Şimdi Ara

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA ..... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
97.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende pek cok koku var ama sana sunu soylemeliyim her koku her insanda aynı durmaz sana yakısan parfumu bulmalısın.bunun içinde yuzsuz yuzsuz bir parfumeriye gidip parfumleri deniyip almadan cıkıp baska yerden ısmarlayabilirsin.
  • Arkadaşlar bir kaç yerde lafı geçmiş , siz siz olun mümkün olduğunca orjinal parfüm kullanmaya çalışın. Biliyorum pahalılar ama ucuz olanlar arasında da gayet güzel kokular var ve açık parfümler gibi hepsi alkol kokmuyor + kalıcılığı daha fazla oluyor.

3-4 senedir bende açık parfüm kullanıyordum. Yazın boynumda felaket bir alerji başladı ve acıdan vs denize giremiyordum o derece. Artık orjinal kullanmaya çalışıyorum inanın çok daha sağlıklı.

Şu anda Puma kullanıyorum (hangi çeşidi tam bilmiyorum küçük mavi şişede) ve 30ytl e aldım tavsiye ederim 100-150 ytl lik çoğu kokudan daha güzel

L'eau par Kenzo
    Tommy
    Emporio Armani
    Quasar Adventure
    Diesel Plus Masculine Bunlarıda tavsiye ederim çok hoş kokular.

• Avon- Bluerush
  • gucci - envy
  • dah ayeni rochas aldım

çok kullanan varmış ya yanına birde armani mani a alacam herhalde oda çok iyimiş

vede gerçekten gidip deneyip almak lazım kokuyu
  • armani mania çok iyi ben kullanıyorum aylardır.. GIO zaten apayrı.. gerisi teferruat...
  • 212 men harika bir parfüm arkadaşlar
    tavsiye üzerine aldım,mükemmel bir kokusu var
    free shop'tan 40 dolara getirttim
    Orj.gibisi yok vallaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

FHM 2004 YILIN PARFUMU ODULU..

Roberto CAVALLI Men.. Tabii bulabilirsen!

Kiminle Dans Ediyorsun Dostum Sen Nasıl Bulunmaz..

Buyrun...

www.kaganparfumeri.com/member/urunDetay.php?urunid=1413&katid=1&akt=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 2 Aralık 2006; 9:38:37 >

• yllar önce sevgilim sibel bana chentage die bi parfüm almişti kokusu halen aklimmmmdaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Buyrun...

zuhahahahah zuhahahah bende pahalı bişe sandım bulunmuyo felan diince bugün günündesin dostum sen dansına bayıldık

• quote:

Orjinalden alıntı: pckolojik

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Buyrun...

zuhahahahah zuhahahah bende pahalı bişe sandım bulunmuyo felan diince bugün günündesin dostum sen dansına bayıldık

Eyvallah Kardeş Dansa Devaaam...

• Gördüğüm kadarıyla bu işten gerçekten anlayanlar mevcut forumda. Parfüm markalarının yanında yazan "EDT" nedir? Ne işe yarar arkadaşlar? Bir de, parfümün taklit olmadığını nerden anlayabilirim? Bir süre kullandıktan sonra anlaşılıyor tabi ama iş işten geçmiş oluyor. Bir de bakıyorum ki 1-2 saat sonra kokudan eser kalmamış. Haaa diyorum, yine kazığı yemişim galiba:) Geçenlerde aldığım fahrenheit öyleydi. Ambalaj muhteşem, şişe desen aynısı ama işte...
  • lacoste - rochas
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyar_jr

Gördüğüm kadarıyla bu işten gerçekten anlayanlar mevcut forumda. Parfüm markalarının yanında yazan "EDT" nedir? Ne işe yarar arkadaşlar? Bir de, parfümün taklit olmadığını nerden anlayabilirim? Bir süre kullandıktan sonra anlaşılıyor tabi ama iş işten geçmiş oluyor. Bir de bakıyorum ki 1-2 saat sonra kokudan eser kalmamış. Haaa diyorum, yine kazığı yemişim galiba:) Geçenlerde aldığım fahrenheit öyleydi. Ambalaj muhteşem, şişe desen aynısı ama işte...

