Şimdi Ara

Park halindeki aracıma çarptılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece 00:30 da hyundali panelvan model bir araç hızla gelip mercedes'e çarpıyor,arac 1.5 metre sürüklendikten sonra benim aracıma çarpıyor ve dobloyuda 1 metre kadar yerinden oynatıyor.Hyundai panelvan kaçıyor ama komşum plakayı almış sağolsun.

Polis artık bu tür olaylara rapor tutmuyormuş.Rapor kendim hazırladım yarın servis yolu göründü.İnsanlarda gerçekten vicdan kalmamış.

Kaskodaki işleyiş nasıl olacak hiç bilgim yok kaskomun bozulma ihtimali var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıghtman -- 26 Aralık 2022; 14:59:25 >

• Sizin araç doblo galiba anladığım kadarıyla.Çamurluk değişecek galiba.
    Bu arada geçmiş olsun.
    Kaza raporunu nasıl hazırladınız?
    Konu hakkında bilgim yok ama galiba sizin kasko çizilebilir.
    O değilde çarpıp kaçınca polis neden rapor tutmuyormuş ki?
    İki araç var kazaya karışan.Zaten park halinde çarpmış.Sizin kaskoya bir şey olmaz karşı tarafın trafik sigortasından karşılanır ama raporu iyi hazırladığınıza emin olun.
    Bu arada işlemlerin böyle yürüdüğünden emin misiniz?
  • geçmiş olsu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim araç doblo,sabah karakola gittigimizde mevzuatın bu şekilde olduğunu ilgili kanun maddesini memur bize gösterdi.

Kosko firmamda durumu teyit etti,raporu polis memuru komşumun yardımı ile a4 kağıda olayın oluş şeklini görgü şahidinin adını telefon numarasını belirtir şekilde hazırladık.

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıghtman -- 23 Mart 2014; 21:46:52 >
  • Hocam bu fotoğrafları sakın kaybetmeyin satarken çok lazım olucaktır ve büyük bir ihtimal sağ çamurluk değişcektir
  • Geçmiş Olsun! Polis çarpıp kaçan şahsı yakalamak için hiçbir işlem yapmıyor mu? Yaptığı yanına kar kalmaz heralde...
    Bu arada gelişmeler hakkında buradan bilgi verirseniz, sayenizde bizlerde başımıza gelmeden prosedürü öğrenmiş oluruz.
  • Gecmis olsun Mesafeler biraz abarti olmus galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 23 Mart 2014; 22:43:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu nedir ya sürekli park halindeki araçlara çarpıp kaçıyorlar. süründürün hocam peşini bırakmayın. dikkatimi çeken olay 2.5 metre sürüklenen mercedesde baya az bir hasar var sürüklenme mesafesine bakarsak.
  • Bizede aynı boyle bir olay olmuştu komşu almıştı plakayı.
    Karakola gittik bisey yapamayız dediler.

Daha sonra bir tanışla gittik karakola cay seker falan aldık sonra verdik plakayı, adamın adresi aldık bulduk adami yaptırttik arabayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs_KuRTuLuS -- 23 Mart 2014; 23:01:40 >
  • Boyle dengesizler cok gecenlerde forumdan bir arkadasin golf 7 sini dagitmislardi park halindeyken yazik gunah verin 3 5 neyse otoparkta dursun arac kafaniz rahat olur hic yoktan
  • Polislerin müdahale etmemesi çok saçma birisi hem vuruyor hem kaçıyor avrupada kaçan için adli işlem yapılıyor gerekirse ehliyetine bile el konuluyor ve en az 500€ para cezasına çarptırılıyor. Geçmiş olsun.

• Bu tür çarpıp kaçma olaylarında kamu davası açılması taraftarıyım. Direkt mala zarar verme suçundan işlem yapılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Çamurluk değişecek galiba.

+ olarak çamurluk davlumbazı da değişecek. Büyük geçmiş olsun. Resimleri mutlaka iyi saklayın.
  • Geçmiş olsun yapanı bulup...

• Burası türkiye.... geçmiş olsun mal canın yongası insan üzülür ister istemez bu ülkede yeni arabaya binmek çile hurda bir jip olacak kimse dokunmaz bile
  • Teşekkürler arkadaşlar aracı servise bıraktım kasko üzerinden işlem yapılacak.

Servisin verdigi bilgi kaskonun delinecegi yönünde.Sonradan hasar tutarını karşı taraftan tazmin ederse benim bir sonraki poliçemden düşebilirmiş ama bu konu net değil.Dosya açıldıktan sonra allianz ile konuşup durumu netleştireceğim.Çarpan aracın dosyası kabarık,birden fazla haciz görünüyor üzerinde

İlave olarak mahkemeye başvurmayı düşünmüyorum.Birde orada haksız çıkmayalım.
  • Maddi hasarlı çarpıp kaçmalara polis bakmıyor doğru. İş yerinden bir arkadaşın arabasına otobüs boydan boya sürtüp geçmiş 2 kapı değişti arkadaş mahkemeye verdi bilirkişi aracı inceleyip rapor tuttu nisan ayı içinde mahkemesi yapılacak. Aslında bu tip durumlarda nedense kasko firmaları ilgilenmiyor halbuki zararlarını karşı taraftan tazmin edebilirler.
  • Hadi diyelim plakayı alamazdınız adam kaçtı gitti etrafta kamerada yoksa yanına kar kalacak öylemi?
  • Anladığım kadarı ile bazı kasko firmaları işin adli tarafını araç sahibine bırakıyor ki yanlış bir uygulama.

Bu arada servis çamurluğun değişeceğini söyledi kapı ucunda ise işlem olacak.Araç hafiften sola çekiyor yüksek hızlarda.Toplam 2000 tl yi geçmez dedi.

Yani Türkçe meali kucağa oturdun bir defa diyor.

@makturk42

Aynen,herhangi bir ispatın yok ise sarı çizmeli memmet ağa,benim şahidim olduğu halde hiç umudum yok.

@UsainBolt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıghtman -- 24 Mart 2014; 13:36:40 >
  • Vicdansızlar iyiki plakayı almış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.