Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nuri kardeş merhaba,
    ya kusura bakma dün akşam gelecem dedim gelemedim,
    yemekten sonra bizim kayınço ile kuzen masa tenisi oynayalım dediler,onlarla oynadım,
    bayağı bir yorgun düştüm.(ehh ihtiyarlıyor bu adam artık )
    Uzanıp dinleniyordum ki Emre kardeşim aradı,
    size selam göndermiştim onunla
    bu akşam inşallah oyuna gelecem,görüşmek üzere

saygılarımla
  • haha walla nuri dün "bot" yazılarını gördüm de cevap yazamadım ama koptum yazana kadar :D (diğer ekranda bişiler yazıodum)

valla ben de özlemişim sizlerle oynamayı güzel kapışmalar yaşadık...

emre den bugün yarın alacam ek harita paketini, dün baya bir oyuna join yapamadım sizin olduğunuz, böylece bu sorun da hallolur...

harun abi masa tenisine beklerim diyorsun, kapışmalar oluyor haberdar etmiyorsun bu nasıl iş :D ayrıca dün sana mesaj attım geç vakit ne cevap var ne başka bişi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

haha walla nuri dün "bot" yazılarını gördüm de cevap yazamadım ama koptum yazana kadar :D (diğer ekranda bişiler yazıodum)

valla ben de özlemişim sizlerle oynamayı güzel kapışmalar yaşadık...

emre den bugün yarın alacam ek harita paketini, dün baya bir oyuna join yapamadım sizin olduğunuz, böylece bu sorun da hallolur...

harun abi masa tenisine beklerim diyorsun, kapışmalar oluyor haberdar etmiyorsun bu nasıl iş :D ayrıca dün sana mesaj attım geç vakit ne cevap var ne başka bişi :D

Kardeş masa tenisine her daim beklerim,profesyonel değilim ama kendime güvenirim o konuda ,
    ne zaman nerde istersen ya da isteyen varsa oynayabiliriz kardeş

mesaj konusuna gelince,kardeş çok özür dilerim dönemedim,
    esasen mesajını sabah farkettim ben,akşam göndermişsin ama ben akşam bayağı bir yorgundum ve yatıyordum hiç farketmedim valla,sabah farkettim ,gün içerisinde seni arayacaktım ama inan bugün o kadar
    yoğun ve stresli bir gün yaşadım ki anlatamam(ssna anlattığım bir mevzuu vardıya,hiç abartmıyorum kardeş sabah saat :09:00 dan bu saate kadar hep onunla uğraştım,şu an bile gerginliğimi atamadım üstümdem)
    senin mesajını okuyunca tekrar aklıma geldi kardeş,gerçekten çok özür dilerim dönemediğim için.
    mesajındaki konuyu telefonda izah edim ben sana kardeş

saygılarımla

• selam arkadaslar.ya dün gececiydim ben bugun gunduz uyuyordum baktım oglen telf calıyor bı baktım bızım ahmet ızmırdemıs tam konusurken telf kapandı bendede kntr falan yoktu gerı donus yapamadım ahmetıme sonra uyurken nuri abi aramıs onuda duymamısım kusura bakmayın arkadaslar gececi oldugum zamanlar gunduzleri baya bi uyuyorum naptınız bulustunuzmu nuri abi,ahmet.hüseyin ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

selam arkadaslar.ya dün gececiydim ben bugun gunduz uyuyordum baktım oglen telf calıyor bı baktım bızım ahmet ızmırdemıs tam konusurken telf kapandı bendede kntr falan yoktu gerı donus yapamadım ahmetıme sonra uyurken nuri abi aramıs onuda duymamısım kusura bakmayın arkadaslar gececi oldugum zamanlar gunduzleri baya bi uyuyorum naptınız bulustunuzmu nuri abi,ahmet.hüseyin ??

gececi neşet uyurrrrrr

saygılarımla

Not:kardeş sen uyurken onlar buşuşmuşlar,ayrıntıları nuri anlatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 14 Mayıs 2010; 17:33:51 >

• hahahahaha

ilkayım selam, kötü olmuş valla ama bil ki telefonun açmadığın ahmetin 2 eli yakandadır artık kork bence :D

bugün buluşma mı vardı yau ?
  • taylan ım ahmet bugün izmir e çıkarma yaptı

askerlik işi ile ilgili işlemleri vardıya,onun için gitti yani.
    gitmişken de,nuri ler ile buluştu tabiki.

