Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-Headset'ten çok konuşan,

-Geçen gün team kill yapan,

-Bu sene öss için sizlerden biraz uzak kalacak olan,

-Zıpır kardeşiniz ibrahim :

(Tarihi dikkate almayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 16 Eylül 2009; 17:42:07 >

• ibrahimcim gözleri de alalım sana zahmet :D

kurt, harbi nerden çıkardın yau bunu sanki xbox a çıkmış da ordan indirip oynuyorlar gibin...
  • bahtim hatırlıyormusun elimde ds3 vardı hatta dedimki sana ısınmaya basla az sonra oyuncu degısıklıgı olacak sonra araya oyun talimatları girdi ve arada kaynadı gitti ama inanki her lobide lan bahti dısarda kaldı dedik

oyuncu degısıklıgı demisken ilkay paf takımla cıktığım macta 5 tane iyi caktın valla bu aksam arzuhalcıye gelde bi ifade yazdır

taylanım tahta ve cıvı hikayesine gelirsek faso fiso teknoloji ilerledi marangozlar cıgır actı cıvısı cıksa bıle ınanki bu ortamda ne keser kalır nede cıvı ızı

safak ınsallah bunları okursun clanda bir kısının sniper olması lazım dogustan pusmaya yatkın olduğum ıcın bu gorevı ben yerine getirmeye calısıyorum sniper adam arkadan destek verir yol acar oyle lay lay lom haritada dolaşamaz ha overkill perkin acık olur o zaman bi derece ama maalesef oda acık degıl.

NOT : BU NOT LAVUK İNGİLİZİN NOTEBOOKUNDAN YAZILMISTIR HATTA MON MON YANIMDA EKRANA BAKIYOR TURKCE HARFLER ONDAN DOLAYI YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: _DefeatMe_

bahtim hatırlıyormusun elimde ds3 vardı hatta dedimki sana ısınmaya basla az sonra oyuncu degısıklıgı olacak sonra araya oyun talimatları girdi ve arada kaynadı gitti ama inanki her lobide lan bahti dısarda kaldı dedik

oyuncu degısıklıgı demisken ilkay paf takımla cıktığım macta 5 tane iyi caktın valla bu aksam arzuhalcıye gelde bi ifade yazdır

taylanım tahta ve cıvı hikayesine gelirsek faso fiso teknoloji ilerledi marangozlar cıgır actı cıvısı cıksa bıle ınanki bu ortamda ne keser kalır nede cıvı ızı

safak ınsallah bunları okursun clanda bir kısının sniper olması lazım dogustan pusmaya yatkın olduğum ıcın bu gorevı ben yerine getirmeye calısıyorum sniper adam arkadan destek verir yol acar oyle lay lay lom haritada dolaşamaz ha overkill perkin acık olur o zaman bi derece ama maalesef oda acık degıl.

NOT : BU NOT LAVUK İNGİLİZİN NOTEBOOKUNDAN YAZILMISTIR HATTA MON MON YANIMDA EKRANA BAKIYOR TURKCE HARFLER ONDAN DOLAYI YOK

haha ne paf takımı yau

chatte hava atıyordun nası 4 yedın ılkay dıye

akabınde sana ne dedım ahmet: sana 8 atmazsam adımda ılkay olmasın dedım

ama napalım 5 te kaldık saglık olsun

bu gece senı NOU CAMP a beklerım ahmedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 16 Eylül 2009; 17:44:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

COD4'te Demolition diye bir mod yok bu mod yeni bir mod. Başka bir konudaki mesajımı alıntı yapıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Güzel. Modun adı Demolition. Kilzone2'deki S&D moduyla benzer özellikte. Bilmeyenler için kısaca; Raund üzerinden oynanıyor. İki hedef var. Bir raund hedeflere bomba koyup patlatmaya çalıyorsun, diğer raund korumaya çalışıyorsun. Beraberlikte penaltılara gidiliyor sanırım... :P

Ayrıca bu videolar test aşamasından çekilmiş sanırım. Yani illegal yolardan edinme diye birşey yok.. (henüz)

domination la karıştı idare et artık

• huseyın mw2 olayını arkadasından takıp et kardesım sayet olumlu bır sonuc cıkarsa alırız ordan
  • aklımda ilkay,oyun çıkmadan 1 hafta önce belli olur demişti
    1,5 ayı var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

kurt, uncharted beta konusundaki mesajım gözünden kaçmasın oke :D

Merak etme.
    Cevap yazdım bakabilirsin.
    Altta kalmaz karedeşin.
  • ilkayım geliriz misafirin oluruz bir kahveni içeriz ondan sonrada seni buraya bekleriz

Karsılama komıtesi asagıda verilmiştir

Mac sonuda sunlar olacak

• Ahmet ne alem adamsın yaa ...
    o ingilizin yerinde olmak istemezdim !
  • Yahu o kadar resimlerimi koydum, bir tek taylan abi mesaj yazdı, o da eksik koymuşum diye.

Merak ediyoruz merak ediyoruz dediniz, ama istediğinizi yapınca da kafanızı başka yöne çeviriyorsunuz

Bu işin şakası tabi, ama hiç kimsenin yorum yapmamış olması veya görmemiş olması da çok garip geldi,

neyse...
  • JUVENTUS ILE BANA KAFAMI TUTACAKSIN AHMET ZUAHAHAHHAHA

ıbocum cok yakısıklısın allah nazardan saklasın saka bı yana ben solemesem koycagım yoktu yani fotonu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

JUVENTUS ILE BANA KAFAMI TUTACAKSIN AHMET ZUAHAHAHHAHA

ıbocum cok yakısıklısın allah nazardan saklasın saka bı yana ben solemesem koycagım yoktu yani fotonu...

Orası öyle ilkay abi, haklısın

Amin amin.

Ama yakışıklı bir iolsaydım, bugüne kadar boş gezmezdim değil mi?

• Oh.. sonunda yarın PES 2010 demosu indirilmek üzere pss da yerini alıyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysioTurko -- 16 Eylül 2009; 20:33:48 >
  • NURİ ABİM HAYIRDIR UFAKLIK YOLDADI GELIYORMU YOKSA
  • Ah be kurşat bende istemezmiydim ciddi bir insan olayım ama turizmdekilerin alayı böyle kardesim dünyayı çingene usulu yaşıyoruz nerde şam orda aksam ister istemez biraz şey oluyor insan anladın sen onu

İlkay sene 3 gün önce 1 tane cakmıstın bana fifada sonra 2 oyuncu değişikliği skor 4-1 olmustu unutmaaa :D
  • Taylan abi, rica etsem bilgilerimi günceller misin?

Bağlantı hızı: 1
    Silahı: M4 Carbine (Mod)
    Level: 31
    Uygun Zaman: ÖSS

Teşekkür ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruron

quote:

Amin amin.

• quote:

Orijinalden alıntı: naruron

quote:

Amin amin.

İbrahim kardeşim günaydın,

Ben de hep merak ederdim doğrusu bu kadar çok konuşan kardeşim nasıl birisi diye :))şaka bir tarafa
    muhabbetini sevdim kardeş,yakışıklılık konusunda da kardeşime katılıyorum,boş gezme meselesine bence fazla takılma daha hayatın başındasın be güzel kardeşim :)

saygılarımla,

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.