Şimdi Ara

Park Halindeki i20 Aracıma Çarptılar...:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
346
Cevap
0
Favori
11.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş yerimin önünde park halindeki aracıma çarptılar arkadaşlar...
    Çarpan adamda ne ehliyet var ne zorunlu trafik sigortası var ne kasko var nede para var
    Adamda garibanın teki hemen trafik sigortası yaptırdı bakalım salı günü sigortası kabul ederse aracımı Hyundai Yetkili Servisine çekicez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 20 Haziran 2011; 20:41:04 >

• geçmiş olsun araba yırtılmış resmen durumunda zor adam gariban
  • */-&%$#!\* sanırım kendimi anlatabildim
  • Geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun...
  • Geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
  • Geçmiş olsun.

Toros sürücüsü epey yetenekliymiş, nasıl becermiş onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Geçmiş olsun.

Toros sürücüsü epey yetenekliymiş, nasıl becermiş onu.

Karşıdan araç gelince geri geri gelip yol verecekmiş paniğe kapılmış yanlışlıkla gazı köklemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 17 Haziran 2011; 19:30:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç sordunuz mu kocaman yolda bu pozisyonu nasıl yakaladınız diye
  • nasıl yaptı bunu allah aşkına,çok geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun, adam o şekilde çarpmayı nasıl başarmış ? Bu arada sizin kaskonuz var mı ?
  • geçmiş olsun..
  • nasılsa arabası toros dikatsizce öküzce kullanıyorlar. Urfa da da bolca var bu tür canlıdan.
  • geçmiş olsun dostum, aracı satsa zaten anca öder
  • ulan güler misin ağlar mısın.. ne adamlar var koskoca arabayı görmemiş mi kırmızı bide.. geçmiş olsun kardeş
  • çok geçmiş olsun dostum. Canınızı sıkmayın. 3 günlük dünya insanlar nelerini kaybediyor alt tarafı bir çamurluk. Yenisi ve orjinaliyle değiştirdiler mi eskisinden dah aşahane olur. En büyük kazanız bu olsun Allah başka kaza zarar ziyan vermesin dostum.

Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun bence polis çağırıp adamın arabasını kapattırsaydınız. öküz gibi çarpıp da gariban ayağına yatacağına zorunlu trafik sigortası olmayan aracıyla trafiğe çıkmasın.

o şerefsiz yüzünden sizin aracınızın en az 1000 lira değeri düştü ve bikaç hafta arabasız kalıp mağdur olacaksınız.

bir söz vardır "insanlara acıma, acınacak duruma düşersin" diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 17 Haziran 2011; 19:46:02 >
  • geçmiş olsun kardeş.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Ben olsam ehliyetide yoksa direk polisi arardım. Allah korusun bir gün birine çarparsa o zaman daha kötü olur.
  • yani hyundaiciler bana şimdi kızıcak ama araba resmen yırtılmış yahu,toros 2010 model bir arabayı nasıl bu hale sokar üstelik torosta hiçbir şey yok.Bu arada geçmiş olsun yalnız ben olsam direk polise teslim ederdim adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 17 Haziran 2011; 19:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

yani hyundaiciler bana şimdi kızıcak ama araba resmen yırtılmış yahu,toros 2010 model bir arabayı nasıl bu hale sokar.Bu arada geçmiş olsun yalnız ben olsam direk polise teslim ederdim adamı.

Durum hyundai ile alakalı değil. Toros bildiğin metal yığını bir araba. Arka tamponu bile metalden yapılmış. Bu yüzden markayı eleştirmemek gerekir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.