Şimdi Ara

paramini.com un 20 TL çeki 9,90 TL (yakala.co)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.yakala.co/firsat/istanbul-avrupa/875/paramini-de-ailene-ozel-alisveris-yuzde50-indirimli-

e-bebek.com un private sitesi. ara ara 19,90 TL ye prima satışa koyuyorlar. bir kaç kupon alıp pusuda beklemekte fayda var.

PARAMİNİ:
    MİNİK PARALARA BÜYÜK ALIŞVERİŞ!

Maxi Cosi’den, Playskool’a, Tefal’den, Sebago’ya en seçkin anne-bebek-çocuk markalarını sunan Paramini’den 20 TL değerindeki hediye çeki %50 indirimle sadece 9,90TL!

Seçkin ve popüler markaların, kaliteli anne, bebek ve çocuk ürünlerinde %70’e varan indirimlerle ayrıcalıklı alışverişwww.paramini.com ’da!

Anne, bebek, çoluk çocuk herkes Paramini’de!

Anne olmak sana çok yakıştı, anne olduktan sonra daha bir güzelleştin ama bu güzelliği korumak da çaba ister. Her geçen gün anneler, bebekler ve çocuklar için yeni ürünler çıkıyor. Bunlara yetişmek artık imkansız değil. Artık sen de kaliteli markaları makul fiyatlarla, anne-bebek-çocuk ürünlerini birarada bulacağın Paramini’den alabileceksin. Hemen üye ol, alışverişe başla!

Bu muhteşem dünya için hemen tıkla:www.paramini.com

Sen yakala dedin, yakala.co senin için Paramini’de yapacağın alışverişlerde kullanacağın 20 TL değerinde hediye çekini 9.90 TL’ye yakaladı! İyi günlerde kullan!

• Bu fırsatın yakala.co kuponuyla; Paramini’den 20 TL değerindeki hediye çeki sadece 9.90TL! Seçkin ve popüler markaların, kaliteli anne, bebek ve çocuk ürünlerinde %70’e varan indirimlerle ayrıcalıklı alışverişwww.paramini.com ’da!
    • 5 Mayıs-5 Temmuz 2011 tarihleri arasında, 3 ay boyunca geçerlidir.
    • Haftanın her günü, 24 saat kullanılabilir.
    • Kişi başı en fazla 4 adet kadar kupon satın alabilirsin.
    • 2 kupon birleştirilerek kullanılabilir. Her alışverişte 1 kupon birleştirilebilir.
    • Kuponlarını, kupon kodu ile birliktewww.paramini.com’da yaptığın alışverişlerde kullanabilirsin.
    • Kuponlarınızı bir gün sonra kullabilirsiniz
    • Satın aldığın kupon adedini, kodlarını ve kullanım durumunu *Hesabım* menüsünden takip edebilirsin.
    • Bilgi için; Tel: 0216 325 11 11
    • Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    • Fatura ürünle birlikte adrese teslim edilir.
    • Bonus Kart kullanıcıları bu fırsatı satın aldıklarında %5 Bonus kazanıyor.

PARAMİNİ
    Bulgurlu Mah. Üçpınar Cad.
    Beyazgül Sk. No:1 Bulgurlu
    Üsküdar / İSTANBUL
    Tel No: 0216 325 11 11
    www.paramini.com

Ailenize özel ayrıcalıklı alışverişin yeni adresi; paramini!
    paramini, milyonlarca tüketicinin yaşadığı Private Shopping konseptini anneler, bebekler ve çocuklar için özel olarak uygulayan bir e-ticaret platformudur.
    Ailenizin ihtiyaç duyduğu seçkin markaları ve fırsatları %70'e varan indirimlerle paramini'de bulabilirsiniz. paramini, 2 ila 5 gün sürecek kampanyalarda limitli sayıda ürünü özel fiyatlarla sizlerle buluşturuyor.
    Fırsatlardan yararlanmasını istediğiniz sevdiklerinizi paramini'ye davet edebilirsiniz. Çünkü kampanya duyurularını sadece üyelerimiz görebilir ve kampanyalarımızdan sadece üyelerimiz yararlanabilmektedir.

www.paramini.com/davetiye/yakalaco_yakalaco_699

• "2 kupon birleştirilerek kullanılabilir. Her alışverişte 1 kupon birleştirilebilir. "

bu ne demek şimdi

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

"2 kupon birleştirilerek kullanılabilir. Her alışverişte 1 kupon birleştirilebilir. "

bu ne demek şimdi

aradım, o ibareyi sordum. boşverin siz onu, 2 kupon birleştirilebilir ve en az 40 tl lik ürün alabilirsiniz dediler. kanımca birleştirilmiş kuponların her biri 1 alışverişte kullanılabilir demeye çalışmışlar. yani 2 kupon birleştirip, sonra 2 kupon daha birleştirip, bu ikisini bir alışverişte kullanamazsınız demeye çalışmışlar.