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

hahahahaha

ilkayım selam, kötü olmuş valla ama bil ki telefonun açmadığın ahmetin 2 eli yakandadır artık kork bence :D

bugün buluşma mı vardı yau ?

ben telf actım taylanım ama konusurken tak kesıldı kapandı telf ahmetın kontorumu bıttı ne oldu anlamadım bendede 0 dı zaten geri donus yapamadım ..
  • arkadaslar pazar gunu hayatımın en onemlı maclarından bırıne cıkacagım dualarınızı eksık etmeyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

arkadaslar pazar gunu hayatımın en onemlı maclarından bırıne cıkacagım dualarınızı eksık etmeyın

dualarımız senınle kardesım ins basarıcaksınız inanmak bunun en önemli faktörü..
  • Valla nerden başlasam bilmiyorum kabataslak yazıcam ,

Garajdan üçyola gittim hasteneye kağıtları verdim 11.30da gel dediler sonra ordan bucaya gittim harun abiyi aradım meşgule attı her zamanki gibi sonra harun abi aradı husonun ilkayın nuri abinin numarayı aldım hüsoyu aradım işim bitince haberleşiriz dedim dolmus beklerken ilkayı aradım meğerse uyuyormus konusmanın yarısında şarj bittimalum benim nasıl tel kullandığımı bilen biliyor ya telefon yok olur yada şarj cihazi sonra tekrar hastaneye gittim pazartesi gel dediler karnımı doyurdum hüsoya kolaylık olsun diye karşıyaka gideyim dedim metroya binerken haritaya baktım halkapınardan karşıyakaya başka bir metro hattı daha varmıs dedim ohh 20 dakikaya ordayım altım metroya halkapınara gelmeye yakın bir dayıya karşıyaka metrosu ne tarafta dedim adam duraksadı dalgamı geçiyorsun dedi meğerse o metro faaliyete geçmemiş indim halkapınarda hayatımda gördüğüm en düzensiz yer sanayinin içinden geçtim bir adama dayi dayi karşıyakaya nasıl giderim dedim düm düz git otobüs dolmus var dedi sağolasın dedikten sonra düştüm yollara 20 dakika yürüdüm sonra farkettim bildiğin E-5 otoyolunda yürüyorum taksiler hemen yanımdan geçiyor ama durduramıyorum boyum kadar tel örgüler sonra yaklasık 1 saat 10 dakika yürüdüm tabi yolu tarif eden dayiya söve söve hüsoyu arayam dedim şarj yok telefon kulubesi ona keza bir gölgeliğe denk geldim bi baktım bayraklı belediyesi nikah salonu sonunda ankesörlü telefon buldum hüsoya ulaştım parkta sigara keyfi yaparken 2 tane nikaha şahit oldumSonra hüso geldi atladık arabaya dedik napak napak nuri abiye gidek hüseyinin gpste sorun cıktı yolu zor bulduk sonunda nuri abiye ulaştık ama.nuri abi hemen soğuk bişeyler ve gofret ikram etti benim hacetim kalmadığı için çok yiyemedim ama abi öbür sefer acısını çıkartıcamOturduk konuştuk sigaramızı tellendirdik sonra vedalaşarak ayrıldık hüsoyla sağlam bir yön tahiniyle ana yola cıktık vedalaştık saat 18 arabasıyla tekrar didime döndüm.

