Şimdi Ara

Parfümden Anlayanlar Bir Bakabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tanıdığım hediye olarak bir parfüm almış, ben de hiç parfüm falan kullanmam iyi bir şey mi onuda bilmiyorum.(dandik bir şey alacağını zannetmiyorum) Hugo boss bottled night yazıyor üstünde. Ama parfümü sıkamıyorum yani basınca hiç gelmiyor. Kapağanı açmayı denedim ama bir türlü açamadım. Şimdi ben buna ne yapabilirim çöpe mi gitti 200 ml parfüm ?

• Resim yolla bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedenini anlamadım ama resimler ;

• 20 kağıt veririm kargo benden. Zaten onun fabrika hatası varki sıkamıyorsun. Ben sağından solundan delip profesyonel bir işlemin ardından kullanılabilir hale getireceğim.
  • 50 vereyim
  • Satmıyorum beyler en olmadı kırarım oda spreyinin içine falan boşaltırım.
  • 55 veririm son
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satmıyorum lan. Kargo falan fişman uğraşamam kapıma gelip alırsanız olur 20 tl' ye veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 23 Ağustos 2013; 18:19:37 >
  • garantisi felan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

garantisi felan yok mu?

Parfümlerde garanti mi oluyor Oluyorsa da kutusundan sadece o şişe çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neemis

Satmıyorum lan. Kargo falan fişman uğraşamam kapıma gelip alırsanız olur 20 tl' ye veririm.

Adres pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

quote:

Orijinalden alıntı: neemis

Satmıyorum lan. Kargo falan fişman uğraşamam kapıma gelip alırsanız olur 20 tl' ye veririm.

Adres pm

Böbrek.avi
  • Hugo Boss gibi bir parfümde öyle bir sorun olması şaşırttı beni açıkçası.Parfümün fiyatı 120 tl diye biliyorum.
  • hugo boss un boss u olsaydı alırdım bi parfümcüye filan götür
  • Yav şimdi üzüntüm 2 ye katlandı. Nette bulabilecem mi diye bir bakıyım dedim 50 ml olanı 100 lira birde bendeki 200 ml.
    http://www.trendyol.com/Hugo-Boss-Hugo-Boss-Bottled-Night-Erkek-Edt-50-mL-737052352084/UrunDetay/16989/3408892
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.