Şimdi Ara

Parkur sınavı için ayakkabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
12.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yakın bir vakitte parkur sınavına gireceğim alan kapalı spor salonu yani en çok korktuğum şey kaymak!

Bu yeterli olur mu bu vaziyet için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancagız -- 8 Mayıs 2017; 0:9:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Parkur Sınavı İçin Ayakkabı Seçimi

Parkur sınavlarına hazırlanıyorsanız, uygun ayakkabı seçimi başarı için çok önemlidir. Parkur ayakkabısı, hareket özgürlüğü, destek ve dayanıklılık sağlamalıdır.

Podium Parkur Ayakkabısı

Podium Parkur Ayakkabısı, yüksek düzeyde destek ve kavrama sunan popüler bir seçenektir. Nefes alabilen file üst kısması, ayağın rahat etmesini sağlar. Kauçuk dış tabanı, çeşitli yüzeylerde tutuş sağlar.

Ayakkabı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Hareket Özgürlüğü: Parkur ayakkabınız, ayak bilekleriniz ve ayak parmaklarınızın serbestçe hareket etmesine izin vermelidir.
    • Destek: Ayakkabı, özellikle ayak bileklerinizi korumalıdır.
    • Dayanıklılık: Parkur, ayakkabınızın sağlamlığını test edecek zorlu bir aktivitedir.
    • Tutunma: Kauçuk dış taban, kaygan veya ıslak yüzeylerde bile iyi tutuş sağlamalıdır.
    • Nefes Alabilirlik: Ayakkabınız, ayaklarınızın terlemesini önleyecek kadar nefes alabilir olmalıdır.

Parkur sınavında başarılı olmak için, ihtiyaçlarınızı karşılayan uygun bir parkur ayakkabısı seçmek çok önemlidir. Podium Parkur Ayakkabısı, bu gereksinimleri karşılayan ve parkur sınavınızda size avantaj sağlayacak iyi bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu bir cevap verecek zat

• Up

• Kadın ayakkabısı diyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parkede en iyisi basketbol ayakkabısıdır. Altını kolunla bir güzel silersin koşmadan önce gıcır gıcır olur
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Düzelttim uyarı için sağol

• Olur muhtemelen. Koşu ayakkabıları salonda pek kaymaz, yine de önceden girip bakman lazım yerinde o ayakkabıyla. Basketbol ayakkabısı tavsiye etmem yeterince hızlı olmanı engelleyebilir, daha hafif ve ergonomik koşu ayakkabılarına bakmanı tavsiye ederim basket ayakkabıları yerine. Bu almak istediğin ayakkabıyı forumda öven çoktu, altı kauçuklu mu bilemiyorum kauçuklu ayakkabılar kesinlikle kaymaz parkede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SpEeDy! kullanıcısına yanıt
    Ben o tür kaba ayakkabılardan nefret ediyorum :/ hatta çıplak ayakla yapardım ancak zeminde küçük taşlar olabiliyor batarsa

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Aynen saniyelerle yarışacağım kayma olayı çok canımı sıkıyor varsa öneriniz çok minnettar olurum bütçem kısıtlı biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cancagız

Aynen saniyelerle yarışacağım kayma olayı çok canımı sıkıyor varsa öneriniz çok minnettar olurum bütçem kısıtlı biraz

Reis bu link olarak attığın ayakkabının siyahına tıkladım onda detaylı resimler mevcut, kauçuk dediğim şey o siyahın alt taban resminde var bakarsan görebilirsin, o çıkıntılar kaymayı önler.

Bu aynı modelin farklı rengi muhtemelen bunda da vardır diye düşünüyorum, eğer koşulsuz iade oluyorsa o şekilde almanı öneririm çünkü ayakkabının tamamı kauçuklu değil sadece uç tarafında görebildim ben, tabi koşarken genel olarak dönüşlerde falan parmak ucu etkin olacağı için kaymayı önler diye düşünüyorum bu ayakkabı için

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ettim muhtemelen siyah modeli alacağım sağol arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Cancagız

Tamam teşekkür ettim muhtemelen siyah modeli alacağım sağol arkadaşım

Rica ederim, eğer görünüş olarak alcaksan siyah daha estetik duruyor evet ama sadece parkur içinse gri de de vardır muhtemelen kauçuk, arada fiyat farkı var çünkü ondan dedim. Neyse hayırlı olsun şimdiden, iyi akşamlar.

• Kalenji marka parkour sporunda çok yaygın kullanılıyor. Araştır derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cancagız kullanıcısına yanıt
    Şimdikiler cidden tank gibi ayakkabılar. Ama 2000-2007 yıllarında basketbol oynadığım zamanlarda ayakkabılar öyle çok kaba değildi.

Parke zeminde kaymayacak tabanlara bakarsanız daha iyi olur.
  • Hocam ayakkabı hakkında bir fikrim yok ama alırsan koyu maviyi al bence daha hoş durur ayağında
  • bende arıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.