Şimdi Ara

Param yok diye kızı vermiyorlar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen de hala bunların peşinde dolaşıyorsun. Hadi sadece ailesi istemese anlayacağım da kız da istemiyormuş aynı sebepten. Boşversene bugün paran olsa sana gelir yarın paran olmaz çeker gider. Böylesi olacaksa hiç olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatyeri

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Dostum bazı arkadaşlar paragöz falan demiş ama herkes kızının rahatını ister onlara da hak vermek lazım.

kardeş onlarda haklı ama yuva yapanın allah yardımcısı olurmus ilk önce insan olsun adam olsun calısır alırsınız demek varken evı yok vermeyız karsımıza cıkmasın demekte yanlıstır

Sen de haklısın onların da haklı yanları olsa da tavırları yanlış.Uzun süreli bir ilişkin varsa kızın yaptığı en büyük yanlış ailesine karşı gelebilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

dostum sen kızını borcu harcı olan, maddi açıdan rahat olmayan birine vermek ister miydin peki ?

vermek istemezdım tabıkı ama cocugunda mutlu edecegıne ınanırsam yumusar kızımı verırdım sonucta evlenen herkesın evımı var evlılık paylasım degılmıdır allaha sukur elımız ayagımız tutuyor calısır alırdık
  • Sana iyilik yapıyorlar haberin yok.
    Bu devirde boşanmaların neredeyse tamamı parasızlıktan oluyor.
  • quote:

Dostum bazı arkadaşlar paragöz falan demiş ama herkes kızının rahatını ister onlara da hak vermek lazım.

demek için girdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Sana iyilik yapıyorlar haberin yok.
    Bu devirde boşanmaların neredeyse tamamı parasızlıktan oluyor.

• hemen bi DH kız kaçırma timi kuruyoruz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

O zaman kızın ailesi de yardım etsin, ortak alsınlar evi. Herşeyi bizmi yapıcaz yani...

+1
  • Diyelim ki çok zenginsin, maddi yönden ferahlık bolluk içindesin hatta fabrikaların var ve kızı aldın evlendin, sonra mevlamın takdiri iflas ettin sıfıra indin o zaman o karı seni bırakıp gidecek demektir???

Daha da özeti mala mülke şana şöhrete gelen karı zaten hiç bi zaman sana gelmemiştir...

Sanırım bu yüzden ben de evlenemicem... Ya da anasız babasız bi kız bulup evlenicem...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar kızın ailesi evi ve arabası olmayan birine kız vermeyiz demişler benim borç harç bir arabam var başkada birşeyim yok kızda ailesini destekliyor anlıyacagınız ortada kaldım... ne yapayım sizce

Dengine göre kız bulmayarak hata yapmışsın geçmiş olsun zaten o kızla evlensenizde mutlu olamazsınız.
  • Onların nesi varmış sordun mu bunu ?

kızımız var derse

Rusyadan en alasını getirtirtirim cevabını ver
  • herşey kızda biter aslında, ama onunda tercihi belli
  • o kızdan hayır gelmez sana git yağlı kapı bul de bırak 1 senede boynuzu yiyince aklı başına gelir
  • böyle yapacaksın

az küfürlüdür idare edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSword -- 14 Eylül 2012; 0:38:48 >
  • paran yoktur vermez,içirmessen vermez,hasta olur vermez,sen beni sevmiyorsun der ver.....pardon lan bu yanlış konuydu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

Dostum eğer kız senin değil de ailesinin yanında ise şu durumda , uzatmanın bir anlamı yok . Evlenmeden bunları bekliyorsa Allah korusun evlendiğinizde kötü günlerinizde (hastalık,maddiyat) yanında olur mu sence ?

paşam kız diyorki seni beklerim evini al öyle evlenirim evin olmadan evlenmem ailem izin vermez yahu evlenen herkesin evimi oluyor bu dünyadan götürecegimiz 2 metre kefen

simdi soyle bir sey de dusunebiliriz aslinda evlenip ev alirsan ikinize bolunur ama evlenmeden ev alirsan bosandiginizda kiz hak sahibi olmaz.simdi diyebilirsin bunu mu dusuncem ama bu dunyada herseyi dusunmek gerek

• peki kız çalışıyor mu? eve katkısı olacak mı? senden fazla mı alıyor az mı?
    biraz da kendini düşün. yok öyle evi erkek alır onu erkek alır bunu erkek alır. kız göt büyütmeyecek, o da katkıda bulunacak.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar gelsin seni istesinler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 11 yıl önce de durumlar ayniymis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.