Şimdi Ara

Parkta köpek gezdirmek yasak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce her zaman yaptığım gibi köpeğimi alıp parka gezdirmeye çıkardım hava pek iyi degil parkta bomboş orda ne oldugu belirsiz bi adam, 1 gün var 3 gün yok gelmiş köpek yasak diyo, dedim neden yasakmış vatandaşlar şikayet ediyomuş bak hele bak, dedim bana yasak olduguna dair bi belge getir bi daha getirmem dedim, ne belgesi şikayet var diyo dedim ben götürmem burdan adamla az daha birbirimize giriyoduk.

Özet : parkta köpek gezdirmek yasak mı ?, Park sıradan bi park işte 3 masa 5 oturak salıncak vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozantaküs

Az önce her zaman yaptığım gibi köpeğimi alıp parka gezdirmeye çıkardım hava pek iyi degil parkta bomboş orda ne oldugu belirsiz bi adam, 1 gün var 3 gün yok gelmiş köpek yasak diyo, dedim neden yasakmış vatandaşlar şikayet ediyomuş bak hele bak, dedim bana yasak olduguna dair bi belge getir bi daha getirmem dedim, ne belgesi şikayet var diyo dedim ben götürmem burdan adamla az daha birbirimize giriyoduk.

Özet : parkta köpek gezdirmek yasak mı ?, Park sıradan bi park işte 3 masa 5 oturak salıncak vs.

tabiki yasak değil parkda gezdirmiyeceksin de nerde gezdirceksin şikayet olup olmaması değiştirmez bir şeyi-yasak bi yaptırım olmadıkça. gitmemen isabet olmus

• Hayvanların pisliğini parklara yaptırdığınız için şikayet edilmiştir ki yerinde bir şikayet.
  • pitbull gezdirirsen bırak şikayeti neyse agzımı bozmıcam. umarım sende pitbull gezdiren apaçi tiplerden degılsındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

pitbull gezdirirsen bırak şikayeti neyse agzımı bozmıcam. umarım sende pitbull gezdiren apaçi tiplerden degılsındır

değilim
  • Köpek pisliği almak için poşetler falan var bunu yapıyorsan sorun yok, mesela ben gazeteye yaptırıp katlayıp atıyordum pisliği.. Onun dışında tasması varsa hiçbir şekilde karışamazlar.. Pitbull vs değilse tasmasını da açabilirsin korkan varsa 5-10 dk bağla gidince aç, yada uzatmalı tasma alabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Köpekği Parkta değil Gökdelende gezdirmen lazım

Arkadaşım tabiki yasak değil fakat köpeğin pisliğini yerde bırakma o yasak ayağa işemesinde problem yok o gübre niyetine emilir ağaç tarafından fakat pisliğin ya üstü örtülecek yada poşetle filan atılacak bu bi kanun

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Köpek pisliği almak için poşetler falan var bunu yapıyorsan sorun yok, mesela ben gazeteye yaptırıp katlayıp atıyordum pisliği.. Onun dışında tasması varsa hiçbir şekilde karışamazlar.. Pitbull vs değilse tasmasını da açabilirsin korkan varsa 5-10 dk bağla gidince aç, yada uzatmalı tasma alabilirsin..

genelde kakasını ağaçların yanına gidip yapıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mahallede tavuk beslemek yasak mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozantaküs

quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Köpekği Parkta değil Gökdelende gezdirmen lazım

Arkadaşım tabiki yasak değil fakat köpeğin pisliğini yerde bırakma o yasak ayağa işemesinde problem yok o gübre niyetine emilir ağaç tarafından fakat pisliğin ya üstü örtülecek yada poşetle filan atılacak bu bi kanun

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Köpek pisliği almak için poşetler falan var bunu yapıyorsan sorun yok, mesela ben gazeteye yaptırıp katlayıp atıyordum pisliği.. Onun dışında tasması varsa hiçbir şekilde karışamazlar.. Pitbull vs değilse tasmasını da açabilirsin korkan varsa 5-10 dk bağla gidince aç, yada uzatmalı tasma alabilirsin..

genelde kakasını ağaçların yanına gidip yapıyo

pisliği yerden almaya dikkat et, o sorun olabilir..

• agizlık olmasi lazim ve zinciri 1.5m den uzun olmamali diyordu kanun sanirsam kanimca
  • Aynı şeyi bana da yaz başında bir kadın yaptı. Haddini bildirdim.

Benim köpeğim Golden Retriever, hayatta ısırmaz havlamaz ses bile çıkartmaz. Parkta banklarda oturmuş arkadaşımla konuşuyordum, köpeğim de bankın yanında bağlı yatıyordu. Kadının biri oğlu ile parka girdi, ben kendisini henüz görememişken bağırmaya başladı. Önce takmadım, konuşmaya devam ettim. Yaklaştı yanımıza doğru, bak terbiyesize sana diyorum sana dedi. Kafamı çevirdim, burası köpek eğitme yeri değil buraya köpekle girilebildiğine dair bir yazı var mı dedi. Senin ipini kim çözdü dedim, başladı küfür etmeye. Git şikayet et dedim bir adım atmam..

Şans eseri de yanımızdan ekip otosu geçiyordu, bağırdım durdular. Dedim bu kadın köpeğimden şikayetçiymiş, işlem yapalım. Ayrıca ben de ondan şikayetçiyim. Şahitlerim de var dedim. Polisler ikna etti, şikayetçi olmadım. O zaten kaçma kaçtı, ama zaferi kazanan bendim. Parkta duran ben oldum, çekip giden ise kendine insan diyen o kadın.

Ayrıca pisliğini parkta değil sokakta bile bırakanlardan nefret ediyorum. Bu konuda biraz dikkat edilmesi de gerekmiyor değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Aynı şeyi bana da yaz başında bir kadın yaptı. Haddini bildirdim.

Benim köpeğim Golden Retriever, hayatta ısırmaz havlamaz ses bile çıkartmaz. Parkta banklarda oturmuş arkadaşımla konuşuyordum, köpeğim de bankın yanında bağlı yatıyordu. Kadının biri oğlu ile parka girdi, ben kendisini henüz görememişken bağırmaya başladı. Önce takmadım, konuşmaya devam ettim. Yaklaştı yanımıza doğru, bak terbiyesize sana diyorum sana dedi. Kafamı çevirdim, burası köpek eğitme yeri değil buraya köpekle girilebildiğine dair bir yazı var mı dedi. Senin ipini kim çözdü dedim, başladı küfür etmeye. Git şikayet et dedim bir adım atmam..

Şans eseri de yanımızdan ekip otosu geçiyordu, bağırdım durdular. Dedim bu kadın köpeğimden şikayetçiymiş, işlem yapalım. Ayrıca ben de ondan şikayetçiyim. Şahitlerim de var dedim. Polisler ikna etti, şikayetçi olmadım. O zaten kaçma kaçtı, ama zaferi kazanan bendim. Parkta duran ben oldum, çekip giden ise kendine insan diyen o kadın.

Ayrıca pisliğini parkta değil sokakta bile bırakanlardan nefret ediyorum. Bu konuda biraz dikkat edilmesi de gerekmiyor değil...

eyvallah bu cok iyi oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.