Şimdi Ara

parmağıma dikiş atıldı beyler SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
8.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başıma bir iş geldi ahh ahhh ! geçen gün 70 kmlik bir bisiklet turuna çıkacağım için bisikletin ayarlarını kontrol ediyim dedim ve başladım viteslerden . vitesler sorunsuz çalışıyordu ama ufak bir sorun vardı arka disk balataya çok hafif sürtüyordu bunu düzelttim ve denemek için çevirdim arka tekeri tamamdı artık sürtmüyordu. bisikleti yerine kaldırmaya karar verdim o sıradda nasıl olduğunu anlamadan parmağım dönen diskin içine girdi ve kırt diye bir ses ardından gelen acı.her yer kan olmuştu hemen yanımda bilgisayara bakan babama seslendim ve o da sağolsun hemen kan kaybetmiyim diye elini üstüne sıkı sıkı bastırarak hadi kalk hastaneye dedi ve evden çıkmış olduk . Hastane bize 200 metre uzaklıkta olduğundan arabayla vakit kaybetmeden hızlı hızlı yürüdük giderken bayılcak gibi oldum ama bayılmadım nihayet acil kapısına geldik ve hemen içeri aldılar doktorun önüne geldiğimde hareket ettirmemi söyledi evett hareket ettirebiliyordum dikiş atıcaz dedi ve hemen vurdu uyuşturucuyu dikişler atıldı bu arada tırnak sallanıyordu tırnağı penseyle tuttu bana dayanabilirmisin biraz acıyabilir dedi ben sadece başımı sallayabildim ve çekti çok acıdığını zannetmiyorum tırnak kolayca ayrıldı.Eve gelince uzvumun eksik olduğu psikolojisiyle ne olcak şimdi ben tırnaksız mı olacağım diye düşünürken tekrar tırnağımın zaman içinde çıkacağını düşüncesiyle rahatladım. nasıl gelişeceğini merakla bekliyorum. Kimsenin başına gelmemesini dilerim dönen cisimlerin tehlikeli olduğunu birkez daha görmüş oldum. bu da
    böyle bir anım

parmağıma dikiş atıldı beyler SS'li

• Geçmiş olsun bu arada tost makinesiyle mi çektin
  •  parmağıma dikiş atıldı beyler SS'li
  •  parmağıma dikiş atıldı beyler SS'li
  • Geçmiş olsun tırnağın tekrar cıkıcak zaten merak etme.
    Benim ustam testereye kaptırmıstı parmağını onunkide dikişlik olmuştu.Ama adam cok rahatdı kesilen yeri bant ile sarmış hala işini yapıyodu
  • Arabayla nasıl yürünüyor çok merak ettim ?
  • çok fena olmuş hocam geçmiş olsun.benimde serçe parmağım motorun kayışına sıkıştı az kalsın kopuyordu.şu an parmak kırmızı-siyah.tırnağın atmasını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun hocam..
  • bende salak gibi maçta düşerken parmağım dizimin altına gelmişti parmağımın üstündeki deri kalktı kemiğim gözüküyordu hastaneye falan gitmemiştim daha sonra kendi kendine kabuk tutmuştu kırılan tırnağımıda tırnak makasıyla koparmıştım resmen 3-4 hafta hayat bana zindan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

Başıma bir iş geldi ahh ahhh ! geçen gün 70 kmlik bir bisiklet turuna çıkacağım için bisikletin ayarlarını kontrol ediyim dedim ve başladım viteslerden . vitesler sorunsuz çalışıyordu ama ufak bir sorun vardı arka disk balataya çok hafif sürtüyordu bunu düzelttim ve denemek için çevirdim arka tekeri tamamdı artık sürtmüyordu. bisikleti yerine kaldırmaya karar verdim o sıradda nasıl olduğunu anlamadan parmağım dönen diskin içine girdi ve kırt diye bir ses ardından gelen acı.her yer kan olmuştu hemen yanımda bilgisayara bakan babama seslendim ve o da sağolsun hemen kan kaybetmiyim diye elini üstüne sıkı sıkı bastırarak hadi kalk hastaneye dedi ve evden çıkmış olduk . Hastane bize 200 metre uzaklıkta olduğundan arabayla vakit kaybetmeden hızlı hızlı yürüdük giderken bayılcak gibi oldum ama bayılmadım nihayet acil kapısına geldik ve hemen içeri aldılar doktorun önüne geldiğimde hareket ettirmemi söyledi evett hareket ettirebiliyordum dikiş atıcaz dedi ve hemen vurdu uyuşturucuyu dikişler atıldı bu arada tırnak sallanıyordu tırnağı penseyle tuttu bana dayanabilirmisin biraz acıyabilir dedi ben sadece başımı sallayabildim ve çekti çok acıdığını zannetmiyorum tırnak kolayca ayrıldı.Eve gelince uzvumun eksik olduğu psikolojisiyle ne olcak şimdi ben tırnaksız mı olacağım diye düşünürken tekrar tırnağımın zaman içinde çıkacağını düşüncesiyle rahatladım. nasıl gelişeceğini merakla bekliyorum. Kimsenin başına gelmemesini dilerim dönen cisimlerin tehlikeli olduğunu birkez daha görmüş oldum. bu da
    böyle bir anım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabayla vakit kaybetmeden, hızlıca yürümüşler.
    Hiç anlamayın, laf sokun anca.
  • içim gitti la

benim de geçen ay buna benzer bir olay başıma geldi. gecenin 3'ünde kediye mama vermek için konserve kutusunu açıyordum. sert çekince serçe parmaktan kocaman et kalktı. hastane aynen 500-600 metre uzaktaydı. tek başıma gittim. dikiş atacaklardı tırstım izin vermedim. bi tetenoz aşısı yaptılar. halen de kalkık et belli oluyor hafiften
  • Geçmiş olsun kardeş.Allah beterinden saklasın.
  • Hocam çok geçmiş olsun
  • Gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kandac

Arabayla vakit kaybetmeden, hızlıca yürümüşler.
    Hiç anlamayın, laf sokun anca.

teşekkürler kardeş
  • Cok gecmis olsun.tansiyonum inise gecti sanirim

• Bende zamaninda elime balta vurdum hafifce hizli vursam parmak kpardi

• quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

Bende zamaninda elime balta vurdum hafifce hizli vursam parmak kpardi

aman hocam çok korkutucu o
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

Bende zamaninda elime balta vurdum hafifce hizli vursam parmak kpardi

aman hocam çok korkutucu o

Evet hocam bende ss lerimi atayim arkadasin durumndan beterdi benimki 45 dakika sonra gidebildm hastaneye dag basndaydm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.