Şimdi Ara

Park Sensörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/UNIQUE-UPC224-LCD-Ekranlı-Park-Sensörü,103452,502987,1060705.html?langId=-14

arkadaşlar bu ürünü alacağım fakat kullanan var mı bu markayı yorumları öğrenmek istiyorum

• Bu ürünü inceledim,ama Hoşuma gitmedi.
    Bunun yerine aynı fiyata ve daha iyi olarak gördüğüm bir ürüne yöneldim. tercih meselesi kullanmadan yorum yapmak yanlış belki kullandığım üründen daha iyidir.
    aldığım sensördeki fark her noktayı ayrı ayrı ekranda gösterdiği .için burada reklam olarak algılandığı yorum yapmak istemiyorum.zamanım kısıtlı kullandığım ürünle ilgili pm atarım kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bim den almıştım geçen haftalarda oda güzel ekranı kullanmıyorum sadece sesi kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarals40

Bu ürünü inceledim,ama Hoşuma gitmedi.
    Bunun yerine aynı fiyata ve daha iyi olarak gördüğüm bir ürüne yöneldim. tercih meselesi kullanmadan yorum yapmak yanlış belki kullandığım üründen daha iyidir.
    aldığım sensördeki fark her noktayı ayrı ayrı ekranda gösterdiği .için burada reklam olarak algılandığı yorum yapmak istemiyorum.zamanım kısıtlı kullandığım ürünle ilgili pm atarım kolay gelsin.

pm bekliyorum teşekkürler
  • Bu tür ürünlerde markaya takılmayın alayı çin malı olduğu için hepsi birbirinin aynısı nerdeyse. Ötsün yeter işte bide sensörleri aracınız rengine göre alırsanız daha güzel olur
  • arkadaşlar öncelıkle sa 90 model şahinim var sinyalleri sökemiyorum sarardıgı için degiştirmek istiyorum kaportayı açıp baktm sökülcek bir yer bulamadm yardım edermısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Bu tür ürünlerde markaya takılmayın alayı çin malı olduğu için hepsi birbirinin aynısı nerdeyse. Ötsün yeter işte bide sensörleri aracınız rengine göre alırsanız daha güzel olur

sensörler boyanıyormuş diye duydum ama hepsinde geçerli mi bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Park Sensörü Hoparlörü
    12 yıl önce açıldı
    Park sensörü çalışmıyor
    6 yıl önce açıldı
    Park sensörü tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

quote:

Bu tür ürünlerde markaya takılmayın alayı çin malı olduğu için hepsi birbirinin aynısı nerdeyse. Ötsün yeter işte bide sensörleri aracınız rengine göre alırsanız daha güzel olur

Boyanıyor evet ama orjınal rengı gıbı olmaz tabi aracınızın rengınde sensör varsa orjınal renklısını tercıh edın derım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

quote:

Boyanıyor evet ama orjınal rengı gıbı olmaz tabi aracınızın rengınde sensör varsa orjınal renklısını tercıh edın derım

Aracım gümüş gri buldum bir iki tane sensör içime sineni alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.