Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [ParS]box

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

sadece bugüne özel kampanyalara hastayım :D

ahmet valla geç kaldın kardeş bu kararı almakla xbox her daim 1 numara :D online takılmayacaksan tabi :D

harun abi artık sana sadece bıçakla girişecem :D uzakta seni görsem bile silahla vurmıcam pustuğun o yerin arkasından dolaşıp ense traşını alacam :D

adam hala pustuğun yer diyor ya ya

ya sen beni nerde gördün pusarken?
    traş meselesine gelince onu göreceğiz kardeş,
    ama "arkasından dolaşıp ense traşını alacam" dediğine göre
    karşıma çıkacak cesaret yok demek ki?

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

quote:

head shot garanti diosun yani ha :D

abi harun abide frag x var aslında ona danışmak lazım head shot için...

Tam randıman alamadı harun abi fragx ten.Bu arada bu kardesin ufak caplı araştırmaları sonunda olayı çözdü direk 1.7fw den baslıcam :D wave sorunu olmadan gerçi oyuna göre wave yi değiştirebiliyormussun :D oooyeee ufaktan indirmeye başlayam

UFC 2010
    Alan.Wake.
    Prince.of.Persia.the.Forgotten.Sands.RF

Kardeş fragfx olayı çok farklı,
    yalnız ben sniper olayına girmedim o yüzden o konuda zayıfım, aleti sana gönderecem bu ara sen test edersin kardeş.
    Hani senin bir ARGE olayın vardı ne oldu denemedin değil mi?
    ben de düşünüyorum ama onun için sırf kol almak yetmez ki kardeş,kolu yaptıktan sonra PS2 de bir denemek lazım ,ee ps2 yokki, aklıma şey geliyor,ps2 kolu ps3 e adapteetmek için convert alet var,o zamanda bir sürü masraf be kardeş :))
    sen de ps2 varmıydı? kardeş

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 22 Mayıs 2010; 11:49:03 >

• Nihahhaaaa harun abi süper bir bakış açısı dün ne fantaziler yaptım bir bilsen abi afgan haritasında oynuyoruz 4 kişi öldürdüm carepack geldi afyon tarlalarının girişine doğru attım bu arada bende pozisyon aldım kutuya gelen olursa hemen vurucam bi baktım elemanın biri geldi kutuya yaklaşıyor sürünerek çat bir koydum sümük gibi carepack kutusuna yapıştı.Diğer oyunda bailot haritasında oynuyoruz yine tek ben kaldım takımda yine carepack var elimde bekliyorum dedim şunu ortaya sallayam sazanın birisi gelir kutu düştü harrier var bunu gören sazan atladı hemen bende bir daha koydum çok fena oldu sonunu söylemeyeyimbu yaptığım atış aynı zamanda winnig killdi karşı taraftaki adamlar o son kalan bebeye neler dediler dediler oooooomyyyy gooooodddddddd f'^!'!'++%+&&/(())%'^^+ idiot f!'^'!^+%&&/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 22 Mayıs 2010; 11:53:42 >

• helal olsun kardeş sen bu sniper olayında aştın iyice

dediğim gibi önümüzdeki hafta gönderirim aleti sana denersin ,bakarsın kardeş.

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 22 Mayıs 2010; 11:55:10 >
  • hahahaha abi bilsem bu kadar kızacağını hiç söylemezdim inan bana :))))

valla karşına da çıkarım arkadan da yaklaşırım uzaktan da vururum yeter ki seni göreyim :)))

arkadaşlar şaka bir yana harun abi hayatta pusmaz o da bizler gibi cengaver modundadır herkes bilsin :)
  • Muhahhaa taylanim başlığa bittim ama bir yanlışlık var pusuda bir numara olan tonimottoyu yaşlıkurt çok sever burada bir tezatlık var yoksa yoksa harun abi beni sevmiyormusun yalannnn yalannnn yalann söylüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 22 Mayıs 2010; 14:05:21 >