Kardeş Eğer Kullandığın Bir Parfüm İse Hemen Anlarsın Kokusundan Ve Kalıcılığından Diğer Türlü Sağlam Bir Siteden Alabilirsin Mesela

www.derinmor.com
    www.ykm.com.tr
    www.hepsibenimolsun.com
    www.parfumal.com

Parfümlerin Üstünde Yazan EDT , EDP , EDC Şu Anlamlara Gelmektedir..!

Parfümler 4 Ana Kategoriye Ayrılır:

* Parfume: Gerçek Parfümdür İçindeki Parfüm Miktarı %40'tır. Elbiseye Sürüldüğünde Leke Bırakabilir .

* Eau De Parfume: İçindeki Parfüm Miktarı %15'tir.Eau De Toilette'ye Göre Çok Daha Kalıcıdır.

* Eau De Toilette: İçindeki Parfüm Miktarı %4'tür. 2-2.5 Saat Kalıcı Etkisi Vardır.

* Eau De Cologne: İçindeki Parfüm Miktarı %1'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 3 Aralık 2006; 14:48:13 >

• doğru. işte kardeşim çok güzel bi konuya değinmiş. bu parfümlerin kalıcı olmaması sorun. fazla sıksan, "parfüm şişesine mi düştün kardeşim", az sıksan 2 saat sonra birşey kalmıyor. diğer arkadaşın dediği gibi EDP olsun istiyorum ama miyakenin edp si women:) hem başka marka olsa,bi sürü para versem kalıcı olsun diye edp alsam, yanılırmıyım ki?
  • STR 8 kullanıyorum çok güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyar_jr

doğru. işte kardeşim çok güzel bi konuya değinmiş. bu parfümlerin kalıcı olmaması sorun. fazla sıksan, "parfüm şişesine mi düştün kardeşim", az sıksan 2 saat sonra birşey kalmıyor. diğer arkadaşın dediği gibi EDP olsun istiyorum ama miyakenin edp si women:) hem başka marka olsa,bi sürü para versem kalıcı olsun diye edp alsam, yanılırmıyım ki?

Kardeş Bende EDP Kullanıyorum EDT'lerden Hayır Yok.

Erkek İçin Bulabildiğim EDP Parfümler;

*https://www.derinmor.com/kozmetikdetay.asp?k=197&u=AT-CE6068069

*https://www.derinmor.com/kozmetikdetay.asp?k=197&u=BEN-52045

*https://www.derinmor.com/kozmetikdetay.asp?k=197&u=A-8600050

• Şuanda HUGO BOSS - SOUL kullanıyorum. Hoş parfüm önerebilirim.
    Ayrıca ARMANI MANIA ya kesinlikle bi bak hasta olacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: M_U_S_T_A_F_A

quote:

Orjinalden alıntı: tehlike

uzun bir süredir GIO kullanıyorum... çok memnunum

Valla bende gio kullanıyor(du)mm uzun zamandır...güzel koktuğu için sevgilim el koydu parfümüme...
    Kokusu biraz ağır. bu yüzden çok sıkmayacan...
    Bide gidip bir sürü para verme... Git açık parfüm al... Şöyle sağlam yerlerden... 50 cc 10 ytl :) (yolda satanlardan alma sakın... %99,9 u traş kolonyası onların :) )...

Ben bir kaç kere açık parfüm aldım ama bana sallama bişeyler verdiler hep o anda güzel kokuyor mesela sonra eve geldim sanki üstüme şeftali sürmüş gibi oldum.

Orjinallere çok yakın olan ya da kaliteli açık parfüm satan yer bulmam lazım Eskişerhir'deyimde nerelerde var biline varmı?

Bu arada amma parfüm kullanan varmış yaw DÜkkan gibi oldu burası.

Ben topic kayboldu sandım bugün bi girdim bi baktım tekrar ortaya çıkmış. İlginiz için teşekkürler.

esk merkez iste veya herhangibir yerindeysen bulamssin bana gore cünkü açık parfüm satan yer yok burda kardeşimle gezerken görmedik parfüm kullanmam anca çok pis aşık oldummu kafa dagıtmak icin(eroin gibi bişi ben şapka tak gez genç ama yanlız adam-cocuk-ayı-öküz-buza ol eahaeha esk de pek yok açık parfüm en azından güzel deil

• quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

dah ayeni rochas aldım

çok kullanan varmış ya yanına birde armani mani a alacam herhalde oda çok iyimiş

vede gerçekten gidip deneyip almak lazım kokuyu

Rochas kadar ağır bi koku gormedim ben ya...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.