Şimdi Ara

Paranormal Olaylar (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
0
Favori
34.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arghhh

bir kaç ay oluyor karbasan gördüm hemde bir gün arayla iki kere.ilkinde salonda uyuyordum , tek başıma.ikincide yanımda biri vardı yinede sesimi duyuramadım.kötüydü

tıpta buna uyku felci derler fazla korkmayalım geçici bir durumdur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

quote:

Orjinalden alıntı: arghhh

bir kaç ay oluyor karbasan gördüm hemde bir gün arayla iki kere.ilkinde salonda uyuyordum , tek başıma.ikincide yanımda biri vardı yinede sesimi duyuramadım.kötüydü

tıpta buna uyku felci derler fazla korkmayalım geçici bir durumdur

ares_turk muhtemelen doğrudur ama bu duyduğum sesleri pek açıklamıyor sanırım
  • kara basanların ilkinden birkaç hafta önce bir olay geldi başıma ( onu karabasan olarak saymıyorum ) evde kimse yoktu ve balkon kapısını açık bırakmıştım ,yattığım yerde sızmışım, aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum uykuyla uyanıklık arasında balkon kapısının açık olduğunu düşünürken ve tam uyanacakken birisinin üzerime koştuğunu duydum ( ayak sesleri neredeyse alt kattan duyulacak kadar sertti ) azdaha kalpten gidiyordum.uyandığımda kimse yoktu
  • hort !!!
  • lan bi git hortmuşş o site kapandı bee
  • sadece resimli olarak anlayabiliyorsan doğrudur kapanmıştır o site.ama okumak isteyenler için yazılarda var topic te
  • Hemen Paylaş!
    Hemen Paylaş!

Hemen Paylaş, üzerine kurulmuş olduğu "paylaşım" temellerini değiştirmeyerek yeniden yapılanma sürecine girmiştir. Şu anda planları üzerinde çalışmalar yapılmakta olan yeni Hemen Paylaş, sizlere daha çok özelliği daha hızlı sunacaktır. Ayrıca telif haklarını korumaya ağırlık verecek olan Hemen Paylaş, bu konuda yetkili kurumlar ile ortak çalışmalar içerisinde olacaktır.

hemenpaylas.com, 20 Ekim 2006 tarihinde geçici olarak kapatılmıştır. Şu ana kadar yüklenen tüm dosyalar, sistem değişeceği ve daha dinamik bir altyapıya geçiş yapılacağı için silinecektir. Yeniden yapılanma süreci içerisinde siteye ve hiçbir dosyaya erişim olmayacaktır.

Saygılarımızla,

Hemen Paylaş! Ekibi

abi bole bişe dio ben nie indiremiorum yaa

• buldukça yeni fotoğraflar ekleyeceğim şimdilik yazılarla idare edin
  •  Paranormal Olaylar

Paranormal Olaylar

Paranormal Olaylar

Paranormal Olaylar

Paranormal Olaylar

Paranormal Olaylar

•  Paranormal Olaylar

Paranormal Olaylar

Paranormal Olaylar

Paranormal Olaylar

Paranormal Olaylar

• quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

1 ve 3 ü daha önce izlemiştim. 1 sahte bence , iki ayrı kamera açıları inandırıcı değil. 2 gercek olabilir .... mi acaba ( o kadar çok sahte vidyo varki) ama ürpertici . Orada bişiy var arkası dönük duruyor önce sonra birden gözlerini çeviriyor ve gözleri parlıyor . Korkutucu. 3 te ilginç. yorum yok.
    Zaten evde yalnızım gece gece

•  Paranormal Olaylar

Paranormal Olaylar

Paranormal Olaylar

• Fake çoğu, çoğundada ışık ve gölge ile alakalı görüntüler olmuştur. Yani gözün görmediğini fotoğraf makinası nasıl yakalasın yaf.
  • Abi şu ara sinirlerim bozuk.Uyurken falan hep sıçrayarak uyanıyorum...

İzlemesem mi acaba..

