Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

:)

ee nuri her daim saldıray mode ON :)

savaş sahaları adamıyız seninle biliyorsun ne ahmet ve harun abi gibi pusucu, ne sinan gibi nuke cü :)

şaka bir yana dün hayatımda ilk defa nuke atacaktım oyun süresi doldu lanetler ettim ama atacam kesinlikle, meğerse KS leri iyi kullanmak gerekiyormuş doğru 7 - 11 - 24 seçimi ile başarı bizim

HOPPP HOPPP HOPPPP ORDA DURRRRRRR

sen kime pusucu diyon bakayım,
    sen hiç gördünmü beni TDM de bir köşeye pusmuş beklerken
    eğer SD dersen o başka
    bir daha böyle ağır ithamlarda bulunma bana
    "ver coşkuyu hesabı" deli dana gibi koşarım her daim kardeş,sen uzun zamandır oyun oynamadığın için
    unutmuşsun bayağı bizi.

saygılarımla

Hey taylan dostum pis zenci gördünmü ihtiyarı kızdırdın (harun abey umarım kızmazsın) şimdi seni oyunda yakalasa ne yapak hiç düşünmedinmi

• quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Ulleeee taylan yarıldım tamam abi ben pusucuyum zaten cirit atan sniper olmazda harun abiye niye pusucu diyorsun gül gibi adam ne pususunu gördün nuri abi dün nasıl otomatiğe bağladım bailot muydu neydi haritanın adı 10 saniye içinde 4 kişi baydım pıt pıt pıt pıt bide bana roket attınya abi yanındaki adamı bayılttım tam sana nişan altım bi baktım tozu dumana katarak birşey geliyor valla deli oldum çıldırdım az daha oyundan çıkacaktım :D

sağol kardeş her daim canımsın

bu arada dün akşam beni de deli ettin ahmet kardeş,
    ama sonunda oraya nasıl çıktığını öğrendim,ama ne yazıkki o heyecandan adam vuramadım
    demek aldın RDR yi 12 taksitle bende bugün alacam inşallah,akşama bir tozutturayım şu vahşi batıda
    bakalım

saygılarımla

• quote:

quote:

quote:

:)

ee nuri her daim saldıray mode ON :)

savaş sahaları adamıyız seninle biliyorsun ne ahmet ve harun abi gibi pusucu, ne sinan gibi nuke cü :)

şaka bir yana dün hayatımda ilk defa nuke atacaktım oyun süresi doldu lanetler ettim ama atacam kesinlikle, meğerse KS leri iyi kullanmak gerekiyormuş doğru 7 - 11 - 24 seçimi ile başarı bizim

HOPPP HOPPP HOPPPP ORDA DURRRRRRR

sen kime pusucu diyon bakayım,
    sen hiç gördünmü beni TDM de bir köşeye pusmuş beklerken
    eğer SD dersen o başka
    bir daha böyle ağır ithamlarda bulunma bana
    "ver coşkuyu hesabı" deli dana gibi koşarım her daim kardeş,sen uzun zamandır oyun oynamadığın için
    unutmuşsun bayağı bizi.

saygılarımla

Hey taylan dostum pis zenci gördünmü ihtiyarı kızdırdın (harun abey umarım kızmazsın) şimdi seni oyunda yakalasa ne yapak hiç düşünmedinmi

yok be kardeş ne kızması,ben de kendimi biliyorum,yaşlandım artık,sizin gibi gençlerle aşık atamıyom haliyle.

taylan meselesine gelince artık o benim "number one enemy" oldubundan sonra hep ayrı takımlarda oynayacağız her seferinde luncer a havalara hoplatacam onu

saygılarımla

• quote:

quote:

Ulleeee taylan yarıldım tamam abi ben pusucuyum zaten cirit atan sniper olmazda harun abiye niye pusucu diyorsun gül gibi adam ne pususunu gördün nuri abi dün nasıl otomatiğe bağladım bailot muydu neydi haritanın adı 10 saniye içinde 4 kişi baydım pıt pıt pıt pıt bide bana roket attınya abi yanındaki adamı bayılttım tam sana nişan altım bi baktım tozu dumana katarak birşey geliyor valla deli oldum çıldırdım az daha oyundan çıkacaktım :D

sağol kardeş her daim canımsın

bu arada dün akşam beni de deli ettin ahmet kardeş,
    ama sonunda oraya nasıl çıktığını öğrendim,ama ne yazıkki o heyecandan adam vuramadım
    demek aldın RDR yi 12 taksitle bende bugün alacam inşallah,akşama bir tozutturayım şu vahşi batıda
    bakalım

saygılarımla

Yarına gelirim bende abi yahşi batiya :D wasteland haritasında ne oldunuz abi eğilmiş geliyorsunuz sürünerek geliyorsunuz ama yermi sniper cocuğu hemde wastelandda :D

