Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kandilinizi kutlar,Mübarek Kadir Gecesi nin herkes için hayırlara vesile olmasını Cenab ı Allah tan niyaz ederim.

saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

Sayın arkadaşlar,

Kandilinizi kutlar,Mübarek Kadir Gecesi nin herkes için hayırlara vesile olmasını Cenab ı Allah tan niyaz ederim.

saygılarımla,

Amin cümlemize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DefeatMe_

Bende uzun zamandan beri bişeyler yazmıyorum sadece okuyorum ama bugün ne olduysa iyice yazma gereği duydum.

3000 KM öteden gelen kültür düzeyleri 0 daha adreslerini yazamayan 3 kuruşa 20 kuruşluk köfte isteyen her defasında pazarlık yapan yahşak ingilizlerden kurtulup eve gelip keyifli keyifli oyun oynayayım dedim 6- 7 aydan sonra text chatte ilk kez böyle lagaluga gördüm lagaluga diyorum cünkü kelime ve anlam olarak 0.

1- Odaya ALOOOO diyerek girilmezzz
    2- Bizden ufaklara VELET denmez
    3- Ben sizin için HOST oluyorum hiç denmez sanki telekomsun lan bana yada 10 çekirdekli server.
    4- Offf yaaaaa diye cümleye başlanmaz
    5- Milletin oyun stiline mudahele edilmez hele text ten hiç edilmez
    6- Sadece eğlence kuralı geçerlidir
    7- Head set takılır karşılıklı makara langa lunga teneke terelelli yapılır
    8- Oyunu benim dayım yaptı olaylarına hiç girilmez
    9- Artislik yapıp psn den adam silinmez
    10- Eğer bunlardan biri tekrar yapılır saygı biter ise makara kikirici tonimotto herkesin önünde sövmekten çekinmez
    11- İnsan gibi derdiniz varsa ÖZEL CHATTEN devam edilir
    12 -3 kuruşluk oyun zevkimi harcattırmam harcayanı harcarım

Bu arada BAHTİM nerden cıktı askerlik olayları gerçi çıkması muhtemel ama okuyunca direk aklıma o saçların geldi be bahti kesilirmi bee onlar birer tutam tüm üyelere yollalım bu konuyla mesai arkadaşı taylan ve nuri abinin ilgilenmesini istiyorum

AHMET SAYENDE GÜNE GÜLEREK BAŞLADIM SAĞOLASIN YAZIM SİTİLİN HARİKA

- ŞİMDİ ŞU MUBAREK AYDA VE MUBAREK GÜNDE TÜM RAHMANİYETİMLE VEDE CİDDİYETİMLE SON OLAYLARI KAPATMAK İSTİYORUM. KİMSE ARTIK BU KONULARDA BURAYADA YAZMASIN BANA VE MUHATTABINA PM ATSIN GEREKİRSE YAZILIR.
    OLAYLARLA İLGİSİ OLMAYAN KİŞİLERİ GERMEYE VE KLANI YIPRATMAYA BAŞLADI ARTIK BUNA MÜSAMA GÖSTEREMEM DİNLEMEYENİDE HER ŞEKİLDE BEN BOZARIM ŞİMDİDEN UYARMIŞ OLAYIM.

- KISA VE ÖZ YAZICAM TEFARUATA GİRMİCEM .

1. ÖZGÜR ARAMIZDA CİDDİ ANLAYIŞ FARKLARI VAR BEN ELİMDEN GELDİĞİ KADAR SENİ ANLAMAYA GAYRET ETTİM İKİMİZ ARASINDA Bİ SORUN YOK AMA ÇOĞUNLUĞU DİNLEYEREK SENİN KLANDAN ÇIKMANI İSTEMEK ZORUNDAYIM. BEN VE SENİ SEVEN ORTAK DOSTLARIMIZ HERZAMAN OYUN OYNAYABİLİRİZ O AYRI.
    NOT: EĞER CEVAP YAZICAKSAN ADABIYLA YAZ YOKSA PM AT VEYA BENLE SESLİ CHATTE GÖRÜŞ.

