Şimdi Ara

Paraşütle asker indirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paraşütle asker indirmek bana çok saçma geliyor. Sonuçta bir uçakta en fazla kaç kişi atlar ki paraşütle Max 30-40 tane bunun bi etkisinin olması için 50-60 tane uçak lazım ki bence değmez buna. Kaldı ki parasutcu askerler açık hedef halinde iniyorlar. Bunun mantığını bilen varsa açıklayabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kapsülün içine koyup atsınlar diyorsun yani.
  • Hayır öyle demeye çalışmıyorum ne biliyim helicopterle transfer etsinler veya karadan yurusunler arabalarla ilerlesinler

• yükseklik korkusu olanlarıda atiyorlarmi

• Alın bunu burdan

• Almanlarin ikinci dunya savasinda bu yontemle hollandadaki kopru baslarini stratejik mevkileri nasil isgal ettigini arastirmani tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30-40 çok daha fazla sayıda atlayıbilir. Haklısınız çok araç gerektirir.

Ayrıc her yere paraşütle asker indirilmez destek ön temizlik ele geçirilmesi gereken önemli yerlere vs atarlar. Yanlış bilmiyorsam havada fazla uzun süre hedef olmamak için 250m den atlıyorlar buda inişin çok zorluyor yaklaşık 1 dk sürer 1dk ya pekçok şey sığdırmak gerekir. İyi eğitim gerektirir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bf2 paraşütle nasıl atlıyoruz
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressione

30-40 çok daha fazla sayıda atlayıbilir. Haklısınız çok araç gerektirir.

Ayrıc her yere paraşütle asker indirilmez destek ön temizlik ele geçirilmesi gereken önemli yerlere vs atarlar. Yanlış bilmiyorsam havada fazla uzun süre hedef olmamak için 250m den atlıyorlar buda inişin çok zorluyor yaklaşık 1 dk sürer 1dk ya pekçok şey sığdırmak gerekir. İyi eğitim gerektirir

Valla benim filmlerde gördüğümde 30-40 bile değildi. Ne biliyim düşünunce mantıksız geliyo uçağın vurulması falan da var ayrıca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

quote:

Orijinalden alıntı: ressione

30-40 çok daha fazla sayıda atlayıbilir. Haklısınız çok araç gerektirir.

Valla benim filmlerde gördüğümde 30-40 bile değildi. Ne biliyim düşünunce mantıksız geliyo uçağın vurulması falan da var ayrıca

Havada üstünlüğünüz olmadan bu işe kalkışmak intihar gibi zaten ama şuan eskiyle yeni bir değil.

2.Dünya savaşında roketler füzeler yoktu. Sadece uçaksavar vardı Şimdi gereksiz gibi ama havasal üstünlük kurarsanız lazım olucaktır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.