Şimdi Ara

Park yeri sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2008 model bir fiorinoya sahibim. Yeni eve taşındıktan sonra evimizin karşısındaki boş bir arsaya (arsa sahibi yakınımız her türlü iznimizi aldık) bizim aracımız için tek kişilik bir garaj inşa ettik.
    İnşa ettiğimiz zaman ise yan apartmandan bir tane emekli polis olan bir insan bize atar yaptı buraya bunu dikemezsiniz siz buranın sahibi değilsiniz hemen sökün yoksa polisi çağırıp söktürürüm dedi.
    Ben ise gerekli izinleri aldığımızı arsa sahibinin yakınımız olduğunu ve buna izin verdiğini söyleyince küfür edip evine girdi.

şu zamana kadar sıkıntımız yoktu ama ramazan başladığından beri ben eve 2.3 3 gibi giriyorum bazen ve adamın kendi evinin önü boş olmasına rağmen adam benim aracıma özel yaptığım garaja girip park ediyor.

3-4 kere tekrarladı bunu ve onun yüzünden ben aracımı yol kenarına koymak zorunda kaldım. hadi dedim neyse belki yer bulamamıştır. belki ben gelmeden önce her yer doluydu ondan koymuştur dedim. geçiştirdim.

Ama dün gece tamamen sinizlerimi fırlattı. Şans eseri ki aynı aynı önde onun aracı arkada benim aracım olarak girdik. gene kapısının önünde boş yer olmasına rağmen gene girdi benim garajıma (araç 2012 sıfır fiesta)

tabi bende hemen celallendim ve indim abi ayıp olmuyor mu bak ben geldim beni gördüğün halde neden gieiyorsun garajıma ? üstelik evinin önü boşmboş ayıp değilmi yaptığın diye sakince söyledim.

tabi arkadaş emekli polis ya hemen tehtidler savurmaya başladı sen beni tanıyormusun arabanı mahvederim dedi . hiç bulaşmadım peki dedim arabamı aldım başladı mahallede turlamaya. yarım saat geçtikten sonra usulca adamın arbasının çıkışını kapatacak şekilde kendi aracımı onun arkasına güzel yanaştırdım ve arabadan indim . ön camına da eğer arabanı çıkartmak istiyorsan ara dedim numaramı yazdım.

sabah bir yere gitmek için inmiş aşağı manzarayı görünce hemen beni aradı aşağı gel çek arabanı dedi. bende hemen indim aşağı eğer bir daha koyarsan arabanı asla çekmem gerekirse bende arabasız giderim ama arabamı buradan çekmem. adam üstüme yürüdü bir tane salladı bana . ben elimi bile kaldırmadan kalktım özür dileyene kadar bu arabayı buradan çekersem en adi ....im dedim ve gittim.

şimdi asıl sorum şu :

aracım şuanda ne trafiği tehlikeye atıyor ne yolda uygunsuz park halinde nede yolu kapatıyor. polisin benim aracımı gelip çekme hakkı varmıdır?

çünkü aracımı hala çekmedim çekmicemde özür dileyene kadar.

• Adam eski polis demissiniz. Belki tanıdık cekicisi vardır. Siz yokken cektirebilir. Ne yapacakları belli olmaz.

Anladıgım kadarıyla eleman size cok fena takmıs. ;) garajın önüne taş koyabilirsiniz ya da yere garaj önü falan yazabilirsiniz. İlerde birgüm polis cagırırsanız bu yaptıklarınız avantajınıza olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsa sahibi arkadaşın trafiği arayıp o kişinin aracını özel mülk işgal etmesi sebebiyle çektirebilir. senin yapabileceğin bir şey yok.
  • Ozel mulk oldugundan mulk sahibinin izni gerekir. Hatali olan o, cok yumusak davranmissin.

• Benim komşu da yerine park ettim diye benim bahçeye girmeye yeltenmişti ulan ne dengesiz tipler var
  • Ben olsam temiz döverdim..
  • Arsa sahibi tanıdık ise,
    arsa sahibi polisi arıyor, "arazime izinsiz giren bir araç var" diyor.
    Sizin yapabileceğiniz hiçbirşey yok.

Veya, arsa sahibi yakın tanıdık ise, arsanın çevresini çit ile çevireceksiniz, bahçe kapısına asma kilidi takacaksınız, sonra da akşam geldiğinizde kilitli bahçe kapısını açıp, aracınızı tanıdığınızın arsasına yaptırdığınız garaja parkedeceksiniz. Komşular da bir şey diyemeyecek. Çitin metresini beton direkler dahil 13-15 tl'ye yapıyorlar. Çok sağlam bir çit olmayabilir, ama sizin işinizi görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apartman Önü Park Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    amerikan park sıkıntı mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gece park yerini boş bırak.
    Yere de ufak jilet veya çivileri lastiklerin geleceği yere doğru serpiştir.
    Kendi aracını dışarı bırak ve sabahı bekle.
  • ALLAH kolaylık versin. işin özü şu ben emeklide olsa polis memuruyum. emniyette tabiyki benim tarafımı tutar. diye yapılan bi ego tatmini tipik polis hareketleri bunlar bende defalarca karşılaştım. haklı olduğunuz sürece mücadele edin derim. yasal yollardan.
  • araçlar hala aynı durumda mı?(o içerde sizinki arkasında?) hadi garajı geçtim de park ettiği toprak onun mu sanki. Siz sakinliğinizi bozmayın belli çatacak yer arıyor. 8izde de var bir dengesiz. Kışın onun oturduğu binanın önüne park ettiğimizde kapıcıyla haber gönderiyor 'herkes kendi binasının önüne park etsin' diye. Şimdi de bizim burası gölge oluyo diye kendi arabasını bizim binanın önüne çekiyor. O seviyelere inmeye hiç gerek yok. Komşunuz arasın polisi sonuçta onun toprağı

• Böyle tipler bir bana denk gelmez zaten bu kadar ödlek olmayın ya eminim babanıza daha sert çıkıyorsunuzdur.
  • Son durum ne araçlar halen aynı yerdemi ?
  • Arabanın durumunu bilmiyorum ama bu adamın durumu tam dayaklık.İki tane keleş mermisini ön sileceklerine sıkıştırın.ertesi gün binaya giremez.
  • Böyle manyaklar çok.. Allah topunun belasını versin..

Benim de karşı komşum "evimin önüne park edemiyorum" diyerek aynamı kırmıştı.. Halbuki orası benim de evimin önü..

Ben gidip 10 liraya ayna aldım, o ise hala evinin önüne park edemiyor.. İnadım inat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 12 Ağustos 2012; 23:21:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dangalaktan özür mü dileyecekmişsin bir de?

Özür dilerim de, bi kafa geçir.
  • Herhangi bir yaptırımı yoksa vur kır ağzını.Bu polislerdeki artislik herşeyi yaparım ederim havası varya cumhurbaşkanında yok valla.
  • Adam biraz kalasmış..Özür mözür beklemeyin, bırakın çeksin arabasını.
    Arabanızı koyun parkınıza. Sonrasında oraya uygun bir bariyer yaptırın.
    Aşağıdaki tarz bişeyler öneririm..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-guvenlik-sistemleri-mobil-bariyer-ozel-otoparklar-icin-apartman-tipi-56526042/detay
  • Ya dostum sert çık diyeceğim ama ülkede ne manyaklar var bir park yeri yüzünden adam öldürüyorlar. En iyisi sen yasal yollardan yapabiliceğin her şeyi yap.

Ama ben olsam çok pis kapışırdım.
  • adam üstüme yürüdü ve bir tane salladı demişsiniz. yani sizez vurdu bu adam. hemen doktora gidip ve darp raporu alın sonra doğru karakola şikayete.
  • Kardeşim, en büyük hatan, adama alttan alman. İlk defasında küfür edip girdi içeri diyorsun. Ben olsam çıkar yukarı ne diyorsun sen derdim. Emekli polis olunca ne oluyor? Başınıza kral mı arıyordunuz da, bu adam talip olmuş. Kanun var, nizam var, her ne kadar taraflı da olsa.

Bu adam, senin akrabandan izin almadan, başkasının arsasını işgal edemez. Karakola gidip şikayette bulunacaksın, akrabanı da alıp. Zaten 1 defalık olacak bu. Karakoldakiler bunu uyarır. Yok inat ederse de, taşı mahkemeye olayı. Herhangi bir olayda da, bir daha vurursa sana, gidip şikayetçi ol. Meydanın boş olmadığını anladıklarında, bu tipler tırsarlar zaten.

Benim başıma gelecekti senin olay, ne uğraşırdım herifle. Geçmişini de deşer, rüşvet, yolsuzluk ne varsa dökerdim önüne. Bir güzel de pataklardım. En fazla 48 saat gözaltına alınırsın. Ama bir daha başına çıkamaz.

Ha, yok ne uğraşacam diyosan, daha çok çekersin bu adamdan, demedi deme.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.