Şimdi Ara

Paranızı nasıl değerlendiriyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birikimlerinizi enflasyona karşı nasıl koruyorsunuz ?

Paranızı nasıl arttırıyorsunuz ?

Artık faizinde bir getirisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuveyt Türk'de altın hesabı açtım. Her ay maaşın yarısını oraya atıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır dolara çevirip doların faizinde bekletiyorum. Aylık harcamalar için bir miktar TL kalıyor gerisi tamamen USD ye çevriliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en iyisi aslında arsa rantıdır. şehrin hemen dışında bir yer alacaksın şehir büyüyüp o arsan değerlenince satacaksın.
  • 500 lira kredim var nerdeyse 200 lirasini kopegime harcitorum kalanla kiyafet benzin yemek vs ugrasiyorum. Birikimim yok xok sukur derdimde yok

• bi ara fon mon alıp sattım ama sonra en garantisi vadeli hesap tüm maaşımı vadeliye atıyorum gelen faizi de yiyorum
  • aprsn kullanıcısına yanıt
    Bende dolardayım ama zarardayım 7 olurmu ?

Birde USD faizi çok düşük 1,75

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pek değerlendiremiyorum. Elime geçen parayı dolara çevirip biriktiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

bi ara fon mon alıp sattım ama sonra en garantisi vadeli hesap tüm maaşımı vadeliye atıyorum gelen faizi de yiyorum
    20 bin liranın bile şu anlık faizi 200 lira filan sanıyorum. Maaşınız ne kadar acaba ?
  • Degerlendirilecek kadar artmıyor bu aralar. Kalkıp öyle 200-300 lira kenara atıp degerlenmez o para.
  • Kripto para piyasasında değerlendiriyorum.
  • ne_demek kullanıcısına yanıt
    200 olsa yine iyi 11 faiz oranıyla 150 tl o da bir kaç gün içinde daha da düşecek.

• En güvenli liman yine de altın veya vadeli hesap. Veya b tipi fon alınabilir. 2018 döviz dalgalanması sonrası velhasıl 2018 kışından sonra Dövizde kalan arkadaşlarım büyük zarardalar. Şu anda da dövizde kalmak mantıklı gelmiyor.

Şahsen ben altın alıyorum azar azar.

• Maaşım dolar olduğu için sıkıntı tınne
    Bereket yağıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 15 Ocak 2020; 12:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

500 lira kredim var nerdeyse 200 lirasini kopegime harcitorum kalanla kiyafet benzin yemek vs ugrasiyorum. Birikimim yok xok sukur derdimde yok
    "500 liraya lüks yaşanır mı?" sorusunun cevabısın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 15 Ocak 2020; 12:28:10 >
  • Altında durdum hep,2014 den beridir param erimiyor.

• [simage]galeri14.uludagsozluk.com/826/yok-ki_1120695.png[/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: akbey617

"500 liraya lüks yaşanır mı?" sorusunun cevabısın hocam.

Alıntıları Göster
    valla hocam aslinda gercekten luks yasiyor sayilirim. Paramin cogunu kopegime harcasamda O kopegin verdigi mutluluk bana yetiyor. Sinav kotu geciyor eve geliyorum kapida kopegim tum saf sevgisiyle beni karsiliyor. Bende iki seviyorum o daha da mutlu oluyor karsilikli mutlulaşiyoruz sabah 6 gibi kalkip kopekle iki kosuyoruz gun arasi aklim esince geziyoruz birde aksam 8-9 gibi yine yarim saat geziyoruz bana cok iyi geliyor. Havalar isinsa daha rahat gezecek:(

Kiyafetide ucuz bulunca hemen aliyorum genelde sezon sonu stok yapiyorum. Yeterli kiyafetim oldugunu dusunuyorum. Yemegide evden meyve vs goturuyorum sevmesemde bazen yemekhaneden yiyorum cok sorun olmuyor. ama benzin konusu ciddi sorun benzini Babam alsin diye ne kadar milimetrik hesaplar yapiyorum yeri geliyor 20 tllik benzin doldurtuyorum yeri geliyor benzin yok diye derse gitmiyorum

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Ben de kendime yoldaş olarak bir köpek almak istiyorum ama şu an içinde bulunduğum durum el vermiyor. Bu arada, köpeğinizin cinsi ne acaba?

• Fatura ödeyerek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.