Şimdi Ara

Parmagım incilmiş spor yaparken baş parmak arkadaslar bakarmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler barmak nasıl incildi anlamadım sol elin baş barmağı resmen incilmiş yatırıp çevirip vs hareket yapınca hafif agrı var bir sıkıntı olmuş resmen orda. diğer yerlerde sıkıntı yok sadece ( sol ) baş parmak incilmiş bu neden olur ? büyük ihtimal tahminim dambıl tutarken mecbur parmaklarıda geçiriyoruz galiba baş parmagada yük binmiş anlamadım, ama incilmiş sonuçta diğer sag el de sıkıntı yok ama sol el incilmiş, bu nasıl geçer sol el'le dambıl kaldırdıkça mecbur baş barmaktan destek almak gerekiyor kaldırırken nasıl yapcam ?

Eldiven takmıyordum ondan mı oldu acaba galiba ondan oldu yük binmiş o parmagada çünkü eldiven alayım hemen ?

Netten bildiginiz varsa adres verirmisiniz hepsi burada felan alayım kaliteli spor eldiveni ??

bu durumu hiç yaşıyan var mı
    http://www.hepsiburada.com/agirlik-eldivenleri-kemerler-c-387330
    hangisini alayım burdan iyisi hangisidr hiç takmadım daha önce bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 10 Ocak 2017; 23:35:16 >

• Parmak için doktora göstermenizi tavsiye ederim. Hiç alakasız bir hareketten bir arkadaşımın parmağı günlerce morarmıştı.

Eldiven içinde tavsiyem bileği sıkıca saran bir model alın, ya da normal kısa eldiven+ bilek için bandaj alın.
    Hatta eldiveni bırakın bilek için bandaj alın derim.

Parmak incinmesi muhtemelen yanlış tutuş,kramp ya da farklı birşeyden olmuştur. Eldiven yalnızca avuç içinizin acımamasını sağlar.Parmağa bir desteği yok yanlış tutuşu düzeltemez diye düşünüyorum. Ama bilek koruması önemli ağırlık yükseldikçe bileği stabil tutmak zorlaşacak. Ben mesela 2 yıldır eldiven kullanmıyorum, bir ekipman alacak olsam muhtemelen bilek koruması ya da kemer alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyarjedi

Parmak için doktora göstermenizi tavsiye ederim. Hiç alakasız bir hareketten bir arkadaşımın parmağı günlerce morarmıştı.

Eldiven içinde tavsiyem bileği sıkıca saran bir model alın, ya da normal kısa eldiven+ bilek için bandaj alın.
    Hatta eldiveni bırakın bilek için bandaj alın derim.

Parmak incinmesi muhtemelen yanlış tutuş,kramp ya da farklı birşeyden olmuştur. Eldiven yalnızca avuç içinizin acımamasını sağlar.Parmağa bir desteği yok yanlış tutuşu düzeltemez diye düşünüyorum. Ama bilek koruması önemli ağırlık yükseldikçe bileği stabil tutmak zorlaşacak. Ben mesela 2 yıldır eldiven kullanmıyorum, bir ekipman alacak olsam muhtemelen bilek koruması ya da kemer alırdım.

Hocam doktorluk birsey yok ki. Cunku oyle mororma cok agri yok hissetmiyorum su an yazarken bile ama cok hafif sikintiya ugradigi belli. Kendi gecer sanirim eldiven aldim dediginiz gini bilek saran guzel, kullanacagim artik.

Kendi duzelmesini beklicegim artar yada duzelmesse doktora giderim artik.

Bana sol bas parmak da sikinti olmasi garip geldi sadece ondan dambil bicaps calisirken basparmakla mecbur destek vermemiz gerekiyor onu azaltayim bari diger hareketlerde zaten. Bas parmagi kullanilmiyor fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst baldıra bi şeyler oldu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.