Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
352.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekseker

oooo yeeeeee TONİ is back dakika itibarı ile eve gelmiş bulunuyorum operasyon başarılı hemşireler başarılı yemekler süperdi izgara tavuk verdiler şaka gibi.Taylanım kıl dönmesi vardıya duktur felç etti o kılları inşallah bir daha dönmez bu arada turnuvada senle eşleşmişiz taylanim seni yattığım yerden pataklıcam LONDON FC ni :D görüşmek üzere ben yatak LCD VE PS3 3Lüsünü bir hizaya koyayım akşama yan yatıp oynarım

Alıntıları Göster
    Ahmet büyük geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

oooo yeeeeee TONİ is back dakika itibarı ile eve gelmiş bulunuyorum operasyon başarılı hemşireler başarılı yemekler süperdi izgara tavuk verdiler şaka gibi.Taylanım kıl dönmesi vardıya duktur felç etti o kılları inşallah bir daha dönmez bu arada turnuvada senle eşleşmişiz taylanim seni yattığım yerden pataklıcam LONDON FC ni :D görüşmek üzere ben yatak LCD VE PS3 3Lüsünü bir hizaya koyayım akşama yan yatıp oynarım

Geçmiş olsun kardeş,inşallah bir daha kıllık yapmazlar sana

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Geçmiş olsun kardeş,inşallah bir daha kıllık yapmazlar sana

saygılarımla

Alıntıları Göster
    haha ahmetim büyük geçmiş olsun...

yanlız dikkat et abi kıl dönmesi öte iğrenç bir durum çok temiz tutman lazım mekanı... forumda kıl dönmesi diye arat bi milletin başından geçenleri oku, yanlışları yapmamış olursun...

bu arada ben pazar akşamı seni bekliyor olacağım london fc ile :)

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

haha ahmetim büyük geçmiş olsun...

yanlız dikkat et abi kıl dönmesi öte iğrenç bir durum çok temiz tutman lazım mekanı... forumda kıl dönmesi diye arat bi milletin başından geçenleri oku, yanlışları yapmamış olursun...

bu arada ben pazar akşamı seni bekliyor olacağım london fc ile :)

Alıntıları Göster
    Meraba arkadaşlar xbox360 live dan banlandıktan sonra ps3 e geçiş yaptım ama aradığım sosyal ortamı bulamadım pek,eklerseniz sevinirim,yakın zamanda bluetooth kulaklık alacağım öneriniz var mı?

Oyunlarım:modern warfare 2,fifa 10,killzone 2
    psn:GAIUSBALTAR___TR

Bu arada ilk sayfayı biraz inceledimde cod 4 de en son altın rütbeye kadar gelmiştim ama bunda daha ilerlemedim o kadar,kötü oyuncu değilimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelli felli -- 9 Ocak 2010; 21:26:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

Meraba arkadaşlar xbox360 live dan banlandıktan sonra ps3 e geçiş yaptım ama aradığım sosyal ortamı bulamadım pek,eklerseniz sevinirim,yakın zamanda bluetooth kulaklık alacağım öneriniz var mı?

hosgeldın dostum merak etme hıc pısmanlık duymucaksın buraya geldıgıne

www.turkklanlari.com

uye girisi yap kendını tanıt TüRk klanı olarak bızlerı ekle....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Ocak 2010; 21:29:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zep

hocam benim psn yi yanlış yazmışın zep_ksk olacak,level 50 di galiba hafta içi akşam 7 den 11 e kadar müsaitim oynamak için

Alıntıları Göster
    İsim = Kerem
    Yaş =16
    Meslek =Öğrenci
    Şehir =Ankara
    İletişim =cebi ya da msni verebilirim ama burdan değil tabi.
    Psn =icf_lenno4686
    Bağlantı hızı =2
    Silahı =ump45
    Level =39
    Uygun Zaman= haftasonları

Aslında çok sıkı bi oyuncu değilim.0.95 kill ratiom var.Gittikçe artıyor.Bu sömestrda ve haftasonları vakit geçirmek için iyi olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmgok

İsim = Kerem
    Yaş =16
    Meslek =Öğrenci
    Şehir =Ankara
    İletişim =cebi ya da msni verebilirim ama burdan değil tabi.
    Psn =icf_lenno4686
    Bağlantı hızı =2
    Silahı =ump45
    Level =39
    Uygun Zaman= haftasonları

Aslında çok sıkı bi oyuncu değilim.0.95 kill ratiom var.Gittikçe artıyor.Bu sömestrda ve haftasonları vakit geçirmek için iyi olur diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Pazartesi veya Sali günü benim CoD4 PS3 icin geliyor. Insallah beraber bi el oynariz :D

PS3 yeni gecdim Headset icin tavsiyeniz varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: inanbayram

Pazartesi veya Sali günü benim CoD4 PS3 icin geliyor. Insallah beraber bi el oynariz :D

PS3 yeni gecdim Headset icin tavsiyeniz varmi?

Alıntıları Göster
    @ sağolasın sinan çok sükür atlattık kesim biçim işini

@ taylan oo yeee diyorum abi oyunu bitirmişler yemin ederim hiç bu kadarını beklemiyordum gayet güzel yapmışlar pes 2010 bende akşama seni bekliyor olacağım herşey yolunda gidiyor ama abi şu ayaktan tuvalet olayı tam bir işkence javelin gibi 5 saniye bekliyoruz nişan alıcaz diyeee

@harun abi bu saatten sonra bir daha kıllık yaptırmam :DD

• quote:

Bu arada ilk sayfayı biraz inceledimde cod 4 de en son altın rütbeye kadar gelmiştim ama bunda daha ilerlemedim o kadar,kötü oyuncu değilimdir.