Yukarıdaki yazıdan çıkarılacak notlar
    Her hafta hüseyin ve nuri abinin yanına gidersem tahmini olarak her hafta 3 ay bazında 12 kg veririm

Hüseyin ve Nuri abiye burdan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sanki 40 yıllık dost gibi karşıladılar misafir ettiler allah razı olsun izmirdede kapısını çalacağım birileri oldu.Diğer sefere ilkayıda bekliyoruz okeye 4.lazım

Taylanım bu arada başlığı yüzyılın buluşması tonimotto izmirde olarak değiştirirmisin nihahhaaa bak yukarıda anlattım neler çektik bulaşana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

arkadaslar pazar gunu hayatımın en onemlı maclarından bırıne cıkacagım dualarınızı eksık etmeyın

kardeş dualarımız hep seninle inşallah maçı da alnınızın akıyla kazanırsınız

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 14 Mayıs 2010; 23:00:25 >
  • eyvallah harun abım ve ılkayım pazar saat 15:30 da baslasın dualar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Valla nerden başlasam bilmiyorum kabataslak yazıcam ,

Garajdan üçyola gittim hasteneye kağıtları verdim 11.30da gel dediler sonra ordan bucaya gittim harun abiyi aradım meşgule attı her zamanki gibi sonra harun abi aradı husonun ilkayın nuri abinin numarayı aldım hüsoyu aradım işim bitince haberleşiriz dedim dolmus beklerken ilkayı aradım meğerse uyuyormus konusmanın yarısında şarj bittimalum benim nasıl tel kullandığımı bilen biliyor ya telefon yok olur yada şarj cihazi sonra tekrar hastaneye gittim pazartesi gel dediler karnımı doyurdum hüsoya kolaylık olsun diye karşıyaka gideyim dedim metroya binerken haritaya baktım halkapınardan karşıyakaya başka bir metro hattı daha varmıs dedim ohh 20 dakikaya ordayım altım metroya halkapınara gelmeye yakın bir dayıya karşıyaka metrosu ne tarafta dedim adam duraksadı dalgamı geçiyorsun dedi meğerse o metro faaliyete geçmemiş indim halkapınarda hayatımda gördüğüm en düzensiz yer sanayinin içinden geçtim bir adama dayi dayi karşıyakaya nasıl giderim dedim düm düz git otobüs dolmus var dedi sağolasın dedikten sonra düştüm yollara 20 dakika yürüdüm sonra farkettim bildiğin E-5 otoyolunda yürüyorum taksiler hemen yanımdan geçiyor ama durduramıyorum boyum kadar tel örgüler sonra yaklasık 1 saat 10 dakika yürüdüm tabi yolu tarif eden dayiya söve söve hüsoyu arayam dedim şarj yok telefon kulubesi ona keza bir gölgeliğe denk geldim bi baktım bayraklı belediyesi nikah salonu sonunda ankesörlü telefon buldum hüsoya ulaştım parkta sigara keyfi yaparken 2 tane nikaha şahit oldumSonra hüso geldi atladık arabaya dedik napak napak nuri abiye gidek hüseyinin gpste sorun cıktı yolu zor bulduk sonunda nuri abiye ulaştık ama.nuri abi hemen soğuk bişeyler ve gofret ikram etti benim hacetim kalmadığı için çok yiyemedim ama abi öbür sefer acısını çıkartıcamOturduk konuştuk sigaramızı tellendirdik sonra vedalaşarak ayrıldık hüsoyla sağlam bir yön tahiniyle ana yola cıktık vedalaştık saat 18 arabasıyla tekrar didime döndüm.

Yukarıdaki yazıdan çıkarılacak notlar
    Her hafta hüseyin ve nuri abinin yanına gidersem tahmini olarak her hafta 3 ay bazında 12 kg veririm

Hüseyin ve Nuri abiye burdan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sanki 40 yıllık dost gibi karşıladılar misafir ettiler allah razı olsun izmirdede kapısını çalacağım birileri oldu.Diğer sefere ilkayıda bekliyoruz okeye 4.lazım

