Şimdi Ara

Paranormal Olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
488
Cevap
0
Favori
34.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir,paranormal olaylar hakkında bilgi ve belge toplamaktayım,bugün elime geçen iki yeni videoyu sizinle paylaşmak istedim.
    İkisi de Cinler Alemiyle ilgili,ilkinde bir ruh çağırma olayı esnasında(halk deyimiyle ruh çağırma desek daha doğru olur sanırım) yaşanan bir olayın videosu dosya real media formatında

İkincisi ise ilk izlediğim anda beni oldukça korkutan bir video.Ghostplace gibi,dünya üzerindeki ruhani varlıkları araştıran toplulukalara üye birisi bir gece saat 1.5 civarı mezarlığa kamerasıyla gidiyor.Son olarak da bağırarak kaçıyor.

edit :
    Üçüncü video ise arabasıyla ormanlık alanda yol alan birinin Yoldan geçen - artık ne desem doğru olur - varlığı görüntülemesi

İlk Video

http://www.hemenpaylas.com/download/712098/Paranormal_-_Man_Thrown_By_Ghost.rm.html

İkinci Video

http://www.hemenpaylas.com/download/711951/FANTASMAS.PSICOFONIAS.PARANORMAL_-_video_en_cementerio__ni__a_fantasma.wmv.html

edit : Üçüncü Video

http://www.hemenpaylas.com/download/712174/Yoldan_Gecen_Hayalet.mpeg.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Stalin -- 16 Mayıs 2006; 5:17:08 >

• Acaba indirsem mi?Ne yalan söyliym tırsıyorum.En iyisi indiriym yarın gündüz gözüyle izlerim.

Nasıl indiricez?Dosyayı indire tıklıyorum bişey olmuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonjin -- 14 Mayıs 2006; 2:20:55 >
  • Linki olduğu gibi kopyala adres çubuğuna yapıştır sonra enter yap
  • bu videolar çok dolaşıyor internette. hatta bi ara kanald de sınır ötesi diye bi program vardı. sürekli hayalet, ruh falan gösterirlerdi. ben o zamanlar ufak olduğumdan, programı seyrettikten sonra acayip korkardım hayalerden inlerden cinlerden.

neyse kısa keseyim. hayalet, ruh, peri vs. yok öyle bişey. hadi çok ufak bi ihtimal var olsa bile, korkmaya değmez.
  • İndirdim sağol yarın izliycem ama.O zaman yorum yaparım artık.
  • biz çocukken çok çağırırdık cinleri, geliyorlar walla!

cinlerin insanlara öyle akıllarına esip zarar verme izinleri yok.
    ruhlar insanlara görünebilir ama görünen ruhlar zaten Allah'ın lutfuna mazhar olmuş ruhlar olduklarından farklı şekillerde ve durumlarda kesinlikle korkutmadan görünürler. orada burada sıkça iddia edilen ruh görme olaylarının gerçek olmadığını düşünüyorum onlar gerçekten bir şey görüyorlarsa , cinler olması kuvvetle muhtemeldir.

diye düşünüyorum...

• stalin hocam sen ne yaptın böyle..
    indiriyorum şimdi bakayım bir..gece gece..
    merak ettim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

stalin hocam sen ne yaptın böyle..
    indiriyorum şimdi bakayım bir..gece gece..
    merak ettim..

Yorumunu bekliyorum Velfecir paşam
  • RUH ÇAĞIRMA

valla bu video bir hayli ilginç...belki 50 defa izledim arka arkaya...ama karar veremedim..adamın masada otururken bir anda duvara fırlaması , ve o şiddette , aynı zamanda adam boş bulunmuş..bu hareketlerinden anlaşılabiliyor..ama bi taraftanda , gerçek değil gibi geliyor..böyle düşünmemin sebebide , kamera açıları..
    yani , bir kamera var ve geniç açı alıyor hepsini..bu normal..işi yaparken kamerada koyalım demişlerdir..ancak , ikinci görüntüde , kamera açısı değişiyor..buda soru işareti yapıyor kafada..yani ilginç bir video , ama tam çözemedim..

YOLDAN GEÇEN

buda ilginç...ben bu videoyu daha öncede görmüştüm..o zamanda akıl sır erdiremedim..
    Kur-an da yazan herşeye şüphesiz ve tereddütsüz inanırım..Üç harfliler var o nedenle , bu video olabilir..İstedikleri insana gözükürler.Yani bu olayında yorumu zor..olabilir..