Hoş geldin arkadaşım..
    İmzandaki Anti C.Ronaldo grubu oluşumuna bayıldım !!!
    Futbolcu milletinden en sevmediğim hilkat garibe'sidir kendisi.

Ahmet'im çok geçmiş olsun ! Allah tekrarını yaşatmasın inşallah ...
    The Last Cowboy is back ! diyorum
    Pes'te gelmiş ne güzel.. Bi kaç idman yapalım seninle de forma girelim emi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysioTurko -- 10 Ocak 2010; 15:02:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PhysioTurko

quote:

Hoş geldin arkadaşım..
    İmzandaki Anti C.Ronaldo grubu oluşumuna bayıldım !!!
    Futbolcu milletinden en sevmediğim hilkat garibe'sidir kendisi.

Ahmet'im çok geçmiş olsun ! Allah tekrarını yaşatmasın inşallah ...
    The Last Cowboy is back ! diyorum
    Pes'te gelmiş ne güzel.. Bi kaç idman yapalım seninle de forma girelim emi !

Alıntıları Göster
    Ahmet Abi geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Ahmet Abi geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cümleten selamlar.

İşyerinde ki pclerde imageshacke girmesi yasaklandığından dolayı uzunca zaman giremedim. Tabii laptopda arızalı olunca sizlerden mahrum kaldım.

Nasılsınız iyisiniz inşallah. Keyifler nasıl.
  • quote:

Kardeş merhaba,
    aramıza hoşgeldin,kulaklık konusu senin tercihine kalmış,çünkü 40 tl ye de var 90-100 tl ye de var,haa bunlardan hangisi iş görür dersen,hepsinide kullanabiliyorsun kardeş,ben mesela sony nin PS3 için olan
    kendi bluetooth kulaklığını aldım ee biraz pahalı ama (tabi burdaki fiyatı öyle,eğer shopto dan alırsan orda daha ucuz)hiç sorun yaşamadım,ucuz olanlardan dersen de,nokıa ve jabra nın serileri var onlarıda kullanan çok.Tercih senin kardeş.

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 11 Ocak 2010; 9:03:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

İşyerinde ki pclerde imageshacke girmesi yasaklandığından dolayı uzunca zaman giremedim. Tabii laptopda arızalı olunca sizlerden mahrum kaldım.

Şükür kardeş iyiyiz,
    seni sormalı,ismin gibi cin oldun kayboldun hakketen

saygılarımla
  • quote:

quote:

Şükür kardeş iyiyiz,
    seni sormalı,ismin gibi cin oldun kayboldun hakketen

saygılarımla

Alıntıları Göster
    ben iyiyim söylemesi ayıp ev sahibi olduk kredi borç harçla. (darısı herkesin başına) 10 gündür taşınma yerleşmeyle uğraşıyoruz.

Fırsat buldukça oynadım mw2yi. bu şekilde abi. İzmirde buluşma olursa haberimn olsun dostlar...

• quote:

ben iyiyim söylemesi ayıp ev sahibi olduk kredi borç harçla. (darısı herkesin başına) 10 gündür taşınma yerleşmeyle uğraşıyoruz.

Fırsat buldukça oynadım mw2yi. bu şekilde abi. İzmirde buluşma olursa haberimn olsun dostlar...

Hayırlı olsun kardeş,
    güle güle oturun inşallah.

saygılarımla
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun kardeş,
    güle güle oturun inşallah.

saygılarımla

Alıntıları Göster
    Sağol arkadaşım darısı olmayanların başına.

Bu arada kurumuş buralar sulamak mı lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti

Sağol arkadaşım darısı olmayanların başına.

Bu arada kurumuş buralar sulamak mı lazım

Alıntıları Göster
    ahmet karpuz yerındemı

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

ahmet karpuz yerındemı

Alıntıları Göster
    herkese merhaba arkadaşlar,

dün akşam ufuk ve nuri kardeş le burnout oynadık,çok zevkliydi ya,tabi benim arabaya yetişemediler (JANSEN 88 SPECIAL) başka
    onlar asfaltın tozunu yutarken ben uçuyordum heeyoooooo

ONUN ARABASI VARRRR
    GÜZEL Mİ GÜZELLLLLLLL
    BASTIMI GAZAAAAAAA
    UÇARMII UÇARRRRRRR

saygılarımla

• quote:

dün akşam ufuk ve nuri kardeş le burnout oynadık,çok zevkliydi ya,tabi benim arabaya yetişemediler (JANSEN 88 SPECIAL) başka

ONUN ARABASI VARRRR
    GÜZEL Mİ GÜZELLLLLLLL
    BASTIMI GAZAAAAAAA
    UÇARMII UÇARRRRRRR

saygılarımla

benımde vardı bı zamanlar burnoutta ucan bır arabam ama makına bozulunca gıttı azmı sabahladık nurı abıyle ..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

quote:

ONUN ARABASI VARRRR
    GÜZEL Mİ GÜZELLLLLLLL
    BASTIMI GAZAAAAAAA
    UÇARMII UÇARRRRRRR

saygılarımla

benımde vardı bı zamanlar burnoutta ucan bır arabam ama makına bozulunca gıttı azmı sabahladık nurı abıyle ..

Alıntıları Göster
    ilkayım sende mi indirmiştin ??

ee yine indirebilirsin biliosun di mi ?? ama senin hesabınla ilgiliydi yau problemin hay lanet olsun bulamadın mı halen geri getirmenin yolunu ??

gizli soru / cevap filan ???

az önce kürşatla konuştum bu arada, herkese çok selamı var herkesin yanaklarından öpüyor, günde 10 / 15 km yürüyorlarmış ama keyfi yerindeydi...

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.