arklar townda parayla np satan bi npc var (ismini unuttum) bende 900m para var paramla ondan sürekli 500 np satın alsam 200k np yapabilir miyim yoksa bi alma sınırı mı var?
np 0 olmadan np alamazsın
npin 600den fazlaysa alamıosun ama degisik bi yontemle alıolar
NATİONAL POİNT TRANSFER
np bitince alabiliyorsu nsadece 1 kere alabiliyorsun...
quote:
Orjinalden alıntı: The_Rasmus
arklar townda parayla np satan bi npc var (ismini unuttum) bende 900m para var paramla ondan sürekli 500 np satın alsam 200k np yapabilir miyim yoksa bi alma sınırı mı var?
knight clerk dimi npc adı onla eğer cz de andreamda np 0 kalırsa ya 100 yada 500 alabilirsin andreama tekrar girebilmek için sadece bi kere alınır
bende 5milyar var o zaman ben kolluğu tek başıma grade1 yapardım
np 0 (sıfır) landığı sürece istediğin kadar alırsın
ardream a başlicaksan 100 np n varsa git onları bitir hem alıştırma olur... sonra da 500 np al 400 np kar dasın...
Söylediğin gibi olsaydı kimse np kasmazdı.
kanka np transfri pelerin ay-tının orda oluyor orda bir adam kesersen 50 geliyor ama ölürsen 25 gidiyor karşıkine 50 geliyor 25np kaynıyor bi o seni kesiyor bi sen onu öyle öyle
oluryor np transveri
np transfer yapma banlanma ihtimali yüksek
quote:
Orjinalden alıntı: 31akahoshi31
kanka np transfri pelerin ay-tının orda oluyor orda bir adam kesersen 50 geliyor ama ölürsen 25 gidiyor karşıkine 50 geliyor 25np kaynıyor bi o seni kesiyor bi sen onu öyle öyle
oluryor np transveri
artık olmuyo o galiba
600 den fazlaysa alamazsın
quote:
Sen Bu Oyunu Kaç Yıldır Oynuyon
quote:
Orjinalden alıntı: DeLüRüK
quote:
Söylediğin gibi olsaydı kimse np kasmazdı.
np kasmak değilde o pk zevkini almak önemli bence
National Point'in sıfır (0) olduğu sürece alabilirsin.Yanılmıyorsam 1m.Ancak DeLüRüK'ünde dediği gibi öyle olsaydı kimse NP kasmazdı.Tüm oyuncular NPC'den coins ile NP alırdı.
National Point arttırmak için bir başka yöntem ise oyuncular arası tabirle NP transfer.Ancak artık oyundan ceza alma riski vardır.Kesinlikle önermem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme