Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ooooo ilkayım sen bırak COD4'ü artık mw2 ye bile gelmezsin bu kadar oyun varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Ooooo ilkayım sen bırak COD4'ü artık mw2 ye bile gelmezsin bu kadar oyun varken

gelmemmı abı mw2 ye ayıpsın evde oldugum her gece mw deyım evelallah bu oyunları ben gunduz evde oldugum zamanlar oynuyorum gecelerı degıl ..
  • alan wake çıktı mı yau ?

lost planet xbox daki ilk oyunumdu o yüzden save lemeyi de anlamadığımdan saatlerce oynayop kapatırdım oyunu :D hey gidi hey beee :D o yüzden LP2 de eminim ki süper gelecek bana (baya fazla beğenmeyen var ama umrumda değil :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

alan wake çıktı mı yau ?

lost planet xbox daki ilk oyunumdu o yüzden save lemeyi de anlamadığımdan saatlerce oynayop kapatırdım oyunu :D hey gidi hey beee :D o yüzden LP2 de eminim ki süper gelecek bana (baya fazla beğenmeyen var ama umrumda değil :D )

LBP2 yi beğenmeyen adamın ben alnını karışlarım alnını
  • kadir im sen oynadın mı?

online sistemi nasıl oyunun ?
  • hadi bismillah ilk oyunu sattım arkadaslar infamous 35 tl :)))
  • oo süper hade hayırlı olsun ama kargo parası karşıdan unutma :D
  • yok mu kımsede hala mw2 harita paketiben hala alamadım gg de 20 lık kart yok
  • quote:

oo süper hade hayırlı olsun ama kargo parası karşıdan unutma :D

Taylan abicim yapma böyle muhahhaa kargoya karışmam önce para sonra oyun :D:D
  • LP2 ile LBP2 karışmış görünüyor..
  • Selam arkadaşlar,
    dün akşam ne yaptınız? COD4 yapacaktınızya,toplandınız mı?

saygılarımla
  • BÜYÜK TÜRK GENÇLİĞİNİN GENÇLİK BAYRAMI KUTLU OLSUN

SAYGILARIMLA
  • evet bende evıme geldım huzurdayım..butun bı senenın hakkını vermıs olmanın rahatlıgı ve gururu altında mesajlara devam edecegım..hanımın ızın verdıgı olcude mw2 aksamlarınıza katılmaya calısacagım..malum 4 ay ayrı kaldıktan sonra kalkıp cod oynıcam dersenız cocugu yavas yavas gıydırıp valızı toparlamaya baslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

evet bende evıme geldım huzurdayım..butun bı senenın hakkını vermıs olmanın rahatlıgı ve gururu altında mesajlara devam edecegım..hanımın ızın verdıgı olcude mw2 aksamlarınıza katılmaya calısacagım..malum 4 ay ayrı kaldıktan sonra kalkıp cod oynıcam dersenız cocugu yavas yavas gıydırıp valızı toparlamaya baslar

öncelikle hoşgeldin diyorum kardeş

aynen makul mertebede katılırsın sen de artık,
    bu arada ligi kaçıncı bitirdiniz peki?
    bir ara getirirsin hdd yi doldurum bendekileri kardeş

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 19 Mayıs 2010; 16:45:18 >

• Ooooyeeee harun abey dün yoktun yine :( vallahi bak ihtiyarlık iyice belirtilerini gösteriyor gerçi taylanın durumda farklı değil 10 dakika müsade dedi ardından sing off
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Ooooyeeee harun abey dün yoktun yine :( vallahi bak ihtiyarlık iyice belirtilerini gösteriyor gerçi taylanın durumda farklı değil 10 dakika müsade dedi ardından sing off

o akşam migrenim tuttu o yüzden gelemedim kardeş,
    dün akşam büyük bir hevesle açtım makinayı(gerçi geç olmuştu ama :))baktım sen ve bir kaç kişi daha var,
    tam oyuna girecektim ki benim kız tutturdu masal anlat diye,gerisi malum onunla birlikte biraz uyumuşum bende.
    uyandığımda geç olmuştu artık kardeş.
    Öyle deme Taylan artık geliyor bak,o da çok yoruluyor gerçekten anlatıyor bazen de,ona da hak vermek lazım
    bu akşam inşallah oyundayım kardeş görüşelim

saygılarımla

• herkese selam,

ahmet, o akşam lafı ettikten sonra girdim oyuna ama kimse yoktu sen dahil hepiniz offline dınız yau ben bir kaç maç daha yapıp yattım artık ne yapayım :)

sonunda AK47 yi kaptım beklediğim kadar iyi bir silah değilmiş m4 carbine etkisi yapıp efsanevi birlikteliğe ulaşırım diyordum ama olmadı cod4 ilaç gibi geldi o açıdan sadece carbine kullanmak için bile açacam oyunu ara sıra...

prestige yapmam heralde yau zaten çok oynayamıyorum oynayınca da level kasma derdim olmasın ilk 70 de kalsın...

harun abi dün arayamadım yau geç gördüm telini kusura bakma...
  • quote:

herkese selam,

ahmet, o akşam lafı ettikten sonra girdim oyuna ama kimse yoktu sen dahil hepiniz offline dınız yau ben bir kaç maç daha yapıp yattım artık ne yapayım :)

sonunda AK47 yi kaptım beklediğim kadar iyi bir silah değilmiş m4 carbine etkisi yapıp efsanevi birlikteliğe ulaşırım diyordum ama olmadı cod4 ilaç gibi geldi o açıdan sadece carbine kullanmak için bile açacam oyunu ara sıra...

prestige yapmam heralde yau zaten çok oynayamıyorum oynayınca da level kasma derdim olmasın ilk 70 de kalsın...

harun abi dün arayamadım yau geç gördüm telini kusura bakma...

evet kardeş bende AK47 aldığımda heveslendim,gerçi o esnada marthon perkiyle köy olan haritada terör estirdim resmen,ama sonra baktım ki cod4 deki gibi gelmedi bana da,sesi bile farklı çıkıyor.

ne kusuru kardeş,sesini duyayım, biraz da muhabbet ederiz diye aramıştım

saygılarımla

• dün misafirlerim vardı girdim çıktım bende fazla duramadım yiğenler yakamı kopardı verdim bi ara oyunu düz gidemiyor daha.

neyse akşam online olurum.

ilkay maşallah yine oyun manyağı olmuşsun.

ahmet bidahaki sefere artık herzman bekleriz kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

dün misafirlerim vardı girdim çıktım bende fazla duramadım yiğenler yakamı kopardı verdim bi ara oyunu düz gidemiyor daha.

neyse akşam online olurum.

ilkay maşallah yine oyun manyağı olmuşsun.

ahmet bidahaki sefere artık herzman bekleriz kardeşim.

selam arkadaslar

nuri abi sorma manyak ötesi bise oldum xbox un olunca böle oluyor ama tabı hepsını oynamamın ımkanı yok sırayla vaktım oldukca.

bu aksam bende psn deyım ama cod 4 de degılım cunku yok elımde

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.