sadece dubalarda sorun oluyor acaba mantıksal nedenı varmıdır yanı dı dı dı yapıyor ama anlayana kadar 3 sanıye ıcınde refleks olayı carpıyor normalde 1.5 metreden otmesı lazımken neden 50 cm kala otuyor ve carpıyor anlamadım duba hunı yapısımı plastıkmı yanı carpraz manevralarda carpıyor eskıden ekranlı arac vardı yıne carpmıstım ses goruntu farketmıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 28 Aralık 2023; 22:37:56 > |
park sensörü var ama nedense dubalara çarpıyorum

-
-
Sonradan takılma fason sensörlerdense onlar duba, çalı gibi nesneleri algılamakta zorlanıyorlar..
-
sonradan takilna ama duvar ve arabalari 1.5 metreden goruyor..sadece duba olsun sandalye gibi ince nesneler olsun son 3 saniye kala goruyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sizin de söylediğiniz gibi ince engelleri algılama hassasiyeti daha düşük orijinale göre. Çok yavaş hareket ederseniz belki daha iyi algılayabilir
Sonda söylemişsiniz hocam aslında, siz dubalara vurmayı seviyorsunuz sanırım
Usta şofer sensörsüz parkeder...
-
duba var Allahtan...
yan sanayi ucuz sensörlerde bir miktar gecikme oluyor. Yavaş olduğunu bilerek hareket etmek gerek.
-
"eskıden ekranlı arac vardı yıne carpmıstım ses goruntu farketmıyor"
sorun sende galiba usta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 29 Aralık 2023; 13:42:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geri görüş taktır gereksiz gözüküyor ama çok iş yapıyor. Herkes usta şoför değil olmayabilir de. Psikomotor beceriler herkeste aynı değil, göz kas kordinasyonu aynı değil, algılama aynı değil. Bu sebeple inatlaşmamak gerek. Kör nokta aynası da biraz fayda edebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eskıden pahalı jeep lede kamera varken kamera ekranında sarı kırmızı cızgılerı anlayamayıp sınyale gore gıderken yınede carpmıstım kamera farketmıyor
sonucta her turlu carpıyor tuvturk ıstasyon dıkkat edın herkes carpmıs demekkı cogu sensorlu aracta carpmıs
dubanın yumusak olanı dısında sert olanı var demır olanı var ustune agırlık konanı var boyayı cızıyor
-
ekranlı arac cızgı ayarı ıcın tecrube lazım ılk bındıgımde cızgıler nesneye cabuk geldı ondan olmustı kamera egımlı cekıyorya ondan
asıl ses onemlı onuda ınce dubaları gormuyor galıba sorun duba gormemesınde oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X