Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • full hd tv'im olmadıgından suan benden uzak mkv olayı ..
  • bende de yok ki ilkay, mesele full hd tv' n olması değil, full hd tv' n yokken bile mkv lerden zevk alabilmek mesele...

:)

abicim ne alaka ya mkv ile full hd nin, hd ready de bile mükemmel görüntü veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

İlkay doktor bana ameliyattan 1 hafta sonra duş alabilirsin demişti tabiki yemedi ve 2 hafta sonra duş almaya başlamıştım çok değişik bir tecrübe su hücrelerine dokularına kadar geliyor iç gıdıklıyor ama hissetmiyorsun zaten yara falanda kalmadı tuzlu su iyice yakar :D

An itibari ile bioshocka başladım her zaman dediğim gibi bir kere daha mest oldum little sisterlar beni bekler :D

Vay be şimdi Ege de olmak var ,bayılıyorum Ege ye.

Bioshock atmosferi çok güzel işlenmiş bir oyundur kardeş,ben de ilkini oynarken çok beğenmiştim.
    2.sinde atmosfer ve oynanış adına herhangi bir yenilik yok ancak farklı bir bakış açısı var ve sonunda da
    bir süpriz varmış Ahmet,şimdi şöyle anlatayım ...............

saygılarımla

Abi vallahi chat rooma ve bu sayfaya girmeye korkar oldum bu gidişle sen ağzından kaçırcan abi söyleyi verecen gerçi fiyati düşene kadar unuturum ama ya unutmazsam dady is sleepin

yok be söylemem kardeş merak etme sen,
    2.sini de istersen gönderirim sana ben şimdi bakamıyom kardeş

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

:)

nuri sende ne alemde mkv ler ? hepsi hdd de mi yoksa dvd lere yazmaya başladın mı ? ben günde 30 adet dvd yazıyorum :)

taylancım bnede ındırdım bayagı bı mkv fılm ama hdd ' de tutuyorum bunları dvd ye nasıl yazacagız..4.35 gb falan
  • hakanım, nero da uhf disk yarat seçeneği var onunla 4.37 GB ye kadar olan filmleri tek dvd ye atabiliyorsun, eğer video 4.37 GB den büyükse, mkvmerge diye bir program var, hem ses altyazı ekleyip hem de gereksiz ses ve altyazıları çıkartarak bölme işlemi yapabiliyorsun ve istediğin ebatta bölerek dvd ye yazabiliyorsun... görüntü ve kalite kaybı hiç olmuyor
  • Klanımızın 1.yılı kutlu olsun.
    Mw2 sattığım için bayadır sizlerle oynıyamıyorum ama yazın aranıza dönmek için elimden geleni yapacağım.
  • quote:

hakanım, nero da uhf disk yarat seçeneği var onunla 4.37 GB ye kadar olan filmleri tek dvd ye atabiliyorsun, eğer video 4.37 GB den büyükse, mkvmerge diye bir program var, hem ses altyazı ekleyip hem de gereksiz ses ve altyazıları çıkartarak bölme işlemi yapabiliyorsun ve istediğin ebatta bölerek dvd ye yazabiliyorsun... görüntü ve kalite kaybı hiç olmuyor

kardes bana msn nı verde su program ıle ılgılı bıraz sohbet edelım uygun bır zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Klanımızın 1.yılı kutlu olsun.
    Mw2 sattığım için bayadır sizlerle oynıyamıyorum ama yazın aranıza dönmek için elimden geleni yapacağım.

Kardeş en kısa zamanda bekliyoruz

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 26 Mart 2010; 9:35:32 >
  • selam arkadaslar nasılsınız bakalım ..
  • iidir kardeşim seni sormalı ne var ne yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

quote:

hakanım, nero da uhf disk yarat seçeneği var onunla 4.37 GB ye kadar olan filmleri tek dvd ye atabiliyorsun, eğer video 4.37 GB den büyükse, mkvmerge diye bir program var, hem ses altyazı ekleyip hem de gereksiz ses ve altyazıları çıkartarak bölme işlemi yapabiliyorsun ve istediğin ebatta bölerek dvd ye yazabiliyorsun... görüntü ve kalite kaybı hiç olmuyor

kardes bana msn nı verde su program ıle ılgılı bıraz sohbet edelım uygun bır zamanında

hakan bende bu aralar çok meşgulüm bu işlerle benlede görüşebilirsin gerçi taylan dah tecrübeli ama ben arayı kısa zamanda kapadım gibi

mkvmerge programı tam bu işler için herşey mümkün. bende şuan 100 civarı mkv var ve hep kalite filmler bugünlerde tam listesini çıkarıcam burayada koyarım.

taylan ben 50 adet dms dvd almıştım onları doldurdum ayarlamalar yapıp. boş dvd dim kalmadığı için şuan pek bişey yapamıyorum kipaya gitmem lazım orda çok uyguna aldım 50 tanesini 10.tl ye

ben hdd tamamını dvd lere yazdıktan sonra sana göndericem doldur boşalt yaparsın

az önce elimde arşivlik ayırdığım 150 adet orjinal vcd filmlerimi satmya götürdüm en az 150-200 tl eder diyordum hatır minnet 40.tl ye sattım geldim yuh ulan bir bluray fim parası bile değil. ama dolaplarımda yer açıldı 40 tl yede artık bi 70 lik içerim mkv izlerken olur biter a. satayım

• hahahahahahahaha nuri son satırına koptum abi :)

maxipaket.com dan verbatim kovala nuri, mkv lerimizi en güzel onlarda saklamak lazım ben mkv leri sadece verbatimde diğer dandik videoları DMS de yazmaya başladım böylesi daha iyi oluo en azından kafam rahat...

sitede 50 liği 17 ye aldım ne kadar fazla alırsan o kadar fazla indirim yapıolar misal ben 5 paket aldım zaten hemen bitti 4 ü, yanında bir de orj dvd hediye ettiler sağolsunlar kargo da bedava... kesnlikle bakın alın ve yazın...

harun abi ne yaptın dün sesin çıkmadı giriştin mi pc ye :)
  • güncel tutalım
  • gunaydın beyler..

gercektende nuri abi naptın ya 150 tane film 40 liraya bu ölücülüktende öte birsey tanesını 35.40 kurusa vermıssın hemen hemen..
  • nuri bunun üzerine o dükkanın tam karşısına mkv satan bir tezgah kurmazsa ne olayım :)
  • quote:

nuri bunun üzerine o dükkanın tam karşısına mkv satan bir tezgah kurmazsa ne olayım :)

• Selam beyler, neler yapıyosunuz nasıl gidiyo??

Çok rahat çarşıya çıkıyorum dedim dedim sonunda 3 hafta çarşıları kilitlediler ama sonunda tekrar çıktım

Şafakta 49 oldu ama az kaldı yani 16 mayısta istanbuldayım

Bu arada Taylan bendede yaklaşık 40-50 tane mkv war harici hdd de, dönünce istersen veririm sanada istediklerini alırsın.
  • sormayın ya yok pahasına verdik koca 2 poşet cd elimde gittim içime sinmesede onlarla geri çıkmaya bile utandım artık verdiğim kişide gerçi sevdiğim biri ablanın eski okul arkadaşı felci tekerlekli sandalyede biri tabi acıdığımdan değilde oda hayatını bu işten kazanıyor vs.

anlayacağınız birazda hayrına oldu olsun.

gelsinnnnnnnnnn mkvlerrrrrrrrrrr
  • güncel
  • en büyük bizim clan ParS
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.