İstanbula gezmeye gittin. kalcak yer yok.otel desen kesene uymuyor.eee uyumakda gerek.ne yapardınız? gerçekci cevaplar lütfen.... kendiniz gerçekten yapacağınız durumu yazın.
quote:
Orijinalden alıntı: ekremdumanli
İstanbula gezmeye gittin. kalcak yer yok.otel desen kesene uymuyor.eee uyumakda gerek.ne yapardınız? gerçekci cevaplar lütfen.... kendiniz gerçekten yapacağınız durumu yazın.
Ben istanbul'da yaşıyorum ve evdekilerle kavga ettiğim zaman giderim Eyüp'e sahile. Orda duraklar var onların olduğu yerde banklar var orda yatmışlığım var 2-3 kere arkasında da park var zaten oranın. Ama geceleri serin oluyor hasta olma tehlikesi var
amaçı sorun:istanbula türbeleri camileri ve daha baişka güzellikleri tek başıma gezmek psikilojik anlamda rahatlamak istiyorum.arabada bir yapmak istiyorum.ama lanet olsun şu yer sorunu kahredecek.eyübü yazan arakdaş.tekin olmuyormu.tinerci,hırsızı allah korusun.bana en emin gar geldi.ama oturduğun yerden nasıl uyuyrsun.napıyon demezlermi.bankamatik olurmu yaaaa:((metro diyen nerde uyucam.en iyisi gar galiba.camiler açık olurmu gece içinde uyusak.
beyoğlu
gece her bankta biri uyuyor
Kızkulesinin tam karşısında bank var. Orda uyurdum. Geceyarısı uyanırsam bi bakarım karşımda Kızkulesi. Rüya gördüğümü zannederim tabii.
Metronun içinde ve bankamatik olayında da yerine göre kimse rahatsız etmez merak etme
quote:
amaçı sorun:istanbula türbeleri camileri ve daha baişka güzellikleri tek başıma gezmek psikilojik anlamda rahatlamak istiyorum.arabada bir yapmak istiyorum.ama lanet olsun şu yer sorunu kahredecek.eyübü yazan arakdaş.tekin olmuyormu.tinerci,hırsızı allah korusun.bana en emin gar geldi.ama oturduğun yerden nasıl uyuyrsun.napıyon demezlermi.bankamatik olurmu yaaaa:((metro diyen nerde uyucam.en iyisi gar galiba.camiler açık olurmu gece içinde uyusak.
havalımanı
quote:
Şimdi şöyle diyim birşeyden korkarsan ne kadar takarsan o kadar çok başına geliyor. Ayrıca dediğim yer YUNUSların merkezi motorlu polislerin yani. Orda pek balici olmaz anca gelirler içerler o kadar zararları kendilerine.
Hastane bahçesi acil önü sabaha kadar ayaktadır insanlar,bir banka kıvrılırsın it kopuk sorunu olmaz
Otogar mantıklı.
Haydarpaşa'da
Ah be istanbula beni ne hallara kodun.kafamı dağıtmama gerek.türbeleri camileri gezmem gerek.sabah namazını eyüpte kılmam gerek.başka yeerde satılmayan kürt yada diğer adı sade börekten 3 öğün üzerine şekeri ekletip yemem gerek.taksimi turlamam gerek.eminöününde balıkçıları balıkekmek yiyenleri izlemem gerek.namazımın yenicamide eda etmem gerek.sultanahmetin bahçesinde çicekleri izlemem gerek.aziz mahmu hüdayi hzlerini ziyeret etmem gerek.motorlu vapurla seyahet etmem gerek.sahile bakan bir bankta denizle birlite rahatlamam gerek...ah istanbul ah...beni beni hallare kodun
Çok ilginç bir soru:}} Madem bir yere gezmeye gideceğim, tedbirsiz çıkmam. Yeteri kadar parayı cebime koyar,sağlam çıkarım yola. Öyle parkta bankın üstünde kapalı atm de otogarda filan yatmak pek bana göre değil. Ama araba içinde çok yatmışlığım vardır
Allah kimseyi düşürmesin.Birkaç aydır hastanelerde kalıyorum.Kaldığım ilk gecelerde aklıma gelmişti.Evi barkı olmayanlar gelse buralarda kalsa yatak olan koltuklar falan var kimsede necisin burada demiyor ki dese bile ameliyatta yada doğumda hastam var dese kim ne diyecek.Ama hiç karşılaşmadım daha öylesiyle.