Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yazılanların hepsini okudum.

Özellikle taylan abi, döktürmüşsün. Yazdıklarına da katılıyorum.

Ama sözlerinin bir kısmı da bana dokunuyor sanırım. Maçlara katılmamakla ilgili.

Valla ben de farkındayım, 3-4 gündür hiç cod4'ü açmadım. Diski bile takmadım.

Çünkü fifa10'un demosu beni benden alıp götürüyor açtığımda, bir daha başka bir oyun açamıyorum

Ama geleceğim, artık geleceğim inşallah.

Belki bu hafta zor olabilir, çünkü cuma günü sınavım var. Ama sonrasında, bayramda offff offff diyim ben.

Herkese iyi günler, görüşmek üzere.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@renzokuken

Taylan abi, benim bilgilerimi de günceller misin diye soracağım ama bilgilerimi hatırlamıyorum.

Oyuna girdiğimdei buraya tekrar mesaj atarım.

• Merhaba arkadaşlar, EVLİ PS3 OYUNCULARI KULÜBÜ - Kuruluş 30/04/09 - 42 ÜYE konu başlığında ki evli ve ps3'lüler olarak aramızda sağlam COD4'cüler olduğunu ve sizi çatır çatır yiyebileceklerini söylemek istiyorum. Eğer kendinize güveniyorsanız bir maç ayarlayalım, ne dersiniz?
  • obareyyy gözlerime inanamadım...

forum içi maç teklifi...

yau aylardır nerdesiniz ??
  • Taylan süper yazmışsın valla, zaten senn kurucu olarak olaya ne zaman el koyacağını bekliyordum açıkçası.

Bence oyunda hangi mod'u oynadığımız hiç önemli değil önemli olan birlikte oynamak ki bizi vuran yada vurduğumuz kişiyi tanıyarak oynamakda bence yabancılarla oynamakla kıyaslanmayacak kadar zevkli. Açıkçası ben birlikte hangi modu hangi haritayı oynarsak oynayalım (ki bazı haritaları hakkaten hiç sevmiyorum) çok severek oynuyorum, mod değiştirildiğinde de hiç önemsemiyorum neye çevirildiğni. Mesela hcsd de genelde ilk ölenlerden olup milleti izliyorum ama yinede en çok o modu seviyorum
  • Vay vay maç teklifi haa hemde çatır çatır yicekmişsiniz kaptanımıza sormalıyız
  • Maçta kimler oynayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruron

Maçta kimler oynayacak?

klan içerisinde en iyi oynayan ve o anda uygun 6 kişi

aslında şaşırmadım bu maç teklifine... baktılar bizi başka türlü yenemeyecekler, tam da iç karışıklığın olduğu zamana denk getirdiler tekliflerini...

ama YIKILMADIK AYAKTAYIZ evliler
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

Orijinalden alıntı: naruron

Maçta kimler oynayacak?

klan içerisinde en iyi oynayan ve o anda uygun 6 kişi

aslında şaşırmadım bu maç teklifine... baktılar bizi başka türlü yenemeyecekler, tam da iç karışıklığın olduğu zamana denk getirdiler tekliflerini...

ama YIKILMADIK AYAKTAYIZ evliler

O zaman size kolay gelsin. Sonucu da buraya yazarsınız...

• Bir evli bir saat oyun oynamak için ne gibi engellerle savaşıyor haberiniz var mı sizin, COD4 tırışka bizim için, neyse siz gençlerinde pekte hevesini kırmamak gerek. Hazır olduğunuzda bizim oraya bir mesaj atarsınız.
  • yau ibrahim, benim de oynayacağım kesin değil ki biliosun klan maçlarına çıkmıyorum ben, makara peşindeyim hırs değil hemen tribe bağlama yani...

valla Mr_Beyaz, tam da zamanında yaptın bu teklifi, hele sizle yapacağımız maçı kayıt için özel kameralardan bulalım anında başlarız bekletmeden

bu arada siz gençler demişsin de, emin ol çoğumuz sizden büyük (senin profile baktım, abimsin )

bu arada harbiden evliyken oyun oynamanın nasıl bir elem ve kederle dolu yolun sonundaki ışık anlamına geldiğini tahmin edebiliyorum Allah yardımcınız olsun her daim

• Yok be taylan abi, ne tribi...

--------------------------------------------------------------------------------

Taylan abi, sen evli değil misin yahu?
  • haha evliliğin kenarındayım da henüz evlenmedim kısmetse yakın zamanda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

haha evliliğin kenarındayım da henüz evlenmedim kısmetse yakın zamanda...

Hadi hayırlısı
  • aha süper klan klana maç demirbaşlar oynasın bizim için izlemek bile zevk olur peki spectator mod bulunmuyor mu cod 4 te şahsen kola(ramazan nedeniyle) sigaramı alır saatlerce izlerim bayada zevkli olur film gibi nasıl izleyebiliriz arkadaşlar var mı fikri olan??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_beyaz

[TuRk] ( COD 4 - HERKES AYAĞINI DENK ALACAK ) konu başlığında ki arkadaşlarla COD4 maçı ayarlanıyor, eli silah tutan herkese ihtiyacımız var

Bunuda diğer arkadaş yazmış :

abi nasıl oynadıklarını bilsen emin ol ayarlamazsın
    sadec aspendorra nikli arkadaş zaten tüm takıma bedel aynı takımda oynamıştımda onlarla daha önceden ..zaten eleman BF de dünya 2.si dikkatinizi çekerim

Evlilerin sayfasına baktım şuna bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet386 -- 14 Eylül 2009; 16:38:57 >
  • Taylan kardeş :))

"bu arada harbiden evliyken oyun oynamanın nasıl bir elem ve kederle dolu yolun sonundaki ışık anlamına geldiğini tahmin edebiliyorum Allah yardımcınız olsun her daim"

tahmin edemezsin emin ol:)) temennin için de çok teşekkür ederim.

saygılarımla,
  • haha abi valla doğrudur ya... yaşamadan anlayabilmek imkansız eminim ki...
  • Bence de evliyken oyun oynamanın nasıl bir elem ve kederle dolu yolun sonundaki zamazingo anlamına geldiğini tahmin edemezsiniz... Acayip kavgalar çıkıyor kim PS3 oynuyacak diye
    Allah'ın sevdiği kuluymuşum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysioTurko -- 14 Eylül 2009; 16:56:03 >
  • Arkadaşlar , bizim Mr_Beyaz çift kişiliklidir. bir an diğer kişiliği gaza gelip size maç teklif etmiş siz onu affedin bakmayın ona.
    Şaka bir yana çok fark atmayın hee
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.