Şimdi Ara

Park yeri sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neticeyi merak ettim.

Böyle öküz tiplerle uğraşmak zevkli olur aslında.
  • adam haksız da

diyelimki özür diledi arabayı çıkardınız
    bir gün sonra siz o kapalı yere parkedince bu defa o sizin aracınızın çıkamayacağı şekilde parkedip giderse bu böyle sürer gider

sulh yolu ile çözmeye çalışın allah kolaylık versin
  • Adam başına iş arıyor belliki, Allah sabır versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sıkılmış; iş arıyor hocam alın çimento tuğla garajın çıkışını örün, aracını çıkartmak için illa kıracaktır, size de zararı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Kardeşim, en büyük hatan, adama alttan alman. İlk defasında küfür edip girdi içeri diyorsun. Ben olsam çıkar yukarı ne diyorsun sen derdim. Emekli polis olunca ne oluyor? Başınıza kral mı arıyordunuz da, bu adam talip olmuş. Kanun var, nizam var, her ne kadar taraflı da olsa.

Bu adam, senin akrabandan izin almadan, başkasının arsasını işgal edemez. Karakola gidip şikayette bulunacaksın, akrabanı da alıp. Zaten 1 defalık olacak bu. Karakoldakiler bunu uyarır. Yok inat ederse de, taşı mahkemeye olayı. Herhangi bir olayda da, bir daha vurursa sana, gidip şikayetçi ol. Meydanın boş olmadığını anladıklarında, bu tipler tırsarlar zaten.

Benim başıma gelecekti senin olay, ne uğraşırdım herifle. Geçmişini de deşer, rüşvet, yolsuzluk ne varsa dökerdim önüne. Bir güzel de pataklardım. En fazla 48 saat gözaltına alınırsın. Ama bir daha başına çıkamaz.

Ha, yok ne uğraşacam diyosan, daha çok çekersin bu adamdan, demedi deme.

+1

Türkiye'de insanlar haklı veya haksız olduğunun bilincinde değil.

Hatta haklı olsa bile, yasal yollara başvuramayacak kadar korkak. Çok mu zor bir avukata danışmak ? En kötü hiç mi çevrenizde dıdısının dıdısı tanıdık bir avukat yok? Verin bir avukata.

• arkadaşlar 1.si özür dileyecek olan o ben değilim

Ayrıca araçlar hala öyle duruyor o inat etti bende inat ettim. Çekmicem arabayı zaten hafta içi işe servisle gidip geliyorum ama o adam hafta içi full araba ile gidip gelmesi gerekiyor. o yüzden bnim sıkıntı çıkarak bir durumum yok.

bu kadar sakin olmamın nedeni ise bizim insanımızın davranışlarından kaynaklanıyor. Orada bende küfür etsem birbirimize girerdik sonra millat bizi ayırmaya gelirdi ne ekşına gerek varki. İstesem o adamı çok rahat alaşağı edebnilicek kapasiteye sahibim o konuda da sıkıntım yok. amacım sadece adama sağlam bir ders vermek başka hiç birşey yok. emniyet teşkilatındada bir sıkıntı çıkarsa gerekli mevkilerde bizimde yakınımız var hemde eminim onun tanıdıklarından daha kıdemliler.

kısacası araçlar hala aynı şekilde. Yüzümde P.Ç bir sırıtma ile hala gelip oğlu yaşındaki adamdan özür dilemesini bekliyorum. eminim bu hareket ona dayak atmaktan daha fazla koyucak

• Dövecek kabiliyetteyseniz bence evire çevire dövün. Yok gücünüz yetmeyecek biriyse arsa sahibiyle birlikte gidip şikayetçi olun.
  • yüzünüze mi vurdu ? vurduğu an gidip darp raporu alıp şikayetçi olmalıydınız bence..
  • Hocam arsa sahibi aracı çektirtebilir ordan. Siz şikayetçi olabilirsiniz. Birçok şey yapılabilir ama herif manyakmış, emekli şehir eşkiyası.
  • Arabasını çıkarması gerektiği zaman anlaşılan tekrar size saracak.
    Olayı bir şekilde kayda alın.. Size küfürlerini muhtemelen darp edişilinizide kayıt edin ve suç duyurusunda bulunun sonra o uğraşsın

