Şimdi Ara

Paranoyaklaştım :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim asiri derecede bocek ve surungen fobim var. Artik oyle bir hal aldi ki, geceleri kendi kafamdan bocek sesleri duyuyorum. Sirf bocek degmesin bana diye, yorganla yatiyorum ve yorgani tulum gibi sariyorum. is cidden cok ilerledi ve insanlarin icinde rezil olmaya basladim. Cook kotu durumdayim :(

• Biz burda ne desek boş en iyisi psikoloğa git
  • Psikolog ne diyebilir ki. zamanla gecer der, bocek senden kucuk der.. aileme soyluyorum onlar bile alay konusu ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Psikolog ne diyebilir ki. zamanla gecer der, bocek senden kucuk der.. aileme soyluyorum onlar bile alay konusu ediyorlar.

Yok kardeşim öle demiyolar sana seni ilk başta dinliyolar sorununun ne olduğunu anlıyolar ve seninle bu olay hakkında konuşuyor ve sna bikaç ilaç yazıyor ama en önemlisi seninde bunun saçma bişi olduğuna inanman
  • Korkularınla yüzleş başka türlü zor
  • Odamda kocaman bi karafatma vardi vurdum olduremedim annemleri cagirdim, bocek dolabimin alt tarafindan kacti. cok kotuyum su an elim ayagim titriyor. :'(
  • Ufaktan ufaktan bende de var o böcek fobisinden. Geçmiş olsun, bence de psikoloğa gitmende fayda var. Yoksa sıyırırsın böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    içime aşırı bi buhran çöktü
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Odamda kocaman bi karafatma vardi vurdum olduremedim annemleri cagirdim, bocek dolabimin alt tarafindan kacti. cok kotuyum su an elim ayagim titriyor. :'(

Akrep veya tarantula falan olsa hadi neyse dicem ama karafatma bu
    tmm karafatma iğrenç bi hayvandır bende odamda görsem huylanırım ama elim ayağımda tirremez sen en iyisi şimdi uyumaya çalış yarın odanı ilaçla böceklerin girdiği yerlere falan ilaç sık hadi ben kaçtım sana iyi geceler tabi uyuyabilirsen
  • Ben bu gece uyuyamam mumkun degil. yarin da asla evde durmam anneanneme giderim kış gelene kadar.
  • Cırcır bocekleri de coştu. altima ettircekler galiba. :'(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.