• koptum be taylanım,
    allah iyiliğini versin
    size kızabilirmiyim ben yahu,hepinizin yeri ayrı arkadaşlar,
    hem ben olmasan siz kime takılacaksınız,kim bu kadar malzeme çıkarır size benim kadar
    başlık olayına da ayrıca öldüm gülmekten
    ahmetim olur mu öyle şey yahu
    hepinizi öpüyorum

bu arada RDR yi kaç kişi alacak? gelin de hep birlikte at koşturalım vahşi batıda

saygılarımla

• hahahahaha YALANNNNNNNNNNNNNNNNN :)
  • Saat 4 gibi gidicem abi kargoyu almaya aksama yahşi batıdayız :D
  • quote:

hahahahaha YALANNNNNNNNNNNNNNNNN :)

sen hiç benim yalan söylediğimi gördünmü?

saygılarımla
  • quote:

Saat 4 gibi gidicem abi kargoyu almaya aksama yahşi batıdayız :D

o zaman akşama çift tabanca gezeceğiz yeeaahhhhhhhh

kardeş senin waw gelmedimi daha?

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 22 Mayıs 2010; 14:38:33 >
  • quote:

Saat 4 gibi gidicem abi kargoyu almaya aksama yahşi batıdayız :D

ahmet kaça ve nerden aldın oyunu
  • Harun abi WAW aydına sevk edildi yazıyor salıya falan gelir büyük ihtimal ile

Eren gittigidiyordan almıstım prenses storedan 109 tl ye 12 taksit ile ama dün itibari ile prenses store gg üzerindeki dükkanını kapatmış.
  • size selam size selam size selam getirmişaammmmmmmmmm :)

ne oldu yau bana diodunuz kaç gündür online ım siz yoksunuz eyy yaşlı kurt eyyy hektor :D
  • selam beyler nbr..

yau bu rdr nasıl ıyımı ozellıkle onlıne modu nasıl ıyımı oynanabılınıyormu topluca oynayabılırmıyız alsak
  • online da clan gibi bir arada oynama olayı yokmuş sanıırm o anda denk kime gelirsen onunla oynayabiliyor muşsun die duydum... ama oyun baya geniş ve grafik açısından iyi diolar :D xbox a çak ilkayım ben de bu hafta toplu çekiş yapacağım 20 den fazla oyun birikti hdd de...
  • Slm millet hayırlı haftalar olsun inşallah.Taylanım harun abi çaktırmadan offline red dead oynuyor :) Nuri abi senden önce baya bir online oldu ilkayım red dead çok fena yapmışlar arkadas hemen görevden göreve gitmiyorum haritayı dolaşıyom geyik kuş yılan sincap avlıyom wanted posterlerini toplayıp şekil yapıyorum poker oynuyorum at nalı atma oynuyorum kuş avlayan adamlarla iddaya girip kuş vuruyorum kasabada gece bekçiliği yapıyorum seth diye bir kanki yaptım kendisi mezar soyan bir NPC olup onunla hazine bulmaya çalışıyorum willison ile yanlış yazmış olabilirim at arabası yarışlarına giriyorum 1 vs 1 dövüşlere giriyorum kısaca single playeri adamlar aşmışlar bioshocktan sonra BU ADAMLARIN KAFASI NASILDI ACABA BU OYUNU YAPARKEN diye sorduğum 2.oyun oldu mutlaka alınıp oynanmalı.Multiplayer olayı ise uncharted2 tarzında bir çok oyun modu mevcut biz geçenlerde harun abi sinan ben baya bir oynadık adamların yolunu kesip atlarını çaldık sonra panterler saldırdı atları öldürdü falan fistan oyun aynen bir film gibi devam ediyor sonunu merakla bekliyorum.

• quote:

online da clan gibi bir arada oynama olayı yokmuş sanıırm o anda denk kime gelirsen onunla oynayabiliyor muşsun die duydum... ama oyun baya geniş ve grafik açısından iyi diolar :D xbox a çak ilkayım ben de bu hafta toplu çekiş yapacağım 20 den fazla oyun birikti hdd de...

Multide davet sistemi mevcut party daveti var bu davetler sayesinde çete oluşturup diğer çetelerle savaşıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.