• cümleten selamlar beyler

ahmetçim nerden aldın rdr yi ,taksit falan diyosun ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zep

cümleten selamlar beyler

ahmetçim nerden aldın rdr yi ,taksit falan diyosun ??

gittigidiyordan aldım hüseyin prenses store sadece bugüne özel axses karta 12 taksit imkanı varmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 21 Mayıs 2010; 13:45:26 >
  • sadece bugüne özel kampanyalara hastayım :D

ahmet valla geç kaldın kardeş bu kararı almakla xbox her daim 1 numara :D online takılmayacaksan tabi :D

harun abi artık sana sadece bıçakla girişecem :D uzakta seni görsem bile silahla vurmıcam pustuğun o yerin arkasından dolaşıp ense traşını alacam :D
  • quote:

sadece bugüne özel kampanyalara hastayım :D

ahmet valla geç kaldın kardeş bu kararı almakla xbox her daim 1 numara :D online takılmayacaksan tabi :D

harun abi artık sana sadece bıçakla girişecem :D uzakta seni görsem bile silahla vurmıcam pustuğun o yerin arkasından dolaşıp ense traşını alacam :D

alaburus keste şekil olsun bari cocukluk günlerimin favori traş stiliydiTüm gerekli bilgileri bi ara mesaj at taylanim yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 21 Mayıs 2010; 14:20:25 >

• abicim gerekli bilgi dediğin şey nedir tiramisu mu yapıyoruz :D

bi torrent sitesine üye olman lazım, DL yazan bir dvd writer ın olması lazım ya da satın alacaksan iyi bir yer bulman lazım daha ne diyeyim :D
    online oynayacaksan dikkat edeceğin yüzbinlerce şey var ki o burada sayfalara yetmez :D
  • quote:

deli oldun ha ya ben çıldırdım bi ara. ulan yardırıyorum senin takımdan anında 2 kelle alıyorum 3 metre gitmiyorum çapraz ateşten pıt pıt snniperlar çalışıyor başta tonimatto

baktım olmicak olası yerlere AT4 salladım görmeden bi baktım tonimatto morttt

ama o yeni haritada birlikte oynarken fena çaktın dördüne helalll.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEKTOR-NG -- 21 Mayıs 2010; 14:46:54 >

• abi şu ekipmanı bir denemek lazım fizik kuralları dahilinde yararlı olabilecek gibi
  • neye yarıo ki o ?
  • Micro aiming olayında yardımcı oluyor taylanim herkes olumlu görüş belirtmiş ama denemeden bişey söylemek zor.
  • head shot garanti diosun yani ha :D

abi harun abide frag x var aslında ona danışmak lazım head shot için...
  • quote:

head shot garanti diosun yani ha :D

abi harun abide frag x var aslında ona danışmak lazım head shot için...

Tam randıman alamadı harun abi fragx ten.Bu arada bu kardesin ufak caplı araştırmaları sonunda olayı çözdü direk 1.7fw den baslıcam :D wave sorunu olmadan gerçi oyuna göre wave yi değiştirebiliyormussun :D oooyeee ufaktan indirmeye başlayam

UFC 2010
    Alan.Wake.
    Prince.of.Persia.the.Forgotten.Sands.RF

• hahahahahaha hazırlık yapalım diosun yani haaa :D

hade bakalım, önce orj mi kopya mı oynayacağına karar ver, ona göre aksiyona geç... gears of war 1-2 de indireceğin ilk oyunlar olsun (batman de)

şu an için hepsini RF indir bence ama ne alacaksın ki ntsc u mu PAL mı? her şeyi değiştirir bu olay ona dikkat etmek lazım...
  • Single oyunları xboxta diğerleri mağlum zaten taylanim 3-5 oyun inene kadar anca alırım aleti :)) Rf yada PAL indiriyorum makinada pal olur sonra sana bir kargo boş hdd yollarım sen oyun yüklen ama kargoya karışmam
  • Prince.of.Persia.the.Forgotten.Sands ı suan oynuyorum gercekten güzel bir oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Prince.of.Persia.the.Forgotten.Sands ı suan oynuyorum gercekten güzel bir oyun..

İlkayım 1 aya kadar bende gelmiş olurum :)
  • ahmet, eğer hdd yollayacaksan acele et derim, şu an hdd de 25 tane oyun var, DL DVD olmadığından yazamadım, yoksa bu hafta içi yazmam lazım yer açmak lazım aşırı yer kaplıyor hdd de...
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.