MEZARLIK

buna hem güldüm hem şaşırdım....mezarlıktaki gözü parlayan hayvan , köpek gibi duruyor..ama o çıkan sesi anlamadım...yani yorum zor aslında...ilgi çekici videolar stalin..

• quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

RUH ÇAĞIRMA

valla bu video bir hayli ilginç...belki 50 defa izledim arka arkaya...ama karar veremedim..adamın masada otururken bir anda duvara fırlaması , ve o şiddette , aynı zamanda adam boş bulunmuş..bu hareketlerinden anlaşılabiliyor..ama bi taraftanda , gerçek değil gibi geliyor..böyle düşünmemin sebebide , kamera açıları..
    yani , bir kamera var ve geniç açı alıyor hepsini..bu normal..işi yaparken kamerada koyalım demişlerdir..ancak , ikinci görüntüde , kamera açısı değişiyor..buda soru işareti yapıyor kafada..yani ilginç bir video , ama tam çözemedim..

YOLDAN GEÇEN

buda ilginç...ben bu videoyu daha öncede görmüştüm..o zamanda akıl sır erdiremedim..
    Kur-an da yazan herşeye şüphesiz ve tereddütsüz inanırım..Üç harfliler var o nedenle , bu video olabilir..İstedikleri insana gözükürler.Yani bu olayında yorumu zor..olabilir..

MEZARLIK

buna hem güldüm hem şaşırdım....mezarlıktaki gözü parlayan hayvan , köpek gibi duruyor..ama o çıkan sesi anlamadım...yani yorum zor aslında...ilgi çekici videolar stalin..

Halk dilinde Ruh çağırma deniliyor ama aslında bu çok yanlış birşey velfecir hocam,bahsedilen varlıklar senin de dediğin gibi üç harfliler.
    2. videoyu ben gerçekten zor izledim.Adamın cesareti gerçekten yüksek olsa gerek ama sonunda iyi kaçıyor Yabancı forumlarda bu tür ruhani varlıklar hakkında o kadar çok tartışmalar oluyor ki.

• hiçbiri korkutucu deil hele 1 ve 3. rezalet,2yi çözemedim
  • izieyemem valla tırsabilirim amaaan
  • ben de indirdim bakalım ama sabah izlerim

belki de hiç izlemem
  • yolda yürüyen hayalet diye yutturdukları araba ön cam lekesinin orjinali ve işlenmiş halinin karışımı acemice editlenmiş ama hoş bi tevafuk olmuş
  • Yarın izlicem bende bu saatte olmaz valla

uuykumda geldi herkese ii geceler..
  • Ulem bunlarmıydı be.Öyle bi anlattınız ki bende bişe sandım.Hepsi kandırmaca bence.Zoekenler daha korkunç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nihonjin

Ulem bunlarmıydı be.Öyle bi anlattınız ki bende bişe sandım.Hepsi kandırmaca bence.Zoekenler daha korkunç.

Evet sabah oldu ve bende indiriyorum umarım dediğin hissi bende de uyandırır
  • @General Stalin dostum İlk video zaten canlandırma. İkinci açıdan nasıl çekebilecekler yani adamın o açıya doğru uçacağını önceden nasıl tahmin edecekler. Birde masanın altında bir adam olduğu çok belli oluyor. Önce sırt kısmaından yukarı doğru hafifçe kalkarak daireler çizmiş sonra da kalça kısmını kaldırmış. Normalde öyle hareket eden bir masaya elimizle bastırırız düşmesin falan diye ama dikkat ederseniz altında ki adam incinmesin diye pek te nazik davranıyorlar. Diğerlerini inceliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

@General Stalin dostum İlk video zaten canlandırma. İkinci açıdan nasıl çekebilecekler yani adamın o açıya doğru uçacağını önceden nasıl tahmin edecekler. Birde masanın altında bir adam olduğu çok belli oluyor. Önce sırt kısmaından yukarı doğru hafifçe kalkarak daireler çizmiş sonra da kalça kısmını kaldırmış. Normalde öyle hareket eden bir masaya elimizle bastırırız düşmesin falan diye ama dikkat ederseniz altında ki adam incinmesin diye pek te nazik davranıyorlar. Diğerlerini inceliyorum

Diğerleri hakkında yorumlarınız nelerdir hocam
  • İzledim ve korkmadım acıkçası ama ilginç videolar saol Stalin hocam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.