Orijinalden alıntı: bamboochaa

quote:

"2 kupon birleştirilerek kullanılabilir. Her alışverişte 1 kupon birleştirilebilir. "

bu ne demek şimdi

aradım, o ibareyi sordum. boşverin siz onu, 2 kupon birleştirilebilir ve en az 40 tl lik ürün alabilirsiniz dediler. kanımca birleştirilmiş kuponların her biri 1 alışverişte kullanılabilir demeye çalışmışlar. yani 2 kupon birleştirip, sonra 2 kupon daha birleştirip, bu ikisini bir alışverişte kullanamazsınız demeye çalışmışlar.

en az 40TL'lik ürün alma işi de olmamış yani.
    unnado.com'u bekleyeceğim ben:)

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

quote:

bu ne demek şimdi

en az 40TL'lik ürün alma işi de olmamış yani.
    unnado.com'u bekleyeceğim ben:)

dostum sende suyunu çıkarma :)

20TL' lik 2 kuponu birleştirirsen mecburen en az 40TL' lik ürün almak zorundasın..

10liralık ürün alıp 20lira çek kullanıp para üstümü bekliyorsun :)

• yok ögle beklemiyor tabi. unnado da, misal, kargo dahil 18 tl lik bir ürün almak isterseniz, 20 tl kupon kullanabiliyor ve 0,01 kuruş ödüyordunuz. onu kasdediyor arkadaş...
    TEB DAVET KODU SÜRESİ DOLDU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

paramini nin kargosu ne tutuyordu

5

hatta yeni bir üyelikle 4 tane alayım mı diyorum ama ne dersiniz, paramininin kampanyaları iyi oluyor mu? bez, ıslak mendil falan denk gelirmi 5 temmuza kadar?

takip eden var mı paraminiyi..

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

ben aldım 4 tane teşekkürler,

hatta yeni bir üyelikle 4 tane alayım mı diyorum ama ne dersiniz, paramininin kampanyaları iyi oluyor mu? bez, ıslak mendil falan denk gelirmi 5 temmuza kadar?

dostum bende prima ve mendil i.in aldım. geçen ay vardı bez kampanysaı. e-bebek.com un yan sitesi bu. e-bebek.com da her daim satılıyor bez. burayada biraz mail atarsak koydurabiliriz diye düşünüyorum.

quote:

ben aldım 4 tane teşekkürler,

dostum bende prima ve mendil i.in aldım. geçen ay vardı bez kampanysaı. e-bebek.com un yan sitesi bu. e-bebek.com da her daim satılıyor bez. burayada biraz mail atarsak koydurabiliriz diye düşünüyorum.

dostum sana güvendim 8 tane çek aldım..

bez ya da mendil kampanyası gelmezse 3 ay içinde gelip seni bulurum..

ayrıca grupanya' da 50TL e-bebek hediye çeki 25TL. onu da aldım. (ancak bezlerde kullanılamaz diyor bilginize)

tekrar teşekkürler...

• Ben de 4 adet kupon aldım. İnşaallah bez ve ıslak mendil kampanyası çıkar da, faydalanırız...

Bu arada, unnado.com da kuponları tanımladığımız bir alan vardı, burada göremedim. Kuponları nasıl kullanıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepkurt -- 6 Mayıs 2011; 8:45:00 >

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt
    Ben de 4 adet kupon aldım. İnşaallah bez ve ıslak mendil kampanyası çıkar da, faydalanırız...

Bu arada, unnado.com da kuponları tanımladığımız bir alan vardı, burada göremedim. Kuponları nasıl kullanıyoruz?

hesabım a tıkla, solda var

Ben de 4 adet kupon aldım. İnşaallah bez ve ıslak mendil kampanyası çıkar da, faydalanırız...

sepete ürün ekleyip alım aşamasına geçince "promosyon kodu" şeklinde bir kısım var. Sanırım oradan gireceğiz numaraları..

paraminiyi ben hiç sevmedim. bugün 1 kampanya eklemişler. çok dandik bir siteden 8 adet çek almamışımdır inşallah..

quote:

göremedim, SS koyabilir misin?
  • quote:

quote:

quote:

Ben de göremedim. Kafam karıştı...

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...

• quote:

e bebek in sitesi öyle büyük indirimler beklemiyorum ben o yüzden tereddütlüyüm kuponlardan almaya

haklısın..

e-bebek' ten nefret ederim ama %50 indirim ile birşeye benzer diyordum. ama ürün yoksa %99 indirim olsa ne yazar..

quote:

quote:

quote:

Ben de göremedim. Kafam karıştı...

pardon, ben yakala.co dan aldıgınız çekleri unnado.com da tanımlayamadıgınızı anlamışım. Paramini.com da sepete ürün ekleyince çeki gireceginiz yer var. Dün aldıklarımla bebeme oyuncak alam dedim, ama çekler daha tanımlanmamış sanırım. Çek kullanım süresince alacak birşeyler (umarım bez) çıkar merak etmeyin. Sonuçta yüzde 50 indirim iyidir...

• quote:

quote:

e bebek in sitesi öyle büyük indirimler beklemiyorum ben o yüzden tereddütlüyüm kuponlardan almaya

haklısın..

e-bebek' ten nefret ederim ama %50 indirim ile birşeye benzer diyordum. ama ürün yoksa %99 indirim olsa ne yazar..

zaten bizim için ürün demek bez demek. o diğer sosyetik şeylerden almayız büyük ihtimal.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.