Şimdi Ara

Parks and Recreation (2009-2015) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
6
Favori
6.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk sezonu bitirdim. Office gibi ilk sezon güzel değildi pek. Ama sonradan açılacağını düşünüyorum-biliyorum çünkü FX'te birkaç bölümünü izlemiştim zamanında ve baya yerde kahkaha attığımı hatırlıyorum.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Sonunda dün diziye başlayabildim. :)
    İlk sezonu bitirdim. Office gibi ilk sezon güzel değildi pek. Ama sonradan açılacağını düşünüyorum-biliyorum çünkü FX'te birkaç bölümünü izlemiştim zamanında ve baya yerde kahkaha attığımı hatırlıyorum.

Sonradan açılıyor. Ron karakteri özellikle beni benden alan bir karakter. Zaten imzamdan belli :D

• quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Sonunda dün diziye başlayabildim. :)

Sonradan açılıyor. Ron karakteri özellikle beni benden alan bir karakter. Zaten imzamdan belli :D

Evet izlediğim bölümlerde en çok ona gülüyordum. Bir de Tom'du galiba adı Hint asıllı elemana.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• Ben sadece 3 bölüm izledim pek sarmadı ama 2.sezonda güzelleştiğini bilmiyordum. En iyisi devam etmek, yarın devam edeceğim 1 ay aradan sonra.

• Diziden şu an haberim oldu, kesinlikle başlamam gerek.

4X19 yine yardı geçirdi...

• Dizi devam ediyor mu? Sevmedim diye yorum yapmışım ama ertesi gün bir başladım 2-3 sezonu birden izledim aralıksız. Gerçi aradan 2 yıl geçmiş ama. Dizinin akıbeti ne oldu?

5.sezonun DVD-Rip'e göre senkronlu altyazısı yok. Senkron işinden anlayanlar bir el atabilir mi ?

Orijinalden alıntı: Solert

Bu diziye ilgi neden bu kadar az ? Oldukça başarılı bir dizi oysa ki.

5.sezonun DVD-Rip'e göre senkronlu altyazısı yok. Senkron işinden anlayanlar bir el atabilir mi ?

Dediğinize katılıyorum.En underrated dizilerden bir tanesi.Beni bu sene devam eden diziler arasında gerçekten güldüren 2 diziden bir tanesidir aynı zamanda(diğeri Sunny).İlk sezonu biraz sıkıcı da olsa 2. sezondan itibaren dizi bayağı bir açılıyor ve bir kahkaha tufanına dönüşüyor.Ron Swanson ve April Ludgate gibi karakterler daha ilk bölümlerden kendilerini sevdiriyor.
    Kardeş keşke önce altyazı sitesine bakıp ona göre indirseydin HDTV'nin de kötü bir tarafı yok sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
    Chris: Ron, would you like some salad?
    Ron: Since I'm not a rabbit, no I do not.

• The Office Uk ve Louie'den sonra bakarım

Parks and Recreation (2009-2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancorous -- 19 Şubat 2015; 17:18:52 >

• henüz izlemedim ama izleyeceğim.

dizinin de yapımcısı ölmüş dün.yüksek doz şüphesi diyor imdb
    Chris: Ron, would you like some salad?
    Ron: Since I'm not a rabbit, no I do not.

• bugün final yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BJK ŞEREF BEY STADI
  • Diziyi biraz önce bitirdim ve izlediğim en iyi komedi dizileri arasına girdi. Karakterler olsun mockumentary tarzı olsun çok çok iyi buldum. Community'den sonra bir diziden bu kadar zevk alacağımı düşünmüyordum ama beni çok şaşırttı. Ron Swanson gibi bir karakter tv dünyasında zor bulunur ve bir insan rolüne bu kadar mı yakışır helal olsun Forumda klasik olark hiç ilgi görmemiş hiç şaşırmadım. Komedi dizisi arayanlar hiç düşünmeden başlayabilir ilk sezonu bitirdikten sonra başından kalkamıyorsunuz.
    The Office'i izleyeceğim galiba sırada, önce US mi UK mi izlesem bilgisi olan aydınlatırsa iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.