2. AHMET AKŞAM MESAJINI ALDIM BEN SENİN KUSURUNA BAKMIYORUM DOĞAL BİR TEPKİYDİ ANLIYORUM KARDEŞİM.

3. ALPER SENİN KALİTEN ORTADA. BENİ DİKKATE ALARAK BÖYLE UZN VE ANLAMLI YAZDIĞIN İÇİNDE AYRETTEN MEMNUN OLDUM.

4. KLAN NORMAL ŞEKİLDE ÜYE ALIMINA KAPATILMIŞTIR. ŞU ŞEKİLDE OLUCAK ÖRNEK SAFAK 3-5 GÜNDÜR BİZLE OYNUYOR HERGÜN.
    1. OYUN KALİTESİNE BAKILACAK. 2. TEXT'TE VE HEADSETTE Kİ SOHBET VE TUTUMLARINA BAKILACAK. 3. FORUMDA Kİ AKTİVİTELERİNE BAKILACAK.
    AKEBİNDE UYGUN GÖRÜLÜRSE KLAN ÜYESİ OLABİLECEK. VE BU ŞEKİLDE SINIRLI SAYIDA ÜYE KABUL ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ. BUNLARIN İÇİNDE ÇOK İİ DERECEDE FPS OYUNCUSU OLANLAR ÖNCELİKLİDİR SEBEBİ İSE BUNDAN SONRA KLANI KLAN MAÇLARINDA TEMSİL EDEÇEK KİŞİLER İÇİNDE OLMALARI. 3. ŞARTADA UYMAYAN İSTERSE DÜNYA BİRİNCİSİ OLSUN FPS 'DE ALINMICAKTIR.

5. MUVCUT KLAN ÜYELERİ KENDİ ÇİZGİSİNDE OLAN UYGUN GÖRDÜĞÜ YAKIN ARKADAŞALARINI TABİKİ KLAN'A DAHİL EDEBİLİR.

6. KÜRŞAT'INDA DEĞİNDİ KONU HAKKINDA BENCE Bİ AÇIK OYLAMA YAPALIM AÇIKCASI BENDE KARARSIZIM.
    SORU ŞU: MW2 DE BURDAN BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPARAKMI DEVAM EDELİM YOKSA TAYLAN YENİ BİR BAŞLIKMI AÇSIN DH DE.

• Nuri kardeş merhaba,

Gördüğüm kadarıyla bir takım radikal kararlar almışsın,klan kuralları konusunda sana katılıyorum.

Yazının sonunda belirttiğin üzere(açık oylama yapalım demişsin ya)ben aklıma gelen başlığı söylüyorum;

"MODERN KLAN [TuRk]"

saygılarımla,
  • HARUN abi; NURİ abi ondan bahsetmiyor.
    Her önüne gelenin KLAN'a girememesi hakkında yapılması gerekenlerden bahsediyor.
    Yeni oyun çıkınca yani
  • Arkadaşlar bende klana zamanında başvurumu yapmış ve alınmıştım. Tam olarak sadece bir kez sizinle oynayabildim ve o oyunda kendi görüşüme göre şu an için oyununuzu baltaladığım için çıktım. Bunu Taylanada söylemiştim msn den. Eğer ben hala aranızda isem, çünkü ara sayfaları çok takip edemedim, bende klanınızda devam etmek isterim. Oyunculuk deneyimi haricinde diğer kriterler uygundur. :) Son söz sizlerin arkadaşlar. Yeni klan kurallarına ve alacağınız karara saygılıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

HARUN abi; NURİ abi ondan bahsetmiyor.
    Her önüne gelenin KLAN'a girememesi hakkında yapılması gerekenlerden bahsediyor.
    Yeni oyun çıkınca yani

Tamam Kürşat'ım ne kızıyon ki? :)

saygılarımla
  • Estağfurullah HARUN abi ne demek :D
    Senin verdiğin videoyu ben çıktığı an izlemiştim.
    Fakat videonun sonunu izlememişim bitti sanıp, yazılar çıkınca :D
  • Arkadaşlar herkese selamlar.

Geç oldu kusur abakmayın ama şu anda eve girebildim. Kadir gecesi hepimize mübarek olsun.

@HEKTOR-NG

Nuri abi, yazdıkalrını okudum ama aklıma birkaç soru takıldı.

"OYUN KALİTESİNE BAKILACAK"---------> Mükemmel oynayan biri olduğum söylenemez.

"FORUMDA Kİ AKTİVİTELERİNE BAKILACAK. "--------> Bildiğiniz gibi, bu sene oyuna, internete, ps3e vs. bir sınır koymak zorundayım. Yani çok uzak kalabilirim buralara.

Bu durumda, yeni kuralları da dikkate alarak, mevcut üyeler de gözden geçirilecek mi? Yani bazı şartlara uymadığım için çıkmam gerekecekse bileyim.

@ExMarshal

Harun abi, bildiğim kadarıyla, cod4'ü fragFx ile oynuyorsun.

Birkaç videosunu izlememe rağmen, tam bir bilgi sahibi olamadım.

Boş bir zamanında, cod4ü oynarken bir video çekebilir misin rica etsem? FragFx'i tanıtmak adına.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi biraz gaz verme zamanı

Benim için, Call of Duty 4'ün pc kategorisindeki en büyük klanı TEK9'dur.

En iyi cod4 oyuncusu, TEK9'un 1 numarası(hatta benim için dünyanın 1 numarası) ve idolüm Stevy.

Uzun zamandır bu videoları izliyorum (çoook uzun zamandır) ama sizlere de izletmek bugüne nasipmiş.

