Beyler parmak uçlarımda aşağıdaki resimdeki gibi soyulmalar oluyor. Küçüklüğümden beri var. Tavsiyeleriniz neler? Not: Resimdeki kadar yoğun değil ancak daha önce bu kadar ilerleyebildiğini gördüm.
quote:Orijinalden alıntı: 9888 Bende de var(galiba).Ellerimi sabunla yıkayınca çatlıyor. Hocam sıvı sabunun etkisi çok oluyor. Zaten internette araştırdım kullanmayın diyor da bazen mecburen kullanıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: frkndgr Beyler parmak uçlarımda aşağıdaki resimdeki gibi soyulmalar oluyor. Küçüklüğümden beri var. Tavsiyeleriniz neler? Not: Resimdeki kadar yoğun değil ancak daha önce bu kadar ilerleyebildiğini gördüm. isveç iksiri al ve dene bendede var dı bu ilacı kullandıktan sonra sorun ortadan kalktı yabancı üretim ve alkollü almanı tavsiye ederim gitti gidiyorda daha hesaplı olması gerek ben oradan almıştım
http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=687136 buraya bu konu hakkında yazı yazmıştım okursun
quote:Orijinalden alıntı: ozkan1979 quote:Orijinalden alıntı: frkndgr Beyler parmak uçlarımda aşağıdaki resimdeki gibi soyulmalar oluyor. Küçüklüğümden beri var. Tavsiyeleriniz neler? Not: Resimdeki kadar yoğun değil ancak daha önce bu kadar ilerleyebildiğini gördüm. isveç iksiri al ve dene bendede var dı bu ilacı kullandıktan sonra sorun ortadan kalktı yabancı üretim ve alkollü almanı tavsiye ederim gitti gidiyorda daha hesaplı olması gerek ben oradan almıştım Mısır çarşısında satılıyormuş oradan alacağım Parmak uçlarına sürüyoruz değil mi? Bir de ne kadar almam gerekli ve fiyatı nedir yaklaşık olarak?