Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
345.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hepinize iyi haftalar diliyorum,
    başlatmış olduğumuz "mw2turkligi" olayında son aşamaya gelmiş bulunuyoruz,konu ile igili geniş açıklamayı,
    www.turkklanlari.com adresindenhttp://www.turkklanlari.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=169&start=110 başlığından takip edebilirsiniz.

saygılarımla

• Arkadaşlar Bingöldeki askerden hepinize selam

yaklaşık 1.5 aydır hiç internete giremedim ilk kez bugün giriyorum bi mesaj atiyim dedim, umarım hepiniz iyisinizdir.

Geceleri Cod oynamayı acayip özledim walla :) 120 günüm daha kaldı sonra CoD'a devam inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooonurrr

Arkadaşlar Bingöldeki askerden hepinize selam

yaklaşık 1.5 aydır hiç internete giremedim ilk kez bugün giriyorum bi mesaj atiyim dedim, umarım hepiniz iyisinizdir.

Geceleri Cod oynamayı acayip özledim walla :) 120 günüm daha kaldı sonra CoD'a devam inş

vayy onur kardeş merhaba,
    bizler iyiziz kardeş seni sormalı sen nasılsın? inşallah iyisindir,bak bir şey kalmamış yahu 3 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer be kardeş.Bir bakmışsın burdasın gene birlikte oyun oynuyoruz

saygılarımla

• Abi bende iyiyim idare ediyorum sonuçta askerdeyiz ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyiyim yani :)

Bugün ilk kez çarşıya cıktım bundan sonrada her hafta sonu 1 gün cıkıcam, zaten bingöl de yapıcak pek bişey yok internet cafeye gitmekten başka, askerlikde fena gitmiyor benm işim rahat biraz daha makine müh. olduğum için tugayın kazan dairesinde akşama kadar oturuyorum :) boş boş oturmak biraz sıkıcı oluyor ama olsun cok çalışmaktan iyidir :)

Mayıs 17 de bitiyor inş ondan sonra cod dayım :) belki cok sıkılırsam mart gibi 10-11 gün izne gelirim o zamanda cod a gelirim yine, artık o günlere kadar forumda takılıcam :)
  • onurum selam,

iyi olmana sevindim, umarım her şey böyle güzel geçer... boş olmak konusunda bir meşgale bulmak lazım yoksa bol bol sıkılırsın en azından çarşıdan bol bol kitap filan al :)

izin alma konusunda tereddütlüyüm valla bence alma bir an önce gel...

bekliyoruz :)
  • Taylan selam,

Dediğin gibi 3-4 tane kitap aldım zaten süekli okuyorum daha gzl vakit geçiyor.

İzin konusundada şimdilik düşünmüyorum zaten ama eger cok sıkılır bunalırsam askerliğe bi ara olsun diye 1 hafta izin + 4 gün yol izniyle 11 gün istanbula gelebilirim diye düşünüyorum, gerçi bizde bide KTM derdi var, izne cıkınca yada dönünce Elazıg KTM gidip anca ordan cıkıyoruz ve KTM lerin durumu rezaletmiş, artk bakalım biraz zaman geçsinde günlerin geçişine göre bi krr veririm.

Benim izin zamanım yawaş yawaş bitiyor birazdan tugaya dönücem artık haftaya tekrar görüşmek üzere kendinize iyi bakın, hoşçakalın...
  • kendine iyi bak kardeşim bol bol yaz bize....
  • oyunu aldım sonunda arkadaşlar bakalım MW2 ps3 te nasılmış headset te var MP'de zorluk çekmem umarım

psn ekleyebilirisniz..
  • hayırlı olsun güzel seçim :)

imzamdaki linke tıklayıp forumumuza üye ol hemen zaten orda herkesin psn si de war...
  • tamamdır renzokuken birazdan olurm maçı izliyorum ama maçta da keyif yok..

Yıldırım Demirören, Mustafa Denizli'yide al gitTTT

• demirören demir attı kardeş gitmesi imkansız

• gidecek gidecek paşa paşa gitmezse çok pis yollarız onu inönüdeki tek maça bakar

siteye üye oldum bu arada

Edit: yaw bu MW2 PS3 oyunun arkasından serial çıktı onu napıcaz aynı PC oyunları gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 16 Ocak 2010; 22:20:38 >
  • slm
  • Beyler günaydın nbr Yıldırım demırorenden konu acılmıs sanırım abı o adamın besıktasa bır gram faydası dokunmussa bende ınsan degılım zaten gıtmesı durumunda besıktastan alacagı bır yuklu mıktar da para var alır gıderse BJK FINISH..
  • Turk klanları ligi ne zaman başlıyor taylan, güzel bir poster yaptırmak lazım site için.
  • herkese selam,

kimbilir belki yarın belki yarından da yakın ufukcum :)

şaka bir yana ben de baya uzak kaldım iş temposundan ama 1 şubat itibariyle kapıları açılıyor olması lazım nuri başkan nerede sesini duyan cennetlik :)
  • Nuri kaptan hakikaten bu aralar sessiz... Sanırım ufak tefek problemleri vardı ,chat e bile girmiyor bazen ki ilginç bu da
  • aynen valla çözülesi bir durum var tez zamanda buluna...
  • cümleten s.a beyler aklınıza bişey gelmesin internetle ilgili sorunlarımdan dolayı pek aktif olamıyorum bu aralar.

dün taylanı oyunda görünce pek sevindim oda kursağımda kaldı psn nem koptu okadar türk bir araya gelmişken

ama yakındır cözücem problemi. ligle ilgili olarakta 1 şubat diye düşündüm hep birlikte çalışıp başlatalım.

sevgi ve saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.