[TEK9]Stevy - 9 Lives

• İbrahim kardeşim merhaba,

"@ExMarshal

Boş bir zamanında, cod4ü oynarken bir video çekebilir misin rica etsem? FragFx'i tanıtmak adına."

elbetteki çekerim kardeşim.Yalnız eğer almayı düşünüyorsan biraz bekle derim,ben de şuan takipteyim benimkinin versiyonu V.1 bundan sonra V.2 çıktı ama şimdi DUAL SFX FRAG PRO modeli çıkacak.Çıkış tarihini bende bekliyorum çıktığı an internetten sipiraşini hemen verecem :)) aşağıda linkini attım bir bak istersen.

http://www.splitfish.com/?uid=m1nokzp22q2goww8

bu modeli kablosuz,bendeki kablolu modeli biraz sıkıntı yaratıyor açıkçası mause ile nunchuk arasındaki kablo biraz kısa kalıyor,o yüzden yeni çıkacak olanı bekle derim fiyatı da 90 usd.

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

İbrahim kardeşim merhaba,

"@ExMarshal

Boş bir zamanında, cod4ü oynarken bir video çekebilir misin rica etsem? FragFx'i tanıtmak adına."

elbetteki çekerim kardeşim.Yalnız eğer almayı düşünüyorsan biraz bekle derim,ben de şuan takipteyim benimkinin versiyonu V.1 bundan sonra V.2 çıktı ama şimdi DUAL SFX FRAG PRO modeli çıkacak.Çıkış tarihini bende bekliyorum çıktığı an internetten sipiraşini hemen verecem :)) aşağıda linkini attım bir bak istersen.

http://www.splitfish.com/?uid=m1nokzp22q2goww8

bu modeli kablosuz,bendeki kablolu modeli biraz sıkıntı yaratıyor açıkçası mause ile nunchuk arasındaki kablo biraz kısa kalıyor,o yüzden yeni çıkacak olanı bekle derim fiyatı da 90 usd.

saygılarımla

Teşekkürler harun abi.

Merakla bekliyorum videoyu.

Ancak, şu anda bu ürünü almak gibi bir planım yok, ama eğer alacak olursam bile, seneye bu zamanlarda alabilirim herhalde

Malum, ÖSS...

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Estağfurullah HARUN abi ne demek :D
    Senin verdiğin videoyu ben çıktığı an izlemiştim.
    Fakat videonun sonunu izlememişim bitti sanıp, yazılar çıkınca :D

Oyunda karşıma çıkma Kürşatttt çok pis piçak firlatup atacağum sağa :))

saygılarımla,
  • her kesin kadir gecesi mübarek olsun

video bu arada gerçekten çok iyi adam leblebi gibi adam vuruyoo
  • kırgınlık böyle bi şey olsa gerek
  • HERKERZE GÜNAYDIN...

DEGERLİ KLAN ÜYELERİ BU AKSAM MÜSAİT OLAN İŞİ GÜCÜ OLMAYAN HERKEZ

SAAT 21:00' DAN SONRA ALAYINIZI COD PARTİSİNE BEKLİYORUZ DAVETİYERLİ TEK TEK GÖNDEREMEDİM KUSURA KALMAYIN

HAEDSEAT LERİ OLANLARDA ŞARJ A TAKMAYI UNUTMASINLAR BU ARADA

BEN SİMDİ UYKUYA DALIYORUM ÖGLEDEN SONRA GÖRÜSÜRÜZ

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtican

kırgınlık böyle bi şey olsa gerek

günaydın arkadaşlar...

hayırdır bahti ??
  • quote:

gercekten bahti bisemi oldu bende merak ettim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

HERKERZE GÜNAYDIN...

DEGERLİ KLAN ÜYELERİ BU AKSAM MÜSAİT OLAN İŞİ GÜCÜ OLMAYAN HERKEZ

SAAT 21:00' DAN SONRA ALAYINIZI COD PARTİSİNE BEKLİYORUZ DAVETİYERLİ TEK TEK GÖNDEREMEDİM KUSURA KALMAYIN

HAEDSEAT LERİ OLANLARDA ŞARJ A TAKMAYI UNUTMASINLAR BU ARADA

BEN SİMDİ UYKUYA DALIYORUM ÖGLEDEN SONRA GÖRÜSÜRÜZ

İlkay kardeş iyi uykular :))uyusunda büyüsün diyecem ama nereye kadar? :))

Davete icazet gerek değilmi?

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 16 Eylül 2009; 14:16:23 >

• Topıgmız bugun nekadarda hareketlı
  • quote:

yaa yapma gözünü seveyim bahtiyar yaa hayatımızda ilkdefa klan maçı yapalım dedik oda sen dışarda kaldın.
    söyledim bir kişi fedakarlık yapsın sanada emreyede herkesede invite atıldı sona sen kaldın.
    text chat olayındada haklısında yemin olsun görmedim zaten uykusuz kaldım iki gündür hastahane olayları felan bide klan maçı gözden kaçırmışım kardeşim soryy
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.