Şimdi Ara

Paran varsa arkadaşımsın, yoksa değilsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle insanlara ne yapmalı arkadaşlar ? Çocukluktan beri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşım dediğim insanı sinemaya çağırıyorum güzel film var gel gidelim diyorum "param yok, biletimi alırsan gelirim" diyor. Kendisi iyi maaşı olan bir işte çalışıyor, parası olduğuna bal gibi eminim. Ailesiyle yaşıyor, geçim derdi yok. Bende bunu reddediyorum. Bu arkadaş 1 saat sonra başka bir arkadaşıyla benim gidelim dediğim filme gidiyor nispet yapar gibi. Bu neyin kafası şimdi

Bir başka olayda aynı şekilde şurda bi etkinlik var gel gidelim diyorum, yine param yok diyor. Aradan 1 saat geçiyor ve bu arkadaşım dediğim insan yine başka bir arkadaşıyla benim gidelim dediğim etkinliğe gidiyor. Yani bu durumda iki kere satış yemiş oluyorum.

Şimdi böylesine ne yapmalı, dövmeli mi yoksa sövmeli mi ? Çok sinirlendim buraya yazmak istedim.

• önce söv sonra döv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas deme kardes sunlara yolcak tavuk ariyorlar bunlar.

• Demek ki seni sevmiyor

• Olayi adamin yuzune guzelce anlat ve arkadasligini kes. Bu kadar basit. Sovmekle dovmekle bir sey gecmez eline.

• Oralı bile olma, ne ara ne de sor..
  • Bu sabah arayıp söyledim, facebookta gördüm fotoğrafları beni niye çağırmadınız giderken dedim, birşey söyleyemedi. Bu saatten sonra selam vermem zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasin turbo olabilir mi?

• Demek ki zamanında iyi beslemişsin adamı normalde seninle takılacak biri degil enayiligini görmüş gelmiş 1 kere yaptıgı agır satısdan sonra tekrar cagırdıgına göre zamanında da kim bilir kaç kere kerizlemiştir seni, biraz erkek ol arkadaşlığını kes, ne oldugunu anlamak için birkaç hafta geçmeden o gelip seni cagırcak yada halini hatrını sorucak düşük karakterli bir ezik gibi davranmaya devam edersen hemen gidip onunla barısıp bunları unutucaksın ilk fırsatta yine aynısını yapıcak ama erkek olmaya karar verirsen yazdıgında anasına bacısına söver bir daha benimle konuşma dersin.
  • hocam 2 durum var.. bir arkadaşların beleş şeyleri seviyor... iki , bu adamlar senden hoşlanmıyor.. Yani seni sevselerdi ne olursa olsun gelirlerdi... Hele başkasıyla gidince kesinlikle sevmiyorlar yani :D
  • Konuyu açan Turbo diye girdim değilmiş şaşırdım
  • Hayat böyle insanlarla dolu önemli olan erken farkına varabilmek.Her insanın çevresinde var bunlar kız erkek farketmiyor.Adam işsizken okuyorken param yok diyor işe giriyor hala parası yok ne zaman sorsan yok yok yok.Böylelerinin farkına vardığın an direk çıkaracaksın hayatından selamı sabahı keseceksin böyle arkadaşın olacağına olmasın daha iyi.

• Benim halim vaktim yerinde, herkese koşar yardım ederim, parası yoksa destek çıkarım ama bu saatten sonra zırnık koklatmam.
  • Kes bütün ilişkini.
    Bırak arkadaşı insan bile denmez bunlara.

• ne sövülmeyi ne dövülmeyi hakediyo bu tipler bırak gitsin. orkide çocuğu aq
  • yüzüne bile bakma böylelerinin
  • Savcılık makamınıdinledik,bi de savunma makamını dinlemek lazım. Belki sen bir gün kola almıssındır veya başka birşey ama ona ikram etmemişsindir buda ona koymustur vb. Bak yapmışsındır demiyorum,böyle bir şey olmuş olabilir.Senin sorun görmediğin ama karşındaki insana batan birşey. Ha olmadıgına eminsen,niye kafaya takıyorsun ki zaten,gelmesin daha iyi.

Ayrıca konu başlığı ve içierik yanlış olmuş.Çünkü senin paran varmış,olmasaydı başlık doğru olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 24 Mayıs 2015; 11:20:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.