Şimdi Ara

parasız hayat yaşanmıyor :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ögrenciyim airsoft sevdasına düştüm silah aldım. 2 aydır toplayamadım maddi durumumu iş aradım iş veren yok ailemin silahtan haberi yok satıyorum tekrardan :( bugun kredi kartım yuzunden ihtarname gitmiş eve babam dediki yarın kredi kartı numaranı ver ben kapatıcam borcun ne kadar dedi. 100-150 tldir fazla harcamadım dedim. bilmiyorki 510tl borcum var tabiki kapatır borcumu fakat ben yüklenmek istemiyorum. ne yapabilirim bilmiyorum. hamallık dahi yapmaya razıyım ama iş yok ve perşembe günü hataya dügüne gitmem lazım ne yapıcam bilmiyorum.

edit= kredi kartı numaramı babama versem benim tam borcumu görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leviossa -- 25 Mayıs 2015; 22:34:06 >

• turbo diye geldim, yanıldım, çıkıyorum
  • Öğrenci adamda kredi kartının işi ne cebindeki parayı bilmedikten sonra?İnşaata gir çalış boş boş konu açacağına. =)
  • K E N kullanıcısına yanıt
    iş yok diye boşa mı yazdım cebimdeki para az geldigi için var o kredi kartı
  • Lokantalara vs. başvur.

Elbet bi esnaf yardımcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • depolarda çalış iyi para alırsın.
  • İşin yoksa cebinde para yoksa ne işin olur kredi kartı ile?Kullanma. =)
  • Hocam git ne olursa olsun gocunmadan saçma sapan yasadıcı olmadan kendine bir iş bul az deme çok deme aldıklarına sahip ol ve hayata sıkı sıkı bağlan
  • babam biraz para yolladı destek için teşekkür ederim memlekete gidince çalışmaya başlıyacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.