Pardon konuyla alakalı değil ama Polisler kendilerinden tiksindirdi insanları heryerde ben polisim ben polisim bik bik bik.. Hastahanede orda burda ben polisim ben polisim.. Ulan altı üstü polissin bir baltaya sap olamamış ne kadar akrabam dostum varsa polis oldular.. Onlardaki hava doktorda yok Ama milletvekili karşısında tek sıraya geçerler..
    Galiba hayatta tek başardıkları şey bu polis olmak ondan bu durum..
  • Yanlış anlmayında sizde ne pısırıkmışınız. Hem kendinize özel garaj yapmışsınız hemde başkası park ediyor. İsterse komser olsun hiç bir şey yapamaz size vurmuş birde ben olsam kendi arabasının camına kafasını sokardım. Türkiyede yaşıyoruz afrika ülkesinde değil kimse bir şey yapamaz eski polis kendisi kafasıda eski türkiyede kalmış yok öyle bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: anotherbrick55

Arabasını çıkarması gerektiği zaman anlaşılan tekrar size saracak.
    Olayı bir şekilde kayda alın.. Size küfürlerini muhtemelen darp edişilinizide kayıt edin ve suç duyurusunda bulunun sonra o uğraşsın

Pardon konuyla alakalı değil ama Polisler kendilerinden tiksindirdi insanları heryerde ben polisim ben polisim bik bik bik.. Hastahanede orda burda ben polisim ben polisim.. Ulan altı üstü polissin bir baltaya sap olamamış ne kadar akrabam dostum varsa polis oldular.. Onlardaki hava doktorda yok Ama milletvekili karşısında tek sıraya geçerler..
    Galiba hayatta tek başardıkları şey bu polis olmak ondan bu durum..

+1 kpss en düşük puanla 60 ile çaycı bile olunamazken o puanla millet polis oluyor... devamınıda getiririmde çok güzel polisler ile ilgili şuan zaten terör olayları var bazıları kızıp üzülmesin diye yazmıcam... Allah polisleri başımızdan eksik etmesin

• Ayrıca arabayı arkasına koymuşsunda adam dellenip vurursa? 2012 fiesta kıyamaz gerçi ama sonuçta kaskosu var sadece 2. elde satarken kaybı yaşar. üstte bir arkadaş yazmış bencede o garaja cam kırıkları falan koyup lastikleri patlatabilirsiniz.Ama bu durumda adam sonradan gelip senin arabayı koyduğun zamanda oda cam falan koyabilir.

Bence o arabasını senin arabanın arkasına koyduğu zaman deki, acil işim vardı hastaneye gidicektim kasten arabasını benim arabamın arkasına koydu adamada ulaşamadım diye.Bu olay bomba olur diyim sana ben bu fikrimi çok beğendim
  • Darp raporu almak banada mantıklı geldi.

Birde olayın olduğu arsanın resmi iyi olurdu :D
  • bu ülkede park sorunu ilk üçe girer. daha da çok kan akar söyleyeyim.
    yalnız bana, anlatmadığınız bir şey varmış gibi geliyor. ben bir adamın başkasının arsasındaki garaja aracını parketme cesaretini gösterbileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

bu ülkede park sorunu ilk üçe girer. daha da çok kan akar söyleyeyim.
    yalnız bana, anlatmadığınız bir şey varmış gibi geliyor. ben bir adamın başkasının arsasındaki garaja aracını parketme cesaretini gösterbileceğini sanmıyorum.

ne adamlar var yav oo bu herif bu kadar basit bir konudan size taktığına göre geçmişte başka bir hadise yaşadınız mı ki acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam adresi ver gelip canına okuyalım
  •  Park yeri sorunsalı

• garaj sistemi yaptır çıkınca tam kapat orayı bir daha giremesin şuan içerdeyse ve çıkarmaya niyeti yoksa çevresine tuğla ördür veya arsa sahibi adamın arabayı emniyete şikayet etsin üstünde emekli polis yazmadığından çekerler sende sürgülü sistemle hem orda kapalı bir yer oluşturmuş olursun(depo gibi) hemde sele vs karşı aracını korursun

ayrıca adres ver gelelim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.