Ne yalan söyliyeyim , tırsıyorum..
  • Fake olmadıklarını idda edemem.Ancak şunu bilmek lazım bu işlerle uğraşanların hepsi aklı bir karış havada , aptal veya art niyetli değil.Ciddi ciddi bu olayları araştıran bilim adamları var.Birkısmıda bu olayların , fotoğraf ve videoların sahte olduğunu kanıtlamak için ömrünü adamış insanlar.Bir bazılarının sahte olduğu ortaya çıktı ve çıkmakta.geri kalanlara ise açıklama getirilemiyor.makina-göz olayına gelince...göz saniyede 22-40 kare arası görüntü işliyor makina ise fotoğrafı saniyenin 10 da birinde çekiyor ( rakamlar tam doğru olmayabilir ama ne demek istediğim anlaşılmıştır herhalde )
  • bi keresinde ranzanın ikinci katında yatıyorum ve geçen seneye kadar yattığım yerin biraz yukarısında tablo vardır. bi gece uyuyorum gecenin yarısında elime sert bişey battı ve acıyla uynadım.uyandığımda şok oldum.çünkü elimde duvardaki tablo vardı ve karnımın üzerine koymuş ellerimi de köşelerinden tutmuş uyuyormuşum. ogünden sonraa onu kaldırdım oradan.ilk defa böyle bişey gelmişti başıma.

bu anlattığım anneannemin ninesinin başına gelmiş. tarlada uyuya mı kalmış ne olmuş gece tarladan eve dönücekmiş. yolu ormanın içinden geçiyormuş giderken iki tane atlı asker görmüş üzerinde madalyalar askeri kıyafetler ve silahlılarmış.. nineye buralarda dolaşma demişler ve hızlı bi şekilde oradan gitmişler. çok ilginçtir ama gerçektir

geçmişte böyle olaylar olmuştur ve pozitif bilim bu gibi olaylara akıl sır erdiremediği için orta çağ kafası gibi yalan damgası vurmaktadır.

bize tarih hocası anlatmıştı dershaneye giderken 4-5 sene önce. çanakkale savaşından yıllar sonra hocanın arkadaşı tarafından görülmüş ve teyit edilmiştir. bunları yazarken bile tüylerim diken diken oldu.şehitler ölmez ya bu olayda da yolda giderken ıssız ve ortada kimseler yok. bu olay savaş yıllarında değil günümüzde yakın bir zamanda olmuş. 3 kişiymişler sanırım çanakkale geziceklermiş yolculuğa çıkmışlar derken ilerden bir ER kıyafetli birisinin elinde erzaklarla bi yere gittiğini farketmişler. büyük bir şok ve şaşkınlıkla onun kim olduğunu ve bu şekilde ne yaptığını anlatmışlar ruhu şadolsun kendisi işte bilmem ne cephesine nöbete gittiğini yanında arkadaşlarına erzak götürdüğünü söylemiş ve biraz uzaklaştıktan sonra gözden kaybolmuş.ilk zaman beni şok etmişti çok etkilenmiştim ama bunlar olabilecek şeyler . illa da gördüğümüze inanıcaz diye bişey yok materyalist olmadığımıza ve Allah a inandığımıza göre bu tarz olaylar da olasıdır.

• kıbrıs çıkarması ile ilgili bir olay var.Gazetede çıkmıştı.bir pilotun anılarındandır.

pilotlar kıbrıs çıkarması için havalanacakken bunun uçağını yanına bir ihtiyar geliyor.Uçağa dayalı merdivene çıkıp " bende binebilirmiyim? " diye soruyor.Pilot " amca bu uçak tek kişilik iki kişi almaz " dese de ihtiyara dinletemiyor." sığarız sığarız " diyerek biniyor yanına ve gerçektende sığıyorlar tek kişilik jete.Vurması gereken binalar öyle ters ki çembere alınmış sivil türkleri vurmadan görevi yapması imkansız.ihtiyar sanki pilotun tedirginliğini farketmiş gibi " Sen merak etme.Sadece sana söylediğim zaman bırak bombaları " diyor.Ve öyle de oluyor.Çembere alınmış türklerin burnu kanamadan düşman temizleniyor.pilot üsse dönerken ihtiyar kayboluyor.Aylarca kimseye birşey söylemiyor.Ama bir gün dayanamayıp aynı harekata katılan bir arkadaşına açıyor konuyu.Arkadaşı ihtiyar hakkında bir sürü soru sorduktan sonra " Aylardır düşünmekten doğru dürüst uyuyamıyorum. Demek yanlız ben değilmişim.Anlattığına göre benim uçağıma binenle seninkine binen aynı ihtiyar "

• videolar uçmuşş. merak ettim şimdi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.