Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah nuri abi sağolasın sakın ilk oyuna girdiğimiz zamanmı verdin abi yeğenlere favela haritasında ? hatta ben gelip sana bıcak atıyordum bi havaya bakıyordun bi yere :D

ilkayım hazır fifa nın havası sönmüşken takasla sen onu al güzel bir cod4 bakalım dalgamıza :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Eyvallah nuri abi sağolasın sakın ilk oyuna girdiğimiz zamanmı verdin abi yeğenlere favela haritasında ? hatta ben gelip sana bıcak atıyordum bi havaya bakıyordun bi yere :D

ilkayım hazır fifa nın havası sönmüşken takasla sen onu al güzel bir cod4 bakalım dalgamıza :D

niye sönsün fifanın havası ahmetim..icimdeki futbol atesini körükleme lütfen
  • ilkay kardeşim ahmetin dediği gibi bence cod 4 ü sen geri al

onun heyacanı başka,arada bir yaparız gene,forumdan araştır 15 tl ye satıldığını söylüyorlardı

saygılarımla
  • 15 mi?

abi o kadar da değildir yau ne yaptın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

15 mi?

abi o kadar da değildir yau ne yaptın :)

valla kardeş ben de başkasının yalancısıyım
    bu arada bu oyunun fiyatı acayip bir grafik sergiliyor,
    mw2 çıkınca düştü 60 sonra 50 sonra 40 oldu,şimdi bakıyorum gene 60 olmuş

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 20 Mayıs 2010; 14:50:04 >
  • valla ben bilmem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

evet bende evıme geldım huzurdayım..butun bı senenın hakkını vermıs olmanın rahatlıgı ve gururu altında mesajlara devam edecegım..hanımın ızın verdıgı olcude mw2 aksamlarınıza katılmaya calısacagım..malum 4 ay ayrı kaldıktan sonra kalkıp cod oynıcam dersenız cocugu yavas yavas gıydırıp valızı toparlamaya baslar

öncelikle hoşgeldin diyorum kardeş

aynen makul mertebede katılırsın sen de artık,
    bu arada ligi kaçıncı bitirdiniz peki?
    bir ara getirirsin hdd yi doldurum bendekileri kardeş

saygılarımla

valla abıcım lıgı 5. bıtırdık yalnız devre arası bız gıttıgımızde takım lıgın dıbındeydı ve en yakın rakıbıne 9 onun uzerındekı rakıbe 13 puan uzaklıktaydı..16 macta ıkısınıde altımıza alarak lıgde kaldık..hedefımıze ulastık..

http://www.facebook.com/elazigspor23?ref=search&sid=567647771.1150592920..1#!/video/video.php?v=117851294919708&ref=mf

son macın ozetı burada altta ıse karsılama var merak eden olursa ızlesın

http://www.facebook.com/video/video.php?v=117875734917264&ref=mf

• Aynı benim cmde ligde kaldığım gibi olmus ne hesaplar yapardım bende :) 2 puan alsam şu macı yensem cidden çok zordur heralde düşme potasında oynamak ama mutlu sona ulaşmışsınız tebrikler.

Valla ben cod4'ü 30 tlye satısa cıkarttım ama ne soran var ne eden ben satarım ilkay istersen ama kargoya karışmam sana sonra fiyat 60 tl olur yada gow3le takasta yapabiliriz eğer takas yaparsak 2 tarafın kargolarıda sana ait

• ayrıca ben de shopto dan bişiler alacam onun kargo paraları da ilkay a ait olsun, 3,5 pound x 4 :)
  • Hakan kardeş tebrikler

ee tabi büyük başarı o da,zaten sevinçlerinden belli oluyor

saygılarımla
  • quote:

ayrıca ben de shopto dan bişiler alacam onun kargo paraları da ilkay a ait olsun, 3,5 pound x 4 :)

Taylanım almadan pas şut yapalım 1 sterlin kazanalım :D
  • Cümletten hayırlı günler sonunda şeytana uydum ve red dead oyunu sipariş verdim ayda 9.16 TL 12 ay ödücez artık.Harun abey COD5te türkiyeye iştirak etmiş sonunda :D bide bf2 aldımı ooooyeeee olacak
  • ahmet hızına yetişene aşkolsun :D
  • aynen ahmet o haritada ilk oyunda.

- ilkay okadar oyun var elinde zaten 30-40 tl düşmüş fiyatı al koy bitane cod4. bu arada bende shoptodan 15 oyun siparişi verdim onlarıda sen ödeyi ver artık

dün açtım psn yi bi baktım renzoooooooooooo vayyy dedim hemen bi join çektim hop taylanın takıma düştüm baktım bu almış başını gidiyor YAKIŞIRRRRRRRR dedim hemen takviye güç olarak saldırajjjjjj ikinci ParS' ında pencesiyle rakip aynen morttttt

• :)

ee nuri her daim saldıray mode ON :)

savaş sahaları adamıyız seninle biliyorsun ne ahmet ve harun abi gibi pusucu, ne sinan gibi nuke cü :)

şaka bir yana dün hayatımda ilk defa nuke atacaktım oyun süresi doldu lanetler ettim ama atacam kesinlikle, meğerse KS leri iyi kullanmak gerekiyormuş doğru 7 - 11 - 24 seçimi ile başarı bizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Cümletten hayırlı günler sonunda şeytana uydum ve red dead oyunu sipariş verdim ayda 9.16 TL 12 ay ödücez artık.Harun abey COD5te türkiyeye iştirak etmiş sonunda :D bide bf2 aldımı ooooyeeee olacak

tamam kardeş,Türkiye ye itirak derken henüz sana ulaşmadı mı?

bir an önce gelsinde şöyle keyifli bir zombie avı yapak kardeş.

Sonunda RDR yi almaya karar verdin demek
    bende birazdan gidecem dükkana bakayım kutusu beni cezbederse alacam bende
    DH deki bu oyunla ilgili başlıkta yazılanlara bakarak karar vermek çok güç zira herkes bir şey diyor
    bende bir alayım bakayım diyorum baktım beğenmedim akabinde yeni oyunlardan birisi ile takas ederim diye düşünüyorum.

saygılarımla

• Ulleeee taylan yarıldım tamam abi ben pusucuyum zaten cirit atan sniper olmazda harun abiye niye pusucu diyorsun gül gibi adam ne pususunu gördün nuri abi dün nasıl otomatiğe bağladım bailot muydu neydi haritanın adı 10 saniye içinde 4 kişi baydım pıt pıt pıt pıt bide bana roket attınya abi yanındaki adamı bayılttım tam sana nişan altım bi baktım tozu dumana katarak birşey geliyor valla deli oldum çıldırdım az daha oyundan çıkacaktım :D
  • :)

yau bu AK 47 büyük hayal kırıklığı, bir de utanmadan 70 e koymuşlar... sd de belki gücü sebebiyle iş görür de normal kapışmalarda çok kötü yau bir kere uzaktakileri hayatta vuramıosun deli gibi sekio pıt pıt pıt yapmayı denersen de o zamana kadar seni görüp indiriolar zaten hayret bişi :)

ahmet, sen bilmezsin harun abiyi ne pusucudur o :DDDD
  • Taylanım bu arada son kararımı verdim artık exboks için çalışmalara başlayacağım önemli ayrıntıları pm atarsan sevinirim 4.dalga malga olayları oyunu nasıl hazırlayacağız çift katmana geçirmek hdd olayı gerekli toolkitler falan :D için amma şifreli konustum haa
  • quote:

:)

ee nuri her daim saldıray mode ON :)

savaş sahaları adamıyız seninle biliyorsun ne ahmet ve harun abi gibi pusucu, ne sinan gibi nuke cü :)

şaka bir yana dün hayatımda ilk defa nuke atacaktım oyun süresi doldu lanetler ettim ama atacam kesinlikle, meğerse KS leri iyi kullanmak gerekiyormuş doğru 7 - 11 - 24 seçimi ile başarı bizim

HOPPP HOPPP HOPPPP ORDA DURRRRRRR

sen kime pusucu diyon bakayım,
    sen hiç gördünmü beni TDM de bir köşeye pusmuş beklerken
    eğer SD dersen o başka
    bir daha böyle ağır ithamlarda bulunma bana
    "ver coşkuyu hesabı" deli dana gibi koşarım her daim kardeş,sen uzun zamandır oyun oynamadığın için
    unutmuşsun bayağı bizi.

saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.