Şimdi Ara

Park sensörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar park sensörü taktırmak istiyorum marka önerisi olan var mı? Birde tahmini ne kadar öderim? Konu hakkında bilgisi olanlar yardım pls

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Orjinaller harici çoğu aynı.Tek önerim "Türkçe konuşan" almayın.

    Orta düzeyde bir park sensörü 70-80tl civarında.40-50 tl civarına da takıyorlar.Toplamda 100-150tl gibi bir maliyeti var.
  • Eğer taktırırsan takan ustaya söyle alarm mesafesini uzun ayarlamasın.Ben serviste taktırdım 1.5 metre kala başlıyor ötmeye,duruyorum aşağıya iniyorum aracın yarısı daha yolun ortasında,hadi bir daha bir tahmini yanaş.Gerçi artık ezberledim ama yanıltıcı oluyor.Alarm mesafesini 30 cm olarak ayarlanırsa çok rahat edersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: novinovi

    Eğer taktırırsan takan ustaya söyle alarm mesafesini uzun ayarlamasın.Ben serviste taktırdım 1.5 metre kala başlıyor ötmeye,duruyorum aşağıya iniyorum aracın yarısı daha yolun ortasında,hadi bir daha bir tahmini yanaş.Gerçi artık ezberledim ama yanıltıcı oluyor.Alarm mesafesini 30 cm olarak ayarlanırsa çok rahat edersin.

    Aklımın bir köşesinde olacak teşekkür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta yaptırdım. Dıt dıt otuyo sadece . 30 cm kala düz ötmeye başlıyo hoparlörünü de bagaja taktırdım. Görüntü kirliliği de yok. Bi de araç rengiyle ayni renk aldım. 120 tl verdim biraz fazla ama ustanın gönlünü aldigimi düşünüyorum. Ne zaman sorun olursa yapacağını söyledi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.