahti. MW3 çıksın en afilisinden voltran gücünü oluşturucaz hep birlikte.
Sinan,Harun abi,Kadir hesapları attım size bir sorun olusursa ulasın bana hakan download a basladı zaten..
0506 279 82 84
quote:
Orijinalden alıntı: blacktower35
Sinan,Harun abi,Kadir hesapları attım size bir sorun olusursa ulasın bana hakan download a basladı zaten..
0506 279 82 84
%80 oldu bıle hacı
Single modun basından kalkamıyorum hakan...
Vay arkadaş millet indirmişte oynuyorda..
Taylanko ne biliyim ben ya, sana dün sms atınca açıklama gereği duymadım, senin gibi mobil bi adamın whatsapp dan haberi olmadığını düşünemedim..
Adem valla yeni bir cigir actin bende :)
Tel listemdeki en az 300 kiside yukluymus, geyigin dibine vururum artik durusmalarda :)
Selam genclik
29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Selenalar sinirli annemler dizi tekrarları almış başını gidiyor bugünde bile. Belliki RTÜK'ten izin çıkmadı Cumhuriyet ile ilgili program yapılmasına.Zaten gerekte yok yapılmasına kupon ile alındı bu vatan....
Herkese iyi bayramlar..Nedense hiç etrafımda öyle bir bayram telaşesi bayram havası göremiyorum malesef bu üzücü :(
ikimci olarak ta dun aksam saat 18:00 de BF3 ü indirmeye başladım aralıksız devam etti şuan %71 deyim halen 18 saat oldu düşünün artık :S
TT NET e aylık 55 tl ödüyorum kurban olayım bana bir akıl akıl verin aradım ama bulamadım bişey.. gerekirse aylık 70-80 tl ye kadar veririm yeterki şu durumdan kurtulayım..Yardımlarınızı bekliyorum lütfen.. Saygılarımla..
quote:
Orijinalden alıntı: uA_Kado
Herkese iyi bayramlar..Nedense hiç etrafımda öyle bir bayram telaşesi bayram havası göremiyorum malesef bu üzücü :(
ikimci olarak ta dun aksam saat 18:00 de BF3 ü indirmeye başladım aralıksız devam etti şuan %71 deyim halen 18 saat oldu düşünün artık :S
TT NET e aylık 55 tl ödüyorum kurban olayım bana bir akıl akıl verin aradım ama bulamadım bişey.. gerekirse aylık 70-80 tl ye kadar veririm yeterki şu durumdan kurtulayım..Yardımlarınızı bekliyorum lütfen.. Saygılarımla..
Kadir mahallende Fiber çalışması oldumu ? Bak süperonline müşteri hizmetlerini ara deki ben size geçiş yapmak istiyorum fakat oturdugum yere hizmetiniz varmı diye sor olaki var derse hemen soyle işlemlere başlasınlar ttnet ile tahüttüdn varmı ? Yoksa dert degil varsa hesaplattır git öde at başından.Zaten superonlıne onu karsılıyor.Ama mahallende henuz hızmetımız yok derse ozaman ttnet ile yola devam et 16 mbt e yukselttir.
Evet beyler şu BF3 yorumlarınızı alayım grafik, ses vs. dün ilkayla hakan gördüğüm kadarıyla başından kalkmadınız.
- Kadir aynen İlkayın dediği gibi yap.
Abı ben aslında oyundaymısım gıbı oldu ama pause yapıp 3 saatlıgıne dısarı cıktım.Anneannem rahatsız bıraz hastaneye gıtmek zorunda kaldım yaklasık 1 saat sıngle 2 maclıkta onlıne deneyımı ıcın guzel seyler soyleyebılırım.Ses sıstemı olan bırısı ıcın bu oyun gercekten etkıleyıcı hakkını vermek lazım patlama sılah sesler mw3 e gore ıyı bana gore bende Z-5500 var sesı acınca ınanılmaz oldu
Onlıne ' a gelınce ben acıkcası mw3 cıkınca bu oyunun yuzune bakmam herhalde ozellıkle onlıne konusunda bır turlu ısınamadım hemde 17-6 kıll yapmama ragmen