Şimdi Ara

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA ..... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
97.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Always0007

Hergün yıkanınca parfüm mü kokuyo insan

sanırım sen parfumu kirliliği örten bir araç olarak görüyosun

quote:

Orjinalden alıntı: ChoppermaniA

hergün yıkan yeter dünyanın parası parfümler

parfümün avrupada ilk çıkış sebebi bu bahsi geçen konudur...

neyse en beğendiğim parfüm amedeus adında bir parfümdü..diğerleri sonra geliyor benim için...

bayan tercihi olarak sexy 216 harika çekiciydi...ayrıldığım kız kullanıyordu

• Kesinlikle zevk alarak kullandığım BVLGARI AQUA ...
  • bvulgari aqua nasıl bişi ?? hafif bi parfümmü ?? ben genelde GIO ve armani mania gibi hafif kokuları seviyorum...
  • fahreneit
  • Parfümsüz asla

ErupTıon ve Adidas kullanıyom
  • okadar okudum benım benım parfüm yok eyer orginalınden fazla katılmış bulursanız süper bişey
    ultramarın
  • fahreneit ve BRUTO nasıl bişey deneyen oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 23 Ekim 2006; 11:37:33 >
  • alerjik astımı tetiklemiyecek bir parfüm bilen var yahu.???
  • 1. Dolce&Gabbana Pour Homme
    2. Tommy Hilfiger Tommy
    3. Calvin Klein One
  • Ne rochası kardesim yaww, ben varya Burberry Clesscic Men sayesinde kac kız ile tanıstım unuttum valla, çok fenaa etkiliyici kokusu var!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

bvulgari aqua nasıl bişi ?? hafif bi parfümmü ?? ben genelde GIO ve armani mania gibi hafif kokuları seviyorum...

efet hafif tarzı 212 MEN i andırıo
    Tavsiye ediyorum,pişman olmayacagıın da garantisini veriyorum
  • armani mania (ermeni manyağı) kullananlar +1, hem herkeste yok hem güzel bir parfüm

quote:

bassguitarx
    Teğmen

23 Ekim 2006; 12:12:14

--------------------------------------------------------------------------------

alerjik astımı tetiklemiyecek bir parfüm bilen var yahu.???

neye karşı alerjin var kimyasal bir şeye mi yada bitkisel bir şeye mi? eğer tam olarak neye karşı alerjin olduğunu biliyorsan aldığın parfümün içeriğine bakıp alabilirsin. hani olurda esans içeriğindeki bir şeye alerjin varsa tek yol denemen tabii ki çok çok çok dikkatli olmalısın.

quote:

zeus1907
    Yüzbaşı

23 Ekim 2006; 11:36:20

--------------------------------------------------------------------------------

fahreneit ve BRUTO nasıl bişey deneyen oldumu

fahrenheit'ın ilk çıkanını dyorsan bildiğin salatalık kokusu ama yaz için uygundur. bruto yanlış hatırlamıyorsam bir kaç çeşidi olan bir kokuydu.

quote:

hypatia
    Er

22 Ekim 2006; 18:08:15

bu parfüm olayı şey gibi oldu,
    frnasayı boykot boykot diye bir kesim kendini yırtıyor.
    bir kesim de hadi len diyor
    armani, givenchy, dior hep fransız.ve bunların hiç biri frnasada üretilmiyor çünkü fransada parfüm imalatı yasak doğaya zararlı çünkü.türkiyede değil.dior mesela türkiyede üretiliyor arkadaşım çalışıyor hatta.varillere doldurulup fransaya gönderiliyormuş.orda şişelenip etiket yapıştırılıyor.burda 10 liraya mal edip size geri 100 e satıyolar.
    nasıl ama?

Fransayı boykot zor, çünkü dış ticarette bizim 4. büyük ortağımız fransa ama fransanın dış ticaret yaptığı ülkeler arasındaki bizim payımız %5. boykot yerine daha mantıklı şeyler yapılabilir mesela Türkiyede iş yapan fransız kökenli-ortaklı şirketler buradaki kazançlarının %1-5-10'unu tüm avrupada yapılacak Türk tezlerini anlatacak sempozyumlar, tanıtımlar, broşürler vs. için ayırabilirler bunun için baskı yapmak hem daha kalıcı sonuç verir hemde bindiğimiz dalı kesmemiş oluruz bence.

dior Türkiyede mi üretiliyor bilmem ama bizim ıspartada üretilen güllerin yağını 40-50$'a satıp esans halinde geri alırken 100-250€'ya geri aldığımızı çok iyi biliyorum.

Fransada parfüm imalatı yasak değil ama işçilik pahalı. mesela biz esansları Fransadan alıyoruz (coty-adidas grubu için de esans üretiyorlar) parfümün içinde seyreltilmeden doğaya atılması durumunda zarar verecek olan madde zaten esanstır. 1932 yılından bu yana faaliyette olan bir firma. ayrıca önemli olan artık nerede üretildiği değil, yıllarca amerikan malı diye kayseri levi's'leri giymedik mi sanki?

• Rochas
  • 100lük bi parfüm ne kadar süre gider
  • 3-4 fıs ile sana 2-3 ay dayanır...

edit: günde 2-3 fıss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 24 Ekim 2006; 21:19:53 >
  • bende şuan jean paul orjinal var o bitince bi GIO ve Burberry Clesscic Men alırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

3-4 fıs ile sana 2-3 ay dayanır...

edit: günde 2-3 fıss

inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Arkadaşlar, parfüm alacam marka önerileriniz neler, siz neleri kullanıyorsunuz merak ettim.

Bu yeni reklamı çıkan STR8 hakkında bir bilginiz varmı? Reklam çk hoşuma gittide parfüm nasıl acaba

Hadi kalın sağlıcakla
    STR8 gerçekten güzeldir
  • Mike Ego
    Kenzo
    ve
    Caldion

Özellikle mike ego kullanmadıysan öneririm güzel aromalı bir kokusu var.
  • ısseymıyoke
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.