Taylanım bu arada başlığı yüzyılın buluşması tonimotto izmirde olarak değiştirirmisin nihahhaaa bak yukarıda anlattım neler çektik bulaşana kadar

vayyy ahmetim o sanayiden sende geçtin demek ha
    izmire ilk defa giden meşhur sanayiden geçmeden giremiyor şehre
    şimdi güleceksiniz,
    sene 2005 o zamanlar ford focus umu alalı 1 sene oluyor(daha gıcır yani)düştüm izmir yoluna,
    hayatta en sevdiğim şey sevdiklerime süpriz yapmaktır o zamanda ablama süpriz yapayım dedim
    gideceğimi haber vermedim yani,akşam saat 20:00 de ayvalık şeytan sofrasından hareket ettim.saat 22:30
    gibi izmire girdim.Girdim girmesine ama arabayla ilk defa gidiyorum,askerliğimin acemilik kısmını bornova da
    yapmıştım,bir tek aklımda kalan orasıydı,aklımda kalan diyorum o da yanlış kalmışbornovadan sonra izmir geliyor diye biliyordum,tabi bu manisa yolundan giderseniz öyle ben ali ağa tarafından girince izmire,nevrim döndü,aklımda hep bornova dan sonra izmir geliyor kalınca,ben izmire girdikten sonra bornova tabelalarını takip etmeye başladım, sonra bir baktım,manisa yazıyor dedim olm harun sen bu yolu sapıttın iyice,neyse çok çıkmadan izmirden sanayinin oraya geldik saat oldu 23:00 dedim şurdan sanayiye gireyim de nasıl olsa burdan izmire çıkış vardır,dolan babam dolan neyse sonunda bir dayı buldum bende senin gibi,sağolsun yolu tarif etti,etti etmesine de ben oradan nasıl çıktım hala bilmiyorum
    sonra tabi geldim konak a,ee artık akıllandım ,gece de daha fazla dolaşmayayım diye bu sefer trafik polisine sordum balçovaya nasıl gidilir diye,sağolsun tarif etti,sonra elimle koymuş gibi buldum adresi,sonra,hemen yeğeni aradım,dedim olm çaktırma sakın,biz geldik,anahtarı aşağı at,biz içeri girdik,sonra büyük şok
    hala anlatırlar o zamanı
    anlayacağınız sanayiden geçmeden izmir e girilmiyormuş arkadaşlar

saygılarımla

• Ooooooyeeeee demekki baya bir ünlüymüş abi o sanayi sitesi ama bir allahın kuluda akıl edip oralara büfe neyim açmamış bir tane gördüm bildiginiz sinekli bakkal olmadı iş olarak oralara bir tekel bayisi acayım :D
  • abi biz önce yabancıları sanayide bakıma alıp sonra şehre girişine izin veriyoruz yasalarımız böle

ahmetcim şahsen çok memnun oldum seni gördüğüme zaman sorunu olmasaydı ilkayıda çağırıp sizi evde misafir edicektim ama.

pazartesi tekrar görüşürüz inş. hüseyin ilk aradığında ahmetle geliyoruz diye açıkcası çok şaşırdım hep derizya gidelim gelelim bi türlü şehirlerarası buluşmalar olmaz bu mevzuda öyle olur sanıyordum.

- bu arada dün sinan fena çoştu 3 tane nuke koydu fena.

• Pazartesi okey batak ne varsa oynarız abi inşallah herkes müsait olur ödetmesine çay kola içerik olmadı nargile içerken tavla turnuvası yaparızaslında süpriz yapacaktık ben önce giricektim dükkana parti yapmak için ev arıyorum diyecektim kiralık seni çileden cıkaracaktım sonra süpriizzzz :D hangi oyun modunu oynadınız abi nuke atılan oyunlarda bu arada sinana kocaman bir ooooyeeeee :D
  • olum ben pazartesı calsıyorum ya yokmudu baska gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

- bu arada dün sinan fena çoştu 3 tane nuke koydu fena.

Aynı takımdaysan sorun yok tabi :D
  • ilkay ya sen işyerinden bi ayarlamayap yada ahmet.

kadir ii dedin
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.