Şimdi Ara

parası için tıp yazma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

konuda birisi savunmuş maddi güvence yeterli işi sevmek zorunda değil diye

katılıyor musunuz

Orijinalden alıntı: RuhumFakir

o savunan arkadaş baya saçmalamış sanki tıp diş okumayanlar taş kaynatıp yiyor fakirlikten. gönlün neyden yanaysa onu seç neyi seveceğini düşünüyorsan.
    https://forum.donanimhaber.com/forumdaki-tip-takintisi--134303259#134304330

mesela şu yorum gibi
    Doktorun tus için de çalıştığını var sayarsan 8 sene yapar bende hazırlık ile 5 sene olur aradaki 3 sene de ben doktor kadar maaş alırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar ben parası için değilde daha çok prestij için bu bölümlerin sükse yaptığını düşünüyorum ama artık o devir geçti hukuk bölümü de böyle idi şimdi sokakta elini birine çarpsan avukata denk geliyor doktorlukta bu hale gelecek bu gidişle,o yüzden tek önemli olan şey kendimizin ne istediği nasıl çalışmak nasıl yaşamak istediğini düşünerek meslek yönelimini yapmak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeni başlayan doktor maaşından bahsediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Professor Lazzers kullanıcısına yanıt
    Doktor eksigi bitmez

• Allah aşkına tıpı çok sevdiği için yazan kaç kişi var.Parası iyi olmasa gidip niye 6 seneden fazla eziyet çekeyim manyak mıyım ben.İnsanlara yardım etmeyi çok seviyorum ondan yazdım diyenler kadar boş yapanlar yok.Sanki hayrına tutuyor gece nöbetlerini hayrına giriyor ameliyata madem çok insanlara yardım etmeyi seviyor gitsin hayır kurumlarında gönüllü çalışsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Obrakadabra

Allah aşkına tıpı çok sevdiği için yazan kaç kişi var.Parası iyi olmasa gidip niye 6 seneden fazla eziyet çekeyim manyak mıyım ben.İnsanlara yardım etmeyi çok seviyorum ondan yazdım diyenler kadar boş yapanlar yok.Sanki hayrına tutuyor gece nöbetlerini hayrına giriyor ameliyata madem çok insanlara yardım etmeyi seviyor gitsin hayır kurumlarında gönüllü çalışsın.
    ne biliyon ki severek okumadığını herkesin lanet ederek çalıştığını

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• bugünü düşünme 10 yıl sonra bu açık